174

Анонимен

преди 1 година

Стига жертви в Европа , кога ЕС ще се усети , за пързалката от НАТО/САЩ/ , и АНГЛИЯ ???

173

Анонимен

преди 1 година

Z ордите ще бъдат върнати обратно в блатата.

172

До 212 Берлин

преди 1 година

Виж сега, че Германия загуби много - загуби. Те самите си признаха в началото на тая година, че миналата година от липсата на "Север Поток" са загубили 180 милиарда евро. 1 трилион не зная от къде дойде. Друго 100 милиарда за бежанците са много пари, не зная колко бежанци имат там, но ако разделим парите на всички те 6,5 милиона българи тва прави по 30 хиляди лева на човек. Добре бихме си поживели, в предвид, че едно семейство е около 4 човека от, които 2 деца, това са по 120к на семейство :D

171

Бай Дрън

преди 1 година

Зеленски не може така момчето ми! Аз няма да съм вечно президент да те издържам! Трябва да си намириш работа-или преговаряй или войвай! Не може все с тая Мари Хуана да се влачиш?!

170

Анонимен

преди 1 година

Пак се напълни с необразовани и нахални украинци,където си мислят,че всеки им е длъжен.Никой нито ви е канил,нито ви е обещавал нещо,още по-малко пък е длъжен да ви издържа глупостите.Ей там е Украйна и като сте глупави си сърбайте кашата дето сте си я забъркали.

169

Зеленски

преди 1 година

Крия съ от шефа Бай Издън у Амстердам! Не ща нито да преговарям нито да правя контраофанзива!!

168

Берлин

преди 1 година

Германия Загуби също 1 трилион от газ! Като и гръмнаха тръбите..и 100 милиарда е струвала само издръжката на милионите бежанци!!

167

До 212 от Берлин

преди 1 година

Значи признаваш, че Германия не е успяла да изкара милиарди миналата година? Само 0,1% прираст?

166

Анонимен

преди 1 година

Тоя Берлин пак се прави на умникк. 1 седмица се излага ,като руски танк .... селчоо неразбрали, ще си твърде необразован да налагаш мнения и фалшиви новини :)))

165

Бай Дрън

преди 1 година

Зелееенски? Къде се криеш Зеленски? Какво става с контраофанзивата?! Спонсорите стават нетърпеливи!! Трябва да им покажа успехи бреии!

164

До 207 от Берлин

преди 1 година

По твоята логика ние в Гирмания не сме успяли 2 цента са изкараме, щото растежа ни е 0,1 цента ;)

163

Анонимен

преди 1 година

Откровено преминават в безсилиото си към тероризъм и саботажи. Това е недопостимо и вече наистина може да принуди Путин да изкорени корена на злото-конкретно САЩ и Албиона-мъгливия. Обясни ви се още от първия ден защо Путин е в Украйна,-неспазване на минските споразумения. Имаше ли такива споразумения? Имаше. Спазиха ли се-не? От кого не се спазиха? Всички знаем. Като не ви устройват, защо се споразумявате. Като не разбирате от блага дума, не врякайте когато получавате ответка.

162

Анонимен

преди 1 година

Театър за сметка на Украйна....

161

Анонимен

преди 1 година

Естествено че НЕ е верно :)) НЕ съм видял опашки да искат да ходят в мордор :)) Гледам опашки само за западна Европа. Червенопитеците кога ще заминете за мордор при вожда да живеете в благодат ?:)) Стига вече ни пречихте тук ... идете там знаете ли какъв разкож е :))) еййй Льохмании дори вие не ви се ходи при комунистите.

160

Берлин

преди 1 година

До 199 Да това е факт! Германия е в рецесия! Пише го и в медиите! Русия има икономически прираст от 3%, а Германия 0,1% за изминалата година..

159

Анонимен

преди 1 година

След като САЩ могат да избият стотици хиляди с атомна бомба, руснаците също ще го направят, но при много по голяма заплаха за тях. Никой не си дава сметка за това, само си чешат езиците. Западния елит е тотално деградирал.

158

КуКлус

преди 1 година

Помощи за милиарди ....а нашите самолети къде са бре братя хАмериканци ? Платили сме в кеш и пак няма нищо да не ги готвите за Украйна ? Ето че САЩ правят всичко за собствена облага ! Ни пари ще видим ни самолети !

157

Анонимен

преди 1 година

"неуправляеми ракети за въздушно изстрелване." и с какво ще ги изстрелват ? с дронове ли ?

156

Зеленски

преди 1 година

Карам си отпуската тек в Амстердам на чежда сметка разбира се! А украинците в къщи ги лъжа че ще им докарам самолети и космически кораби от Холандия! За кантраофанзивата през 2055 година!

155

Бай Курти

преди 1 година

Друзя у нас се карат бюджетния дефицит дали да е 3 или 6% , а в расиюшка ще се радват ако удържат на 10%. *** вие не сте икономисти и на вас 10% не ви изглежда много нали?