78

Анонимен

преди 1 година

Алоооу, има още една партия на златните пръстчета, Възраждане. Както и още една - БСП! Тези плиткоумници винаги играят един и същи номер за им минават правилно законопроектите и гласуванията. Или ще гласуват въздържал се. Въздържат се от работа. Или просто няма да се явят. Отново се въздържат от работата. Следете ги тези неща. Това е заучена тактика и използвана многократно в пленарна зала и в комисиите.

77

Анонимен

преди 1 година

Първият мандат бе проигран от Борисов/Габриел, с исканата оставка на главния прокурор Гешев. Така се получава, когато някой се престарава в това, да търси партньори в лицето на провалени политици, като тези от ПП,ДБ.

76

Hulk Hogan

преди 1 година

Мафията отдавна превзе България плячкосването продължава с пълна сила!

75

Анонимен

преди 1 година

Тая новата калинка е найГлупава от всичките. Отказа се от еврокомисарството, напусна питомното, за да гони дивото в Чалгария. Нали вече се сещате как от два стола много скоро ще седне на земята?

74

Гешев го начука

преди 1 година

на Боко и му провали коалицията с БСП. БСП се уплашиха от скандала. Да видим как ще продължи боят в kaлнama лokва между Боко и Гешака.

73

Зозо

преди 1 година

Алоууу, ГЕРБ+ДПС+ИНТ са 115 гласа. Ако в зала не влязат 12 депутати от ПП, БСП и Копейките, математиката излиза - има мнозинство за правителство.

72

До 73

преди 1 година

Ти четеш ли какво пишеш и четеш ли статията въобще? Става въпрос че Първият мандат е проигран. И е така!!!

71

Обективно

преди 1 година

ГЕРБ, РАЗПУСКАЙТЕ СЕ И СЕ СПАСЯВАЙТЕ КОЙ КАКТО МОЖЕ ДАЛЕЧЕ ОТ БИБИ!!!:) ПОЛИТИЧЕСКИ Б.ОК.ЛУК!?? ХОСТЕСИ ЩЕ МИ ВКАРВАТЕ В ПАРЛАМЕНТА! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, БЕ! ПФУ!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Проигран? Леко плъзга публиката, че гледа мач в който всички са един дол дренки. А Борисов, ГЕРБ и ДПС са мафия която корумпира цялата държава и общество от десетилетия. Раково образувание, което не подлежи на контрол.

69

Анонимен

преди 1 година

Киро беше седен месеца ,видяхте цените сега да очакваме 15 лв.олио и. 10 л.нафта ,много неивни хора има в България ,да вярват на подмяната

68

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Статията е издържана в самобитния стил на родната политология: "Нерде Ямбол, нерде Стамбул"

67

А ха

преди 1 година

ББ си въобрази, че е много хитър и умен политик и може да се противопоставя на Сащ и на Путин едновременно !! Сготвиха го яко!!!

66

-

преди 1 година

БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ Е ТОТАЛ ЩЕТА!

65

До 66

преди 1 година

Вече е Безвъзвратно Минало!!!

64

Упс

преди 1 година

НЯМА НУЖДА ОТ НОВИ ЗАЕМИ, А САМО КРАДЛИВАТА ПОЛИТИЧЕСКА *** ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ - В ИМОТИ И В БАНКОВИ АВОАРИ ПО СВЕТА, НА ДЪРЖАВАТА!!! ЧЕСТЕН ЧОВЕК НАЧЕЛО!!! АМА КЪДЕ ДА ГО ТЪРСИМ?!???

63

До 54

преди 1 година

Само дето Гешев викаше на Борисов "шефе".Цяла България го чу.

62

Анонимен

преди 1 година

До ВЕРВАЙТЕ ИМ,к.48 Коментиращият не посочил каква е началната РЗ на еврокомисар, нея я има публиквана в медиите. Заплатата на премиер на БГ не е 5000 лв, а по-голяма и като се добавят тези за стаж и ДМЗ, става внушителна. Зад гърба на кандидат-премиерката стои ЕК и ръководството на ЕС, така че гл.прокурор би могъл да не прави такива ефектни публични действия,защото ЕК е заинтересована от редовно правителство в РБ и ще го постигне независимо от спънките от гл.прокурор, ПП,БСП,Възраждане.

61

Борисов проигра

преди 1 година

Мандата на "тука има-тука нема".

60

До 59

преди 1 година

Кой иска с ГЕРБ?Крадци и рекетьори.Даже малкото ДПС може да им бие шута .Остава само голямото ДПС.

59

до 59

преди 1 година

хахахах Бойко стабилизирал държавата хахаха. Големи вицове разказваш.