57

До извънземните !

преди 1 година

За тези които крещат "Слава Украйну" и "Смерть Россий" по сайтовете:След приключването на военните действия в Украйна с Победата на Русияи предстоящото ново "преразпределение" на Източна Европа, когато България намери своето място близо до Великая Русь, вие краварски "***" ще бъдете "прибирани" по надлежен ред и върнати отново /както след 09.09.1944 година/в лагери като Белене, Ножарево, Куциян и Свети Врач.Там всеки един от вас ще дава своя доброволен, безплатен и безкористен труд за България, вие търтеи и лентяи !

56

Летяща чиния

преди 1 година

До Анонимен --- Да, всяко изтегляне и обосиране, трепане и прегрупиране на рус-наци е в името на спокойното бъдеще, а това, че още укровойските не са ги подкарали на карманела не значи, че им се е разминало. Ще ги скапят и вонята ще продължи поне две петилетки, а кликата на кремълските тотални пооссеррковце ще бъде избесена по дърветата на парка пред Съда за Военни Престъпници в Гага.

55

Анонимен

преди 1 година

Абе гестаповец я се върни в училище.

54

Анонимен

преди 1 година

Сирски се уси/е/ри и Бахмут вече е Артьо̀мовск, пък Залужни явно вече е Загробни, нищо че укрити ке опитват да му припишат присъствие на някаква сватба, бог знай кога състояла се! останаха им ***, Будала и Заек

53

Анонимен

преди 1 година

Е вижте ги леопардите по пътя към ада.Така се нарича пътя от Ивановско до Бахмут .Ама няма как да обясниш нещо на човек като те делят два вагона книги.

52

Анонимен

преди 1 година

Гестаповец не си никакъв гестаповец най обикновен човечец като всички останали. Под нивото на Гестапо си. Много под нивото им си ти.

51

ПутлерКапут

преди 1 година

АлкашитеЗапочват един по един да се оглеждат за изхода от месомелачката Бахмут. Кой нормален човек иска да бъде погребан жив под веригите на Леопардите?

50

Анонимен

преди 1 година

Добре че Пиндостанските лъжци си вярвате на инсинуациите.

49

Гестаповец

преди 1 година

Цар Борис е бил много умен човек, а това за хайдути, партизани, за дебелите вратове, които се оказаха техни наследници, можеш да помислиш още малко, за да ти просветне за какво ти хортувам. Запомни, ако България беше останала в лоното на Запада, сега нямаше да има Бацета, Кировце, Зеленочораповце, Фъсраждания и други експерименти, а животът щеше да е ЗАПАДЕН и по всички правила на забогатяването и щастието на хората. Уви, вашите въшлясали ботуши обосраха всьо.

48

Анонимен

преди 1 година

Пиндостанските манипулации на лайкове пак са в ход. Това разбира се е доста много срамно.

47

Предложение

преди 1 година

Руснаците че ще бягат от Украйна, ще бягат. Но биха могли поне да се изкeнзaт всичките по улиците първо. Такава смрадлика ще настане, че на украинците ще им трябват месеци да почистят.

46

Анонимен

преди 1 година

Ето какво е останало от Бахмут- 20 сгради, които са в гнездо от ЧВК, това е- 1, 69 кв.км.

45

Анонимен

преди 1 година

До Гешев щото на теб са ти промили мозъка не означава,че другите не знаят повече от теб.Я кажи как едни бандити успяват да завземат властта.и кажи коя окупирана държава е пратила армия срещу Германия.Нещо за логическо мислене да си чувал.Няма такава армия ,която да тръгне да се бие във нещо ,в което не вярва.Така цар Борис е отказал да праща войска на източния фронт с думите "Ако пратя войска тя ще мине на страната на руснаците.

44

Анонимен

преди 1 година

През последните четири дни руските сили са се изтеглили в безпорядък от позициите си на южния фланг на операция "Бахмут, съобщи британското министерство на отбраната в ежедневния си разузнавателен бюлетин, цитиран от Ройтерс и БТА.В резултат на изтеглянето украинските сили са си върнали поне 7 квадратни километра територия. Пригожин е бесен от факта, че затворниците му може да бъдат обкръжени. От Мордор обявиха, че това е "прегрупиране". Ха-ха-ха!

43

Натовеца

преди 1 година

Дойран сме го наторили целият с англосаксофонска тор :)Бъди патриот ,помни историята си и кои са враговете ти ,винаги и само ЗАПАДА !Слава на България и смърттт на краварсклият окупатор и колаборантите му !Слава на героите !

42

Магаре на лед

преди 1 година

До Анонимен 42 // Епа, като искаш да общуваш с образовани люде, бегай у форумо на БеГеМамите. Там цвърчи от интелектВалци.

41

Ваксър и Капиталист

преди 1 година

До Анонимен - И съм ваксиниран, и съм капиталист, и не съм умрял, и се смея на "пабедите" на Най-Големите Джуджета. То с Рассия можем само да се забавляваме. Толкова некадърна войска и нулево ръководство не е имало в историята на Планетата. Очаквам скоро и оакването на "касмическите вайски", патрулиращи около обратната страна на Луната и луните на Марс, Фобос и Деймос. Так держать, таваришчи.

40

Анонимен

преди 1 година

До 41 Дразнят се ,че тук са напълни с необразовани същества дето си мислят,че знаят нещо ,а се оказва ,че са необразовани.Кой си мислиш,че се интересува от мнението на необразовани същества.

39

Анонимен

преди 1 година

Русофилите, понеже са умствено ограничени много се дразнят от дислайковете. Така, че им слагайте, дори понякога да са написали истината. Ха-ха-ха!

38

Гешев Старши

преди 1 година

За какви борци срещу фашизма в България може да става дума? Това са били терористи и криминални престъпници търсени от полицията. И за да не ги одранголят са избягали в балкана, а когато северовасточните въшшккари влизат в България, криминалните са провъзгласени за наши момечета и борци за свобода. Каква ирония по български...