35

Реалист

преди 1 година

ГЕРБ да в изолация и единствения шанс за правителство е с втория мандат, т е. ПП-ДБ, но е малко вероятно да се получи. Както върви, ще имаме избори след избори, докато Възраждане не получи достатъчно гласове, за да направи правителство.

34

A1

преди 1 година

Аз искам Лена!

33

Ок

преди 1 година

Има ли шанс с Донка Александър? Ами нема

32

Анонимен

преди 1 година

Който и да предложат от ГЕРБ е все тая. Всички знаят, че който и да е, не може и да пръдне без разрешение от ББорисов

31

Анонимен

преди 1 година

дори и Господ да бъде предложен в България винаги ще намерят кусури, аман от инати, балкански манталитети и твърдоглавие

30

Грозен глупендър

преди 1 година

Боце да не се напъва да предлага професори и еврокомисари, щото ний си искаме ТРИТЕ К-та /Къро, Кире и Кокора/

29

пена

преди 1 година

Тия и двамат са някакви клоуни. Не си губете времето да гледате цирковете им...

28

Бг нюз

преди 1 година

Тая Габриел е Мата Хари- лъскала е бастуна на тулупа в Банкя и взела по някой кюлче-това е наградата й

27

Алекс

преди 1 година

ББ отбива номера.Мария е наясно,че подобно правителство няма да получи подкрепа и затова е приела кандидатурата.Продължава да е еврокомисар.

26

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис III се изпокара с партиите, бързо сменяйки едни с други. Накрая събра около себе си каквото можа и управлява сам не лошо. Но отговорността беше толкова тежка, че загуби здравето и живота си, а България едвам успя да се размине на косъм от поредна национална катастрофа. Вероятният извод е, че когато системата не ражда резултат, не трябва да се отказваме от нея, а да я променяме и ползваме, доверявайки се на народа, вместо да търсим кбинетни сплетни или подкрепа отвън.

25

Анонимен

преди 1 година

"Ако има един човек, който ще дърпа конците с обявяването на госпожа Габриел" - Ц. Конците ще ги дърпат в Брюксел.

24

Анонимен

преди 1 година

Кирчо ще я хареса, той си пада по такива. Може да стане новото Ленче, че другото вече е бременно. Хм, а дали пък не е била това целта на Бойко?

23

Анонимен

преди 1 година

У нас нЕма никаква шанса за нищо.

22

Bg man

преди 1 година

Тая Габриел е Мата Хари- лъскала е бастуна на тулупа в Банкя и взела по някой кюлче-това е наградата й за надупчването.

21

Анонимен

преди 1 година

Голям шанс!Като гледам освен от чалгата,друга подкрепа нямат.

20

чикиджиите,

преди 1 година

пишещи по долу, явно си мечтаят за Лена парапета да оглави правителство , а баче Кики леко изодзадзе да я направлява! Тия мокри сънища няма как да се случат,свиквайте,наиграхте се вече и народа разбра що за стока сте! Пропиляха се близо 3г.и ни върнахте в 90те! Самия факт ,че Рашков ви беше в листите е достатъчно красноречив!

19

Анонимен

преди 1 година

Има, ама по-трудно. Да припомним Слава Севрюкова: "20 правителства ще се сменят и всеки ще гледа само да краде...".

18

Таня

преди 1 година

Млъкнете бе,млъкнете !Стига сте обърквали главите от хората .Стига сте си чешели езиците.От вас нищо полезно не сме видяли.Вреден си Василев

17

Хлъц!

преди 1 година

Ще поживеем, ще видим. Години наред вече толкова странни неща се случиха в нашата вътрешна политика, че престанах да се учудвам и предпочетох сеирджийската позиция. Гласувахме редовно, членувахме в какви ли не организации, години наред се старахме много не само в предизборни периоди. Правихме какво ли не, за да не стават депутати неподходящи хора, а да бъдат избирани благонадеждни. Всячески се старахме да влияем върху тяхната дейност в Парламента. Но в крайна сметка някой отнякъде дърпа конците.

16

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали има шанс правителство начело с Мария Габриел,ама Алгафари е прав за едно,лицето Радев и хората които седят зад гърба му-едрата червена олигархия са пряко отговорни за ситуацията в която се намираме,въпросното ушато същество успя да скара всички със всеки в тая държава,ситуация в която неговите господари правят огромни пари,било то от субсидиите които прибраха,било то от хаосът и безвластието които се вихрят навсякъде!