98

До 103

преди 1 година

Не лъжи !Най-смешното е че татарите в Крим пък се оплакват че руснаците им забранявали да се определят като татари ...схващаш ли колко евтина е цялата тая пропаганда и откъде идват лъжите ви ?!!

97

Анонимен

преди 1 година

А МИТРОФАНОВА НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ПОНЕ С 1 ЯЙЦЕ ДА Я НАЦЕЛИ!!!

96

Хахахаха

преди 1 година

Киев за 3 дни, БахмутЯмбол 10ти месец а осъждания за склоняване на малолетни- Съпругата на Саша Курара, риве че ще бяга от Бахмут, а уж го превзе 66 пътиhttps://youtu.be/I-Nvn0OlDhkХахахаха Полной Бърдак. Какая страна, такая и армия, економике и все!Опущеньlй зек оскорбляеть Шойгу и Герасимов хахахаха. Ето не империя, ето па Ра ша хахаха.

95

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ В РУСИЯ НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ, А СА ЗАПИСАНИ ТАТАРИ. И НАС НИ ИМАТ ЗА ТАТАРИ СЪЩО.

94

Мда

преди 1 година

Нищо де когато руснаците избият и последния улропитек бандеровец самите украинци един ден ще са благодарни ! Бой по украинската измeт , както се вижда от коментарите огромното мнозинство от българите е за изтриване на украинската кoчина.УдрИ , Вова !!! България е с теб !

93

До Телезрител

преди 1 година

Точно - вееше си ръцете като мокри парцали. Нападна в гръб и пак не можа да вкара един як тупппаник... Смятай какъв женччо е щом не можа в гръб да препарира и да събори дядка на 65-70г. Пълен смях :))))))

92

S

преди 1 година

На скапаните украинци, скоро пършивото им знаме ще остане само ;)

91

Анонимен

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ЗАБРАНЯВАТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК В ЗАВЛАДЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ! ДАЖЕ НЯМТ ПРАВО ДА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ, А ТАТАРИ! ТОВА И ДОРИ И ТУРЦИТЕ НЕ СА СИ ПОЗВОЛИЛИ!

90

Анонимен

преди 1 година

Бой по тъпата руска кратуна! Евала! Все по често ще гледаме такива гледки!

89

Анонимен

преди 1 година

другарю, а кво стана с българските училища, българчетата имат ли право да говорят български език в завоюваните територии?

88

Анонимен

преди 1 година

скоро няма да има Украйна.

87

До 93

преди 1 година

Явно друго видео си гледал или си се нашмъркъл хахаХареса ми позицията на турския председател който каза че подобни украински прocтотии са недопустими и нямат място сред цивилизованите хора !

86

БЪЛГАРИ????

преди 1 година

МИТРОФАНОВА КОЛКО ПЪТИ СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРИЯ, НЯМАШЕ 1 ДА ВЗЕМЕ ДА Я ЗАЛЕЕ ПОНЕ С 1 КОФА с вода или с яйца????

85

до 77

преди 1 година

Които имаха пари напуснаха Украйна за да веят знамена разни охранени дебеловратци по цяла Европа,возещи се на луксозни автомобили .В Украйна останаха бедните.Точно тях събират направо от улицата.Те ще понесат всичко.а не тези ,които си пекат *** по плажове и по цал ден са в сауни.Какво ли правят тези със смесени бракове?В Украйна се рушат православни църкви-смятайте за какво иде реч.

84

Анонимен

преди 1 година

А не го ли оправи?

83

Анонимен

преди 1 година

Украинците горяха нашето знаме пред очите на продажния Плевнелиев? Нима не помните? Горяха го! А ние днес им се кланяме до земи и поставяме тяхното грозно знаме-развети жълто-сини *** на пиедестал.

82

МАЛЕ ПА КЕФ...

преди 1 година

..КАК ГО ОПЕРДАШИХА РУСКИЯ ДИРНИК ЗА НАГЛАТА МУ ПОСТЪПКА...хахахайааа...ТОЧНОТАКА ТРЯБВА С ТИЯ РУСКИ ЧЕРВЕНИ МАС ТИИ...хаха.

81

Светозар

преди 1 година

Добре го е казал украинеца.

80

позор

преди 1 година

тоя цър вул ако така дръпне българското знаме направо няма да се познае пред огледалото, малко бой яде.

79

Теле зрител

преди 1 година

Тоя като скача да се бие защо размахва ръце по женски?поне по телевизора не е ли виждал как се бие?