29

Анонимен

преди 1 година

Този преведен укропасквил ме разсмя до сълзи. Само *** го може това!

28

ТетраГрамофон

преди 1 година

Бил Алексей ... . прекръстил се на Зарауяр Тетраграмофон ... Ахахахаха . И после що го били. Ами да беше се прекръстил на Зеленски , пари щяха да ти дават . С това ново име дето сам си си го избрал освен бой друго не те чака . Особено "въвлечен в окултните практики" като тебе .

27

Анонимен

преди 1 година

Тъпо, тъпо, тъпо чак мивки кърти.

26

Анонимен

преди 1 година

до 27 Не лъже беее! Прави си майтап Пригожин по медиите. Много пъти го е правил. Ти от Луната ли падаш? Когато на 6-ти май каза че на 10-ти се изтегля АЗ обяснявах тука в няколко поста че си прави майтап, а много мааалоумници не ми повярваха и ме нападнаха. Е, вече ми повярваха. Понял? Муахахха....

25

Анонимен

преди 1 година

Пропагандният бот под псевдоним HEЛИ Xристова е неописуем. "Вързаха ме на системи и ми направиха две вдишвания"? "По-близо до вечерта"??? А иначе, забележителна многопластова пропаганда. Дори протагониста -"руски войник" е представен като елементарен, умствено болен човек, който се моли на вещици, има мюселмански произход.

24

Боло Бинари

преди 1 година

вагиновците ше крашнат много скоро, а Женята ше го направят герой при погребването му с почести, стига да му намерят тялото де.

23

Анонимен

преди 1 година

Мончоууу, колкото Пригожин е казал че на 10-ти май ще се изтегли от Бахмут, толкова е казал за Путин че е Мудак. Понял, краварофилски загубеняк?

22

Кончита Вурст

преди 1 година

И нас ни подлагат на мъчения.ПП,ДБ и ГРОБ ни разказват играта всеки ден с години наред.

21

Анонимен

преди 1 година

Направих си майтап да изчета пропагандичката, това е нещо умопомрачително. Тоя, ако приемем че е реален, е някакъв ДЕБИИЛ ДEEБИЛ извън класация. И то говорим само за делата му, не за вещиците и заклинанията. "вечерта стигнах до края на селото и видях светлини. Помислих, че са дронове, и се насочих към тях" Сам ли се шляеш бе? Ходил на разходка, да разпитва някакви произволни войници кво правят, как стрелят, имал "значка от боец от Украинския доброволчески корпус"?? Как не са го разстреляли бе???

20

Анонимен

преди 1 година

Направих си майтап да изчета пропагандичката, това е нещо умопомрачително. Тоя, ако приемем че е реален, е някакъв *** извън класация. И то говорим само за делата му, не за вещиците и заклинанията. "вечерта стигнах до края на селото и видях светлини. Помислих, че са дронове, и се насочих към тях" Сам ли се шляеш бе? Ходил на разходка, да разпитва някакви произволни войници кво правят, как стрелят, имал "значка от боец от Украинския доброволчески корпус"?? Как не са го разстреляли бе???

19

Русия е ВЕЛИКА

преди 1 година

Руснака е с широка душа.Ще извадят водката,ще се напият като казаци и всичко ще се забрави.Понякога стават грешки.

18

Шок и ужас

преди 1 година

Тоя требе да си пие хапчетата!

17

Левтер

преди 1 година

Е какво ни интересуват тези унтерменшени!?

16

Анонимен

преди 1 година

Така наречения тормозен е очевидно психичноболен и ненормален. Защо в заглавието на Днес това не е уповестено? Защо се дава гласност на твърденията на разни хаховци? Защо медиите в България а и на Запад са наведени изтривалки? Всички знаете отговорите.

15

АТАКИСТ

преди 1 година

Лелеее, даже си подложил малкото име на автоматичната цензура...нямате право да изписвате името НEЛИ! Ахахахаа...

14

АТАКИСТ

преди 1 година

Нека се уточним, това не е *** Христова, а Неделчо Христов! Толкова жалъъък!

13

Анонимен

преди 1 година

Нали не мислите, че "Не.ли Христо.ва" е реален човек...Това е Българско име зад, което се крие работник от "фондацията".Просто превеждат на Български пропагандата, която им пускат западните господари.

12

Жоро Гьобелс

преди 1 година

ОК

11

Мижитурка

преди 1 година

Нела сигур ги пише тея неща докато *** на Тагарев

10

1234

преди 1 година

Ако накрая му са се извинили всичко е наред.