28

Анонимен

преди 1 година

Да, добре. Кога ще са новите избори все пак? Септември ми звучи добре.

27

Анонимен

преди 1 година

Влизаш в магазина и вместо да псуваш, като нещастен каруцар. Започваш да се опитваш да мислиш с малкото мозък, с който разполагаш и задаваш въпроси на коя фирма са продуктите с високи цени. И собствениците им с кой са обвързани. Плащат ли данъци, осигуровки и заплати. Какво им е отношението към служителите. Може и да ви огрее. Искате ли пиле печено на висок Градус? Въпросът е подвеждащ.

26

Театър

преди 1 година

Мария Габриел е просто една обикновена еврочиновничка, какво я превъзнасяте толкова незнам. Тя не може на малкия пръст на Асен Василев да стъпи!

25

Алооо

преди 1 година

Какъв беше смисъла на това, че ГЕРБ свали правителството на ПП, оплю ги, а сега се учи от тях и иска да управлява с тях. ГЕРБ са необразовани аматьори, така и не се научиха да управляват 12 години, а страната беше на самотек.

24

Анонимен

преди 1 година

ЧЕкмеджани с хотелчета, протестите не са били платени. Протестите бяха изблик на натрупана енергия на гняв в следствие на беззаконието и фашисткото управление на ГЕРБ. Енергия, протест, който мутрите се опитаха да овладеят и успяха частично. ИТН са част от тези мутри, партия на мутрите от задкулисето. Възраждане са също част от тази шайка. Мислиха, че ще успея да присламчат и ПП за няколко месеца. Не успяха. Мислиха ги за явление за няколко месеца. Но не са. Енергията на протеста е жива.

23

ряпата

преди 1 година

До Анонимен""пиши на кирилица бе,пърдухел нещастен.И други знаят езици.Какво ни показваш с това?Ще ти кажа:простащина!

22

Г557дт

преди 1 година

До 30. А на мен ми липсва Боко Шкафа на тази снимка! Но Мутромилиционера се скри като въшка.

21

Реалист

преди 1 година

А ГЕРБ осигуриха ли дълъг живот на Правителството на ПП? Не! Събориха ги! Сега чий го търсят?

20

Анонимен

преди 1 година

На тази снимки липсва само Лена. Има си и парапет, Киро може да върви отзад и да се подпира.

19

Е,и?

преди 1 година

До Анонимен,+""Какви номера си знаят бе?Едните управляваха 12г.,другите-осем месеца,реално шест.ПП се появиха на гребена на платени протести.Платени!Те не са хомогенна маса.Както се появиха,така и ще изчезнат.Както много други.Както и БСП.Не,че Герб е спасението.И те ще изчезнат и ще се стопят.Привилегии и пари правят партиите.Липсват ли те,няма и партия.

18

Анонимен

преди 1 година

На тройната коалиция лъжливи и крадливи шарлатани ППДББСП не им трябва стабилна държава, съд и прокуратура защото тогава ще трябва да влязат в затвора за разрухата и обира на века, липсващите 20 милиарда от бюджета!

17

Анонимен

преди 1 година

Сачева тъжно се подава отзад. Толкова се натяга, а сега докараха някаква от Брюксел.

16

До 19

преди 1 година

Недей да си измисляш.Киро нито е обещавал нещо на някого,нито ще обещае.

15

Анонимен

преди 1 година

Бойко се обгражда с жени винаги, сега си е сложил безполов жирав за аватар и чрез него да управлява

14

Анонимен

преди 1 година

Ах, тази хиена Атанасова!Деди плътно до гаргамелка и и шушне опорките на Боко.А той се е скрил под полите на двете женички и ни лук ял,ни лук мирисал.

13

Киро Канадеца

преди 1 година

Ще дадем подкрепа, г-н Борисов не е мафия вече каза американския посланник, има важни неща , закони за преимане, да направим България и хората роби на Брюксел. Има Аец и Тецове за затваряне, подготвяне за пушечно месо. Кюлчетата ще ги делнем 50 на 50 вече

12

Анонимен

преди 1 година

Сбогом, аматьорке!

11

Анонимен

преди 1 година

Гледайте каква снимка. Едно озлобено, кораво и уморено лице на усойница вляво, и едно безизразно, меко лице потънало в празно пространство на мечти вдясно.

10

Бай Чеп

преди 1 година

Аз пък имам две. Едната ми надежда е да ми увеличат пенсийката, а пък за другата Надежда дано жена ми да не разбере.

9

Анонимен

преди 1 година

Какво пречи на ГЕРБ да управляват държавата официално, когато по градове и села управляват заедно с БСП и ДПС? От какво ги е страх ГЕРБ?