16

Анонимен

преди 1 година

Сунак мед му капе от сърцето, като посреща този... Щот Байдън просто го побутна да не му се пречка в краката...

15

Zачистка

преди 1 година

Днес краварите са съобщили, че до този момент в СВО са Zачистени 315000 укронацяги. Значи умножете по 3 и ще ви стане ясно колко за Zачистени и отишли при Бандера.Колкото повече оръжие изпраща запада, толкова повече укронацяги ще бъдат Zачистени. По данни на руското разознаване в германия се събират хиляди натовски военни, коитосе отправят на изток и воюват като наемници. През това време на запад продължават да обучават хиляди укронацисти, които също ще отидат да воюват. До кога ще продълж

14

Хрисчов Ленинов

преди 1 година

Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?

13

Сунак призна!:

преди 1 година

Воюваме срещу Русия с каквото имаме! : - "Фронтовата линия може да е в Украйна, но линиите на разделение се простират по целия свят."

12

Западнала геiропа

преди 1 година

На нашите русофоби и диванни специалисти пред комповете, колкото и да им обясняваш не разбират, защото кратуните им са промити от западната пропаганда и гледат само укро и западна пропаганда. Русия не се интересува от територии, защото си има предостатъчно. Русия от самото начало заяви, че СВО е за денацификация и демилитаризация на покрайнините си. Както виждаме денацификацията и демилитаризацията си върви с пълна сила. Всички нацистки престъпници се знаят поименно и ще бъдат могилизира

11

Този .....

преди 1 година

Да вземе и да каже какво стана в Хмелницки и каква е радиационната обстановка там, след руските удари по складове със английските снаряди с обеднен уран. Това в Хмелницки е следствие пак с едни прегръдки и целувки. Интересно какво ще последва след тези прегръдки и целувки?

10

Гъба в Хмелницки

преди 1 година

С удара на 13.05.2023 г. по укроразполагата в град Хмелницки, са унищожени боеприпаси, системи за спътникова връзка, военни компютри, системи за шифроване на данни и други. Сумарно всичко възлиза на около 400-500 млн евро. Тази техника е била докарана от Дания, Германия, Италия и Япония. Айде честито! Ти плащаш западен робе, а парите ти горят. Освен това е засечена повишена радиация в района, явно укрите са си получили снарядите с уран.

9

БАНко

преди 1 година

УКРАИНСКИЯ ПОЗОР ОБИКОЛИ СКАПАНАТА ЕВРОПА !!!

8

НА СМИМКАТА

преди 1 година

-На кого ме оставяш Суни!.....

7

Бай Дрън

преди 1 година

Е и да му даде самолети. Ако няма, аз ще му направя от тетрадка.А може и някое чертежче да му дадем, ама ще има да почака дестина години да ги произведат.

6

Лузърите

преди 1 година

трябва да се подкрепят един - друг!

5

Анонимен

преди 1 година

А Путин се срещна с Лукашенко и го отрови че оня не ще да си дава армията

4

Анонимен

преди 1 година

Само Азис им липсва.

3

Любовта

преди 1 година

няма граници! :):)

2

Ужас

преди 1 година

Какво пошло шоу....

1

На Г20 в Бали

преди 1 година

Сунак се надяваше като малко момченце да се срещне със Си. И той нареден до всички там, с леко влажни очи и стаено желание. Си се срещна с всички, но със Сунак Китай канселира срещата в последния момент. Медиите на острова се чудиха как да извъртят нещата. Било заради ракетата в Полша. Хахаха А може би е заради това че на тоя му беше голяма устатата до онзи ден. Китай бил враг номер едно, не знам си кво си. Като е така, стой си на острова мойто момче. И си гний.