153

Анонимен

преди 1 година

Сергей Лавров: Какво правеха САЩ в Югославия, в Ирак, в Либия? Там имаше ли заплаха за тяхната сигурност, култура, религия, език?

152

Някой

преди 1 година

До Анонимен96. А на Украйна милиардите заеми на зеленски кой ще ги връща. Как мислиш ако въобще ти се отдава за какво му ги дават. За хубавите очи. Вече до гроб е техен.

151

Анонимен

преди 1 година

На руските фашисти ще им се наложи да повръщат всичко заграбено до момента. Путин осъди бъдещите 3-4 поколения руснаци да плащат на Украйна заради неговите имперски лигавщини. Споменатия регистър ще струва на Русия няколко трилиона долара.

150

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 185 - Ликвидира, успее, задобрее.Глупости на търкалета.Загубиш ли доверие и връзките със света, край, свършено е с теб.

149

Анонимен

преди 1 година

Къде са другите 160 държави? Питам за един приятел.

148

Анонимен

преди 1 година

С всяка ежедневна пропагандна бълвоч изпитвам все по-силно отвращение към Украйна и все по-силно стискам палци за Русия. Пропагандата от 50/50 за това на кого симпатизирам в сложната ситуация успя да ме настрои 100% срещу Украйна. Непоносима ***

147

Анонимен

преди 1 година

Русия свършва!

146

Търпелив

преди 1 година

наивник е, който не цени живота, нито своя, нито на някой друг

145

Анонимен

преди 1 година

46 държави срещу един психопат! Ясно е как всичко ще завърши.

144

тя

преди 1 година

Противоракетната отбрана от САЩ е ликвидирана от руска ракета !

143

Абе

преди 1 година

В Сирия поставиха началото на изпитанията на новите руски оръжия в бойни условия. Западът орева орталъка, пуска яки фейкове от Белите каски и ги награди за актьорско майсторство. С Украйна удариха джакпота с Президент актьор. Медийните изяви на пропагандния фронт са блестящти.. Всичко идва директно от най-високо ниво. А Сирия отново е член на арабската лига. Ролята на САЩ явно отслабва в региона. Пропагандната война е жестока.

142

тя

преди 1 година

Русия им ликвидира оръжието от Запада и тоя е бесен , с което иска да убина мирни краждани !

141

Анонимен

преди 1 година

Na Русия й свършиха ракетите! а дано, ама надали!

140

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да ликвидира изцяло продажния киевски режим. За да успее трябва наистина да задобрее.

139

второ поколение

преди 1 година

В Русия се появи второ поколение хиперзвуково оръжие.

138

Анонимен

преди 1 година

През 2021г. започнаха изпитанията на Гремлин - хиперзвукова ракета от ново поколение с поточен въздушно-реактивен двигател. Извършване на бързи (в течение на няколко часа, не повече) и масирани хиперзвукови удари с обикновени неядрени оръжия на стратегическа дълбочина 4-5 хиляди километра от своите граници. Що се отнася до единичните ВИП цели, може да се гарантира, че единичните ВИП цели ще бъдат унищожени в рамките на един час навсякъде на планетата. Това ще бъде достатъчно, без да се налага реално бомбардиране на САЩ, за да се изтеглят от Източна Европа до границите от 1997 г.

137

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна трябва да се премести вийната в руската федерация. Дайте им цялото оръжие на планетата, да изпепелят руските нацисти.

136

не се опитва

преди 1 година

Русия не се опитва, Русия разполага с най-мощната армия в света, с най-модерната военна техника. Русия може за 2 дни ще изравни Киев със земята и нищо няма да остане, дори бункерите ще бъдат разрушени. Погранична ще бъде обезглавена и ще се разпадне. Никакво НАТО и ЕС няма да я спасят. В момента терористичното образувание наречено Погранична съществува само и единствено благодарение на милостта и благородството на Русия.

135

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали смятат, че "Сирски в щаба е докладвал за тежки битки за Клещеевка, които не могат да бъдат превзети с един удар и битките се превръщат в позиционни." Командващият сухопътните сили се притеснява, че Русия може да използва климатични оръжия, за да спре контранастъплението на въоръжените сили на Украйна и ние ще трябва да напуснем позициите си край Бахмут. Май започва информационна кампания за предстоящата загуба на Артьомовск, но чак пък с климатично оръжие-луда работа!

134

Анонимен

преди 1 година

Дали Зеленски ще се върне в Украйна , след турнето си по чужбина !