36

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че украинците снощи за две минути са изстреляли 30 ракети от Пейтриът на стойност 150 млн долара. След унищожението на самата установка загубите са около 600 млн долара. Файда йок...

35

Pff

преди 1 година

Гледайте видеото. Има 2 различни системи една до друга - едната (Пейтриът) стреля по-бавни ракети. Експлозията от руската ракета е по-близо до другата система (вероятно я е унищожила). Изглежда шрапнели са повредили (но не и унищожили) и американската. Само че тя си изтегля всички ракети и е повредена така че ще е фактически извън строй поне няколко месеца

34

До 48

преди 1 година

Ами то ПВО-то на Украйна замина.После заминаха и всички С 300 от бившия соц.блок.Сега слагат Патриот,както се изрази-и още едно и още едно и ..... и така докато и те заминат,а после ТHAD и накрая -мат.

33

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че всички лъжат.

32

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат две нови поколения ПРО след Пейтриът който е техника от преди 40 години.

31

Анонимен

преди 1 година

А нали знаете поне умните от вас ,че САЩ имат нова ПВО система. THAD ! Патриота е стара и се дава напред назад да сваля руски тенекии. Новата е оче по злобна:)))

30

Фактолог

преди 1 година

Естествено, че никой не е унищожил Украинска система за противовъздушна отбрана "Пейтриът", американско производство!

29

Анонимен

преди 1 година

Не се връзвайте на русофилските брътвежи, защото новината (Лъжата) е за крепостните които тостове вдигат за унищоженият Пейтриът с викове слава Расия, слава Путина.

28

Анонимен

преди 1 година

срама е толкова голям, че русите всеки ден заливат с лъжи света. Ама е късномвече другари. Целият свят видя истината за вашата техника... Стара и Изостанала, като вас. Пък и какво значение има една ПВО, когато ви сваля всички уж най модерни ракети? Ще сложат ново ПВО и Още едно и още едно ... А вие какво ще направите ?:))) Нищо.

27

Анонимен

преди 1 година

Погрома над руските Кинжали от Пейтриът вероятно е отказал Китай за дълъг период от време да напада Тайван. Те имат същия Кинжал но с китайско име.

26

Анонимен

преди 1 година

Щом е отрекла, значи е вярно.

25

Анонимен

преди 1 година

До 41От публикувания клип ясно се видя как ПВО Пейтриът си изтреля всички ракети по Книжала , а резултата го видяхме.Е поне тези ,които още имат очи да виждат де./////Украйна не дава публичност на видеа с,, Хаймерс", Пейтриът и др. род техника и войски, за да не се локализира местонахождението им.

24

Украинец да лъже?!?

преди 1 година

Това гърмящото нещо на видеото в Киев е бил препълнен казан с пуканки!

23

Анонимен

преди 1 година

Но пък складовете натъпкани,с оръжие и боеприпаси,за "контра настъплението" на стойност над 600 милиона Евро Заминаха!-:))) Голяма пукотевица и фойерверки е било!-:)))

22

Анонимен

преди 1 година

Е господа русофили като са унищожили руските богатири Патриот защо не опитат да унищожат и вторият патриот на Украйна? Защо снощи руснаците атакуваха слабо защитените градове откъм въздуха Николаев, Одеса и Херсон? Защо не атакуват разбитата ПВО на Киев с още 6 кинжала? Да ви кажа ли защо? Защото руснаците не са унищожили никакъв Патриот и е безсмислено да атакуват Киев където им унищожават на 100% всички видове ракети и дронове.

21

Анонимен

преди 1 година

Няма начин Просия да е създала нещо свястно след разпада на СССРето, защото почти всичките й учени и специалисти избягаха на Запад, някой бяха привлечени от Китай.90% от,, новите" им оръжия са нови всъщност са разработки от края на 80те. и пуснати в производство 10тина години по-късно.,, Кинжал" пък умален вид на,, Искендер" и нищо повече.

20

Jojo

преди 1 година

От публикувания клип ясно се видя как ПВО Пейтриът си изтреля всички ракети по Книжала , а резултата го видяхме.Е поне тези ,които още имат очи да виждат де.

19

Анонимен

преди 1 година

Днес руска хиперзвукова ракета не е унищожила украинска система за противовъздушна отбрана "Пейтриът". Въздушната атака срещу Киев, при която руската хиперзвукова ракета "Кинжал" унищожи украинската система за противовъздушна отбрана "Пейтриът", беше в нощта на 15 срещу 16. Вчера CNN потвърди точността на руския удар.

18

(-_-)

преди 1 година

Хаха, показва Кличко преди дни 'свалена' ракета кинжал, ама то беше в същност авиобомба от 70те,ако не и по-рано.. Естествено, че ще отричат нали ги очаква шамар зад врата от новите им приятели.

17

Анонимен

преди 1 година

***, усещате ли как АИ налазва. АИ може да направи същите преписваници и превежданици за 10 секунди, вие ги правите за 8 часа. Усещате ли вече на къде отиват нещата хахахахахахах.