103

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Госпожо Лена нали само това повтаряте сега защо пак не сте доволни или вече няма с какво да Лъжете шараните Госпожо Лена видя се че има образовани успешни лидери в ГЕРБ на европейско ниво без да са посещавали парапети Госпожо Лена скрийте се вече

102

Анонимен

преди 1 година

До Млад Върбец Биографията й я знаем - хванала е правилния паpапет и оттам нещата са потръгнали. Сега и паpапетче ще му роди, за да може цял живот да го изнудва за издръжка и се е уредила. Това е постигнала.

101

Митко

преди 1 година

Махнете и не ни занимавайте с това недоразумение.

100

Млад Върбец

преди 1 година

До чичака "Какво е постигнала Лена Бориславова в живота, че да се явява коментатор, критик, анализатор и прочее?" - Ами прочети биографията на Ленчето да видиш какво е постигнала. Само че за сега, щото Ленчето за разлика от тебе е млада върбичка още и тепърва има какво да постига. А ти, чичак на 50 години ко си постигнал ще споделиш ли?

99

Анонимен

преди 1 година

Ленчето ме кефи как им прави мазна контра на всичките простоттии на ГЕРБ дето сме се нагледали вече сумати години. Евала Ленче!

98

Анонимен

преди 1 година

Лена завижда ,че има опастност друга еро калинка да стане премиер , а не тя

97

Анонимен

преди 1 година

Дръжте пара-пета :)

96

пари за безмозък

преди 1 година

Кой лансира момичето от парапата да дава прогнози за времето и парламента ???

95

Анонимен

преди 1 година

Мара е избрала 1 нещо което да се хареса на ПП/ДБ, но не знае, че ПП/ДБ няма как да подкрепят такова правителство след като изрично заявиха че няма как да подкрепят правителство на ГЕРБ. Иначе добра инициатива.

94

полюлей

преди 1 година

Гешев е избран на практика единодушно от ВСС. Следващия който изберат няма да е ни най-малко по-добър от тоя тъпир. Защото цялата система е изградена, за да служи на ДпС!

93

Анонимен

преди 1 година

Какво е постигнала Лена Бориславова в живота, че да се явява коментатор, критик, анализатор и прочее? Хванала един *** за дръжката и си позволява да коментира, айде нема нужда някаква метреса ще дава акъли.

92

Анонимен

преди 1 година

Не ви чувам, пепейци и дебейци...??? Онемяхте ли?Настана време разделно....как ще гласувате ??? А ?За ГЕРБ и против Гешев, или за Гешев и против ГЕРБ....ааааахахахахааа....аааах, колко е тъжно да си избирател на ПП/ДБ...цял живот живееш с Хамлетовият комплекс - "да бъда или да не бъда" :)

91

Антикомунист

преди 1 година

Ленче, писна ми от тебе, пускай се по парапета, кацай на ***

90

ейй

преди 1 година

ГЕРБ искат да правят неща, които Кирчо и Кокорчо искаха, но Баце ги спъваше. Обаче сега на Буци му се радвате, макар да е ясно, че е само поредната му лъжа. Какво стана когато тия заговориха за свалянето на Гешев. Помните ли как излязоха по ТВ всякакви юристи, адвокати, прокурори, Бойко и т.н. да казват, че това не става току така. Ама сега, когато неговата марионетка ви хвърля прах в очите и му се вързвате.

89

Ганди

преди 1 година

А не бе,ще назначи тебе, само че за хигиенист в сградата на министерството. Нея я познават в Европа, атебе в Чепърлянци,така че всяка жаба да си знае гьола

88

Анонимен

преди 1 година

Тази е яла от пицата с кристали ,която убиеца семерджиев носеше на кирчо и аз съм наско

87

Реалист

преди 1 година

С всичко което правят и казват от ПП е видно, че просто не искат да участват във властта и да са лидери. Държат се като малки деца и заради това поведение цялата държава страда.

86

1234

преди 1 година

до къде го докарахме да чакаме пръ цлата на 2 моркова Лена да ни каже как да се управлява държавата....тя да прозре ПР акта на Герб... да се изкаже... божкеее

85

Лена,

преди 1 година

Не защитава ГЕРБ, но бяхте канени от тях да вземете участие в кабинет. Вие - не, та не. Сега изобщо нямате право на коментари. Дали нещо е пиар, или не, друг ще отговаря. Вие сами се отказахте да сте лидери. Нещо като ИТН преди време. Сега е време да си спокойна, да изкараш спокойна бременност и след няколко месеца да станеш щастлива майка. Това е.

84

Пижо

преди 1 година

Не мога да понасям Ленчето, но в случая е абсолютно права!!! Янаки Стоилов като правосъден министър вече иска оставаката на Гешев със същите мотиви, за които говори Мария Габриел. Очевидно ГЕРБ казват това, което цял народ иска, знаейки, че няма как да бъде изпълнено!