66

Шоп

преди 1 година

Били 100% пълни!? С какво бе, с мухи ли?

65

Реалист

преди 1 година

Колко трябва да си тъn при подобни страни да отидеш на българско море при далеч по-качествени оферти на подобни цени в Гърция, Търция, Испания..

64

Нямаш левче за WC ?

преди 1 година

Изтърва евтиното. Цената вече е 2 лв. Идвай с памперс или дом на колела.

63

Джо

преди 1 година

Платена статия от Черноморската хотелиерска мафия

62

БЪДИ ПАТРИОТ!!!

преди 1 година

Отивай на кафявоморието да плащаш 15лв паркинг, 20лв чадър, 20лв шезлонг, 50лв празен стол, 30лв барбарон, 10лв въздух, 5лв бира, 5лв кафе, 50лв за лекарства против чревно ра..тройство и кожни обриви.

61

///

преди 1 година

Най-обичам такива гръмки/платени заглавия "места няма", в следващият момент отваряш примерно букунгът или някакъв подобен сайт и се зариваш с оферти.

60

с

преди 1 година

До кокорчо За съжаление нашето море наистина не става. Дори само като природна даденост. Преди две години пробвах - седмица мъртво вълнение - черен или какъвто е там забранителен флаг. На плиткото - някаква гнусна супа от водорасли.

59

Анонимен

преди 1 година

Фрапето е последното нещо, което ме интересува като тръгна на море.

58

Анонимен

преди 1 година

До кокорчо Всъщност Гърция е единствената страна в Европа с по-хубави плажове от българските. Ти явно не си ходил и разправяш заучени фрази. Няма вълни, няма мъртво вълнение, няма удавени, няма водорасли, няма медузи. А това да си наемеш вила и да си пиеш узото в градината без никой да ти се мота наоколо е най-райското нещо. Хотелите с етажи и номера на стаите си ги дръж за тебе.

57

Анонимен

преди 1 година

Лятото правим и по ергенско море 4 мъже. През деня на плажа тук на Созопол си наемаме към един бар чадър с барбарони. Заедно с бирите, кафетата, обяда ни излизаше около 200-230 лв. В Гърция на плаж Амолофи, независимо дали на Liquid или Peponi бар (тези най-много ни харесаха) пак за фрапе, бира, обяд и т.н. ни излизаше около 120-130 евро. Но качеството на услугата е доста по-добра. За 10 евро получаваш супер клуб сандвич на плажа. Вечер по ресторантите разликата в сметката да е около 50 лв

56

сам си противоречиш

преди 1 година

До Think Кажи честно, ти като ходиш на АЛбена, колко пъти излизаш на нормално заведение.

55

кокорчо

преди 1 година

в гърция ходят или хора с много пари, но на места където е топ или всички ckъсаняци. Тия вторите винаги много гордо обясняват как ходели на гърцията и как нащо море не става. Не става защото тука е за средната класа, и трябва да имаш някои лев. А те наемат къща в някое гръцко cело, напазаруват от лидъла, готвят си а около тях сърби и македонци. Плажа е каманяци ама пият бира на левче примоция. Ние имаме топ хотели, всчките ни плажове са с прекрасен пясък, та тия по гърция даже не ни и трябват ..

54

Think

преди 1 година

Мен ме интересува управителката на плажния бар, последно Надежда ли се казва или Юлия ? Другото е ясно - в България на море само на Албена! Който не е ходил да не коментира.Иначе Турция ... ! Тази пустиня Гърция, където 90% отсядат в някакви села и паланки и за 2 седмици там, 1-2 вечери излизат на нормално заведение я оставете!

53

Общ работник

преди 1 година

Защо всички предпочитат Гърция? Причини много, но всъщност отговора е елементарен - там вече е по-евтино! Въпреки че е трудно разбираемо защо е по-евтино. Ток, вода, гориво, заплати, осигуровки, данъци...всичко е по-скъпо, а накрая услугата е по-евтина... Да му мислят нашите бизнесмени

52

Сифилиско

преди 1 година

Пълни са понеже доста обекти няма да отворят тази година поради липса на персонал. Иначе в Несебър си е супер за хора, които не обичат да ходят на ресторанти. Има Лидл, Т-Маркет, Жанет.

51

н.а.полк.Лили Иванов

преди 1 година

Айде по-кротко с емоциите, като не ви харесва почивка в България, ходете на други места, оферти бол. Нашето Черноморие е скромно като природни дадености, и изобщо да не беше презастроено, няма какво толкова да предложим. Презастрояване или не, това са просто възможни модели, този с презастрояването носи повече пари в държавата, ама природата, ама девствените плажове- ако твърдите че по бг Черноморието има нещо уникално природно, значи кракът ви не е излизал от България.

50

х

преди 1 година

И кво, голяма радост, а? Само дето държава, която разчита на туризъм като основна индустрия, по дефиниция е бананова република. Не ги гледайте Гърция и Турция - там има транспорт, земеделие, други производства. Ние нищо такова нямаме

49

До бивш студент

преди 1 година

Ми да ти кажа миналата година бях в Гърция! Кафето на плажа беше 7 лв. Но пък срещу това кафе получаваш чадър шазлонг стол масичка и вода! При това за цял ден! я ми кажи това на Българското море де го има? После ако искаш пък да ти е в пъти по-евтино от тук в България ми *** в Турция на море! е там никъде ама никъде тука в България няма по-евтино! е освен ако не идеш някъде на палатка със касети от плодове и зеленчуци де! та така!

48

ФинансовоРазузнаване

преди 1 година

Шефовете ви искат да прикрият истината от вас скъпи санародници но аз мисля че трябва да я знаете.Те ви ограбиха.

47

Анонимен

преди 1 година

Планът за лятото е ясен. Отиваме на Лефкада за месец и половина. Страхотна вила с инфинити басейн и спираща дъха гледка само за нас. Работим дистанционно, децата играят. Собствениците ни правят прекрасна прясна храна. Истинска. Не сме от тия с торбите от Лидл. 2 приятелски семейства сме. После активна почивка и отпуск 3 седмици. Кристално чиста вода, уникални плажове и забавления. На нашето море НЕ стъпвам. Нямам нерви да гледам псевдо богаташи с 10-годишни Поршета, мислещи се за милионери.