113

Анонимен

преди 1 година

Бе, кой чете тия безсмислени чаршафи? На кой му пука за водката и Путин.Пишете за жална България, за отвратителното здравеопазване, за нещастната образователна система, за тъпите и корумпирани политици и магистрати, за бездарната полиция, за ниските заплати и пенсии.Ей такива неща.А вие Путин, та Путин. Боли ме члена за Путин и Путиница.

112

Баба Митра

преди 1 година

Нема да ни прати надника що се успивате

111

Анонимен

преди 1 година

Няма доказателства, че Путин е обсебен, но колегата му байДжо тази нощ заплаши целия свят, че ще има страхотни икономически проблеми, ако допусне дефолта на Пиндостан. След края на тази своя реч, шефът на бялата къща тръгна да търси изхода от сцената. Отново. И отново безуспешно.

110

То и в България

преди 1 година

Над един милион употребяват наркотици самата среда е такава самата държава те принуждава да се дрогираш

109

Достоевски

преди 1 година

То в Русия какво да правиш освен да друсаш и да пиеш това обаче е законно само за комунистите за нас простолюдието трябва тайно да го правим.

108

Путин шмърка пико

преди 1 година

И жули водка 24/7

107

Анонимен

преди 1 година

"Първата цел на Путин не беше петролът или природният газ, нито дори диамантите, златото или никелът. Целта му беше водката" --------------------------------------------------- Напълно естествено. Руската водка е световен бренд. Тя е руската течна валута.

106

Типичен рептил на

преди 1 година

снимката... Кръвожден и алкохолизиран... Погуби и осакати почти 200 хиляди руснаци досега в тази война. Жена му е била използвана за "спаринг" по джудо когато е бил пиян в дома си.

105

Космонавт

преди 1 година

Водка *** в Русия струва 7лв. Руснаците пият катоо умопомрачени. Статистиките се градят на база проаден алкохол с бандерол, никой не може да води статистика колко самоделни спиртни напитки се изпиват в Русия, там пият дори препарат за вана. Руснаците са най опиянчената нация в света.

104

WIKIPEDIA

преди 1 година

Според уикипедия в Европа най-много пият в Литва - 14,4 литра годишно. След нея са страни като Румъния, Германия, България, Франция. Русия е след тях и е на 12-то място в света. Посочените в статията 18 литра годишно за Русия са фалшива новина. Хубаво е фактите в статиите да се проверяват, преди да се публикуват.

103

Анонимен

преди 1 година

Скандинавските страни минуса ми е по погрешка.

102

Анонимен

преди 1 година

Скандинавските страни не ми ги хвали. Може да имат стандарт и пари но са един концлагер са срамота са.

101

Обсебен

преди 1 година

До 1 километър статия- Обсебени от Путин лузъри!?? И просто

100

Анонимен

преди 1 година

Тези по дългите статии са гнусна лъжа и пропаганда.

99

1 километър статия

преди 1 година

с манипулативни дрънканици! Да, Путин удари през ръцете олигарсите смучещи основните приходи на държавата! Но да припомня ли, че целия алкохолен бизнес на скандинавските държави е монопол на Държавата?!!! И то не само производството, но и вноса, а и магазините за алкохол. Няма конкуренция и няма ниски цени. А нелегални вносители подбиващи цените ги чака затвор. За 3 литра в куфара си през границата те вкарват в затвор в Норвегия щото не си ги купил в техния монополен алкохолен магазин.

98

Анонимен

преди 1 година

Путин е нeвменяем

97

Анонимен

преди 1 година

Тя цялата им нация е обсебена от алкохола от 100г. Тея искат да ни убедят че щели видиш ли да правят нов световен ред... първо направете ред в двора си... после мислете за света чучкитаа

96

Анонимен

преди 1 година

По-големи от финландските алкохолици няма. Но те са членове на НАТО и е забранено да се пише във вестника.

95

Анонимен

преди 1 година

Вече има интернет и лъжата остана без крака.

94

Анонимен

преди 1 година

Финландците пият одеколон без акциз всяка сутрин.