31

Анонимен

преди 1 година

Интересно е , какво сгафи каскета , та му скроиха нов? Щото съдбата му е решена вече . Човека си беше точен в договорките пазеше , криеше , защитаваше опг- то.Ще излизат интересни новини , май.

30

Анонимен

преди 1 година

Време е да махнат поста Главен прокурор на БГ след толкова излагации на всички,които са го заемали и нито една голяма риба в затвора. Татарчев, Филчев, Велчев, Каскетаедно голямо нищо.

29

Анонимен

преди 1 година

Отстраняването на Гешев е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН МОРАЛЕН И ЗАКОНОВ АКТ, но очакваме от него най-после да отупа от праха папките по делото КТБ и каже истината за ДП, че не е държавно предприятие, а е главният виновник за най-големия обир Делян Пеевски, да каже и повдигне обвинения по случая Къщата в Барселона", "Осемте джуджета", за пачките и кюлчетата в чекмеджето на вожда, за рекет от В.Божков на около 60 милиона в полза на Борисов, Севда и Горанов, за липсващия асфалт и милиардите, ограбени чрез строителната мафия, за руските тръби, за които сме платили над 3 милиарда в полза на Путин и ред други гран

28

Анонимен

преди 1 година

Най вероятно сценарият с дестабилизацията на страната , подготвян от човекът от ,,Росенец" не се е получил То се знае , че без професионализма от КГБ, ДПС са гола вода .Поставилите взрива са абсолютни аматьори ..

27

Анонимен

преди 1 година

Всички почтени хора в България искаме оставката на Гешев откакто Борисов, Доган и Пеевски го направиха Главен прокурор, за да пази откраднаътие им милиарди. И сега какво - махат Гешев, но Мафията пак ли ще е неподвластна на Закона? Това не е демокрация - това е путинизъм в чист вид.

26

Клисар Петко

преди 1 година

Тя работата като с Доган. Един иГо атентира и после стана само почетен член. И Гешев май това го готвят .номера същия . Значи и хората същите. Кои са хората значи ? Бешли мамумаама много банални .

25

Анонимен

преди 1 година

Дерменджиев е достатъчно обективен и неподкупен за да твърди очевидната истина.А тя е .Че атентата е преднамерен.Но с друга цел и последици Заподозря , че е имала цел Убийство на негов колега и полицай.Това не е Цецо физкултурника да баламосва хората с ,,обосновани предположения"...

24

ПроСоТо

преди 1 година

Тиквата му е намекнал,че ако мърда или си отвори устата,следващия път взривът ще е под автомобила и в достатъчно количество...Защото Гешевия ще бъде жертван от този,когото "Главния" закриляше с всички сили,не подозирайки какво ЧУДОВИЩЕ е Банкянския бандит,който ВИНАГИ ИЗЯЖДА тези,които му служат най-верно..Гешевия ТРЯБВА да проговори!...Това е единствения начин да изчисти реномето си..

23

Анонимен

преди 1 година

Сценаристите да или пълни аматьори от пратени наркомани на Гешеф.Или работа на човекът от ,,Росенец".Първият вариант е разбираем защо не успя да рани полицай.Зсщото са непрофесионалисти от улицата.Вторият вариант е дело на късмета.Не да уцелили момента на взрива.А човекът от Израел е повикан но доста аматьорски Те от ДПС да си такива.Без КГБ са гола вода от Анадола.

22

адвокатее...адвокате

преди 1 година

ДаТеШибаКойТеХванееее....

21

Дрънканиците

преди 1 година

на господин "Бях точен с парите" ли смятате за истина от последна инстанция?

20

Абе

преди 1 година

тоя гнус Демерджиев кога ще подаде оставка за всичките безобразия, които натвори и наговори?

19

Още

преди 1 година

Преврьщания

18

Анонимен

преди 1 година

Сценаристите са същите които поставиха и крепяха Гешеф и Борисоф на власт Зная , че следата води някъде около Сарая в ,,Росен".И Дерменджиев е достатъчно прозорлив да види.Че атентатът е с далечна цел Убийство на полицай от охраната И последвали граждански размирици и противопоставяния Да се обвини опозицията.И да се дигне медиен шум.Гешеф да се превърне в жертва.И водач на митинги

17

ЦСКА София

преди 1 година

Колега 10#. В интервюто каза,че тази бройка са тези,които работят на терен.Явно другите са писарушки.Иначе гербаджийската орда нормално да не го харесва.Човека в прав текст им каза кой назначи Гешев и кой сега иска да го махне.Не че нормалните хора не знаем за порочните практики на опг герб.

16

Ала

преди 1 година

Бала прах в очите за лизинга на поредния наркоман каращ с 200в настещното не бе прав си ти и цялата им сбьркана коалиция лапачи дето си бьркат по дупките

15

Анонимен

преди 1 година

Да .Сценарият е бил далеч по грозен.Фа бъде ранен полицай от придружаващите Гешеф.Дерменджиев е добър полицай И знае скритите мотиви И че Гешеф не е в дъното на заговора.

14

Кур

преди 1 година

Венски

13

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно е прав.Покровителите на Гешеф в последния момент да му казали да се премести в брониран джип.Но Гешеф само е изпълнявал разпоредбите , мскър да се е досещаш за атентата.Другото важно което Дерменджиев заподозря е че, целта на сценаристите е не Гешеф да бъде убит , а полицай от придружаващата го охрана.С далечна цел. Да се разиграе драмата с убития полицай И Гешеф да излезе на протест срещу мафията.Това е подъл заговор .Целящ граждански размирици и стълкновения организирани от истинскат

12

Виж

преди 1 година

Сега нямаш право да посягаш и заплашваш суверенем живот ако едно дете се е пиддало на заплахи на долни педофили дори слвоблудстващи като теб ние на този натиск няма да се поддадем не такси изметта да ни сервира ами незнам какво си