90

Наблюдател

преди 1 година

Е, нали внесохме преди 500 години. Даже сме на първо място по индийци като % от населението. Ами не стават.

89

do 55

преди 1 година

Да, плащам, не аз от джоба си, а фирмата. И бъди сигурен, че парите са повече от адекватни. За начинаещ годишната заплата е към 50К лева а вече нормално изпълнявщ гони 80К. А ако се цанят програмисти е още нагоре. Ама какво от това. Идват кандидати, които още на 1-то интервю, което с човешки ресурси, най-късно 2-то интервю, по телефона - с мен отпадат. Дори не стигаме до 3тия кръг - да се видим персонално.

88

Барман

преди 1 година

Аз по скоро ще се самоубия отколкото да се върна да бачкам пак на мутроморието... изкарах 3 седмици взех 500 лева и избягах сега в гърция съм топ

87

Хахаха

преди 1 година

Тук някакви са се размечтали. Първо, няма инженери или програмисти в България, които имат повече от 5 години опит да работят за под 10 хиляди лева чисто на месец. В този бизнес съм от много години и знам отлично заплатите. Второ, няма как да имаш добри инженери за 3000 лева на месец. Този дето казва, направи фирма и давай 4500 евро, ще му кажа, ами те не разчитат на български работодатели. Работят за западни компании, които могат да си позволят да дават заплати от по 10, 20 и 30 хиляди на месец

86

Инженер

преди 1 година

До 89 аз си гледам кефа тука с мазната заплата ходя на почивки само.. ти си бачкай там за 1200 при робовладелците и си брой стотинките ;)

85

Анонимен

преди 1 година

Тез ще забегнат после към Германия няма седят тука някъв бизнесмен царвул да им вика на главата за 1000 лв.

84

Германец

преди 1 година

До 86 а ти в твоята фирма колко даваш бе хахах оф то ти нямаш фирма и никога не си имал хахах

83

Анонимен

преди 1 година

До 84 Що не отидете в ррусияя там нали мн убавоо недават ли 4500 Евро:))) Или там големите ви братя дават 4500 копейки. Объркани хорица всичко ви е мармалад в главата.

82

Анонимен

преди 1 година

До 84 Ей това е проблема ТУК В ГЕРМАНИЯ. Ама тук не е ГЕРМАНИЯ. Там някой се е борил за тоя стандарт 100г ,за да отидеш ти бай селчоо на готово. И същия ти бай селчоо се правиш на голям патриот:))) Ела тук направи фирма и давай по 4500 Евро заплата ? Какво ти пречи :))) Ама неможеш защото си един поплювкоо нищо повече.

81

Инженер

преди 1 година

До 79 тия твоите инженери на 1200лв като разберат, че тука в Германия вземаме по 4500 евро и веднага ще ти бият шута ;)

80

Хм

преди 1 година

Какви ли коктейли ще забъркват тия? И що чак от Индия, в махалите е пълно с подобни...

79

Исторически парк

преди 1 година

Предлагам да се криминализира вносът на чужденци, освен ако нямат висше ;) и всичките мутробизнесмени в затвора!

78

M

преди 1 година

Като дойдат индийците, ще са в шок колко индиеца има в БГ

77

A

преди 1 година

Баси яката новина.

76

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо. Без това Българите не стават. Мързеливи сте , нагли и с непокрито самочувствие. Ходете берете ягоди. Работната ръка сама,ще си намери пътя тук. Че има инженери вземат по 1200лв заплати ... а ти сервитьор дето носиш чинии или миеш чаши искаш 3к :))) Къде живееш не знам..

75

МНОГО ДОБРЕ

преди 1 година

Вкарайте и индийци и пакистанци и киргизстанци ! Зщото нашите към милион не достигат на великия бизнес ! Предлагам такъв бизнес да се прогонва от страната ни . Това не е бизнес ! Защото след някое нреме този бизнес можи да ни докара всичко освен напредък .

74

DRAGO

преди 1 година

Такааа.... значи работодателите не искат да плащат адекватни заплатис, съответно работниците се изнасят, и работодателите си взнасят кадри, позволено от държавата.Т.е. вместо държавата да побутне работодателите да дават адекватни заплати, позволява им да си внасят. Т.е. държавата е съучастник.Да ви фалират ВСИЧКИ барове по морето дано!

73

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Ще ви подменям, че ви изгоних всичките в европа и сега ми трябват нови роби хехе ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

72

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Накрая само майка си ще внасят от вкъщи .

71

Исторически парк

преди 1 година

Вместо да плащат 4000лв за билети от индия да вдигнат заплатите с 1000лв.. ама отде толко акъл в кофите на мутрите..