53

Анонимен

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СПЪТНИЦИ ТАКА ЧЕ НИКАКВО ПРИДВИЖВАНЕ НА ВОЙСКИ НЕ ОСТАВА СКРИТО.КАК СЕ РАЗСЕЯТ ОБЛАЦИТЕ И ВСИЧКО ЛЪСВА КАТО НА ДЛАН. ЗАТОВА И С МНОГО ПО-МАЛКА АРМИЯ ВОДЯТ НАСТЪПАТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ, ОСУЕТЯВАТ МНОГО ОПИТИ ЗА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЯ.

52

Анонимен

преди 1 година

До Западнякиди си на запад за да се бориш за свободата на колониите от Мексико до Аржентина. нас славяните ни остави в мир...ВЕНСЕРЕМОС С БАЙДЪН НАПРЕД КЪМ ПЕНСИЯТА С ТРОЛЕНЕЕЕ !

51

Анонимен

преди 1 година

А вие какво очаквате, че ще ви разтрабят плановете си: ПОЧВАМЕ - на тая и тая дата ще прехвърляме това и това?! Толкова детско-наивни. Огромна част от работата ще е да се скрива колкото се може повече какво се случва. В предвид, че руснаците не разполагат и с добри разузнавателни средства, това има смисъл. Предната офанзива беше същото - нямаше много информация и се оказа че 50% вече са върнати. И рашистите се шашнаха и почнаха могилизацията.

50

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тази украинска агенция е толкова независима, колкото Зеленски е роден в Русия.

49

Zеленски

преди 1 година

До 42. И как стана това надеване отново, че нещо не го виждам? Да не е обратно към собствения кремълски дирник?

48

Анонимен

преди 1 година

чудя се другарето как си представят началото на контранастъплението, може би Зеленски пред 100 хилядна армия държи реч и вика напред :))) тия неща се правят без много приказки и всякакви изказвания са по скоро за заблуда и изнервяне на противника

47

Анонимен

преди 1 година

Пригожин си фантазира.

46

Анонимен

преди 1 година

НА 22 МАЙ ЩЕ СЕ НАВЪРШИ ЕДНА ГОДИНА ОТ ПЪРВАТА АТАКА НА РУСКИТЕ ФАШИСТИ СРЕЩУ ГЕРОИЧНИЯ БАХМУТ!

45

Самуел Бекет

преди 1 година

Русия денонсира Договора за обикновените въоръжени сили в Европа, се казва в указ, издаден от руския президент Владимир Путин.Договорът предвиждаше създаването на система за ограничаване на броя на конвенционалните оръжия - танкове, бойни бронирани машини, артилерийски оръдия, бойни самолети и хеликоптери за нападение.Дупе да им е яко, на нашите: Кирчовци, Кокорчовци, Бойковци, а сега и ...Габриелки !

44

Анонимен

преди 1 година

Злеленски не смее да каже че това е "контраофанзивата". Съчувствам ти Зеленясълски

43

Анонимен

преди 1 година

КОПЕЙКИН /*** /и платените тро.лове - национални предатели ,ще БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!! Въпрос на Национална сигурност !!!

42

Западняк

преди 1 година

То the last months for the russians. Знаем ги зомбираните путински креттени като теб, които сами си се надъхват колко са велики сибирските диваци. И не виждат с червените си очила, че империята на злото се е превърнала в клоака, изолирана от целия цивилизован свят.

41

до 36

преди 1 година

Тоя дрон ли, дето като гръмна не можа да събори и знамето и дето 2ма се катереха по покрива около него. И смяташ, че тоя дрон е прелетял 500км по права линия за да направи микро-експлозията? Затова пък след него таваришите затвориха небето над москва за дронове, джетове и подобни. Хайде по-сериозно.

40

Анонимен

преди 1 година

Жендериииии, милата ви Украйна и скапания и народ е свършена вече. Русия отново ви го надена.

39

Анонимен

преди 1 година

САЩ И ЕВРОПА НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАТ УКРАИНСКИТЕ ВОЙСКИ И ЗЕЛЕНСКИ ДА ВЛЯЗАТ В МОСКВА И ДА ИЗПРАТЯТ ПУТИН В МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА ...

38

Анонимен

преди 1 година

Ако някой разцепи България, па бил той и Ленин и измисли държавата Българска Украйна, дали българският народ ще приеме тая работа ей така без бой?а се поставете на мястото на руския народ. Какво да прави Путин като някакви превратаджии започват терор над руско и проруско население в Донбас?

37

Анонимен

преди 1 година

...а храбреците българи, храбро си почиват след празника на храбростта 6 м.

36

Превеждам

преди 1 година

Превеждам: США и НАТО атакуват Русия под флага на Украйна.

35

Хаха

преди 1 година

До Буммм На слънчака, в хотел 5 звезди. Идва сезона все пак. Писал се бежанец да си почине.

34

Анонимен

преди 1 година

До do 28Адрона където летя до Кремъл какво е бре другарю комунистокозяков?