28

Зозо

преди 1 година

Ами така е. Монголската Златна орда нищо ново не е научила през вековете. Само заплахи, подчинение, грабеж, отвличане на деца. Ай сиктир!!!

27

Qwerty

преди 1 година

Що за глупости? Ако бяха украински дронове щяха бъдат свалени на километри от Москва. Едва ли има толкова наивни хора, че да нападнат Кремъл с два дрона. Още повече да се опитат да убият Путин с тях на сред Москва. Зле замислено, зле изпълнено и още по-зле представено. Типично по руски...

26

Хахаа

преди 1 година

Рашките пак станаха за смях.Джуджи сега няма да излезе от бункера.

25

Анонимен

преди 1 година

През следващите години ще има Украинки за мандръсане на килограм. За твърд и жив ще се редят на опашка, но тия са нечистоплътни и бая леки без изключения.

24

Зозо

преди 1 година

Хахаааа, 50см. дрон, въоръжен с триъгълна пиратка и Психото се скри в бункера :)))))))))))))))))))))))))))))) Гешев тогава е направо Батман :))))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 1 година

Абе ей...рушл,яци нещастни.Какво правите в Украйна , че да се жалвате , че искат да ви убиват Не да ви убиват, Ами да ви режат и горят малко вие.Вие сте агресори , а се жалвате.Монголи диви непотребни.

22

Анонимен

преди 1 година

И трябва! Но не просто инцидентно. Айде ги почвайте сериозне тези нагли укри най-после, стига сте ги щадили. Да започнат истински да се радват на перемогата си. Не заслужават с добро.

21

Анонимен

преди 1 година

Руските жертви вече се измерват в стотици хиляди, ама те щели да отговорят сурово за някакво дронче с пиратка хе хе.

20

Анонимен

преди 1 година

Абе болшевики не,частни.Вие освен бомби за унищожение, и то крадени не можете да правите нищо.И китайците са по напред от вас Освен да убивате и унищожавате , монголи диви , какво сте способни.

19

Зозо

преди 1 година

Убава работа, ама руска :)))))))))))))))))))))))) Бетер руска :))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 1 година

Долни Украински твари. Гнусна д0лна нация !

17

Анонимен

преди 1 година

Край! Ей ся вече ще пратят Армата.

16

гост

преди 1 година

Но първо ще превземат Бахмут ... и после - сурово, сурово ...

15

До 10

преди 1 година

Същите думи като за американците в Ирак, как ще го определят няма никакво значение, едните търсеха оръжие, другите нацисти, всяка империя си гони интереса, когато ти е съсед внимаваш какво правиш, защото ще ядеш дървото, справка Куба и Украйна, ако и Канада реши да прави нещо, и на нея ще и спретнат цветна революция

14

АнонимеН

преди 1 година

ПРОПАДНАЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО ВЕЧЕ НЯМА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И АКО ПОСМЕЕ ДА ГО ПОЛЗВА СРЕЩУ УКРАЙНА ЩЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ , ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА ПУТЕНА В МОРДОРСКОВИЯ И СА С ВЛЕЗЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЩОМ НЕ СА НАПУСНАЛИ ТЕРИТОРИЯТА НА МОРДОРСКОВИЯ! БРАВО НА АЛЛА ПУГАЧОВА КОЯТО НАПУСНА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕЖИМА!

13

Анонимен

преди 1 година

Русия ще отговори на наглата и арогантна терористична атака когато сметне за необходимо. Империята никога не прибързва с отговора.

12

Анонимен

преди 1 година

Зеленски наистина е изкуфял вече. Цялото му управление е причината и задълбочението на този конфликт

11

АнонимеН

преди 1 година

ПЪРВО НАПАДНАХА МНОГОКРАТНО КИЕВ С РАКЕТИ ЗА КОЕТО КИЕВ ТРЯБВАШЕ ДА Е СРИНАЛ СЪС ЗЕМЯТА МОРДОРСКВА, СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ЖЕРТВИ! НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ АТАКАТА СРЕЩУ КРЕМЪЛ Е ИНСЦЕНИРОВКА ИЛИ НЕ , ЗАЩОТО ЗА РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ АКО ЩЕ И ДА ВЪВЕДАТ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ В МОРДОРСКОВИЯ!

10

Анонимен

преди 1 година

Кога преди парада или след парада ?След като плашиха кого ли не с ядрени бомби сега вече решили ще ликвидирали Зеленски .Ало Медвед пак си прекалил с чашката нещо не е наред нали това е СВОперация а главно действащо звена е МОтбраната сега Вие отбранявате ли се или нападате?

9

Анонимен

преди 1 година

"терористична" атака на Украйна. А с какви думи може да се опише нападението от една година над Украйна. Има само няколко думи - наглост, безочие и бандитизъм.