40

Анонимен

преди 1 година

До Новата методичка Не ги харесвам рашките, но харесвам рускините, доста по отворени са от българките, но урките изпуснаха момента, сега нема връщане назад :)))

39

Анонимен

преди 1 година

Песков, кажи за жената, още ли бръмчи из гръцките курорти да я пълнят като ягне и порят като риба? А Теслата на сина, движи ли, спомени от фронта разправя ли? Трудна работа е китайския москвич, налага се да кара вражеска краварска кола. Муахахахахаааа

38

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Прав е Песков - новините идват по въздуха...

37

Анонимен

преди 1 година

Украйна геройски удържа! Какво като една трета от територията и населението вече ги няма?! Зеленски всяка вечер ги окуражава от бункера си в Полша.

36

Анонимен

преди 1 година

Утре САЩ обявяват помощ за Украйна от 300 милиона долара .От де тез пари,като затъват?Или перачницата работи.

35

Новата методичка

преди 1 година

По всички роспропагандон канали сега усилено обясняват как воюват срещу 50 страни от нато и когато последва херсонския сценарий и всички путински орди се оттеглят в блатата, ще обявят победа и достигане на всички цели, а именно недопускане на натовски войски на международно признатите руски територии, при което путинския лехторат ще изпадне в екстаз от поредната велика пабеда.

34

Анонимен

преди 1 година

"Песков призова да се вярва само на руското министерство на отбраната" --- Това е най-големия виц, който съм чувал напоследък. Муаххахаххахааааа

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 Винаги става с бой урки, България немаше да съществува без да е воювала ожесточено на фронта :)))

32

Модерен историк

преди 1 година

А през втората свтовна, 18 наши изтребителя с хитрър маньовър свалиха няколко хиляди американски и британски бомбардировача, натоварени с руски бомби и управлявани от руски афроамериканци, като така са спасили София от бомбардировки! Загиналите мирни жители се счита, че са яли развалена храна и така или иначе са си отишли.

31

Анонимен

преди 1 година

Руснаците в Украйна са пушечно месо. *** с хиляди на ден.

30

Някой

преди 1 година

Ами Песков,кажи ги колко са жертвите, че да ти повярваме ,бе! Първите 170 хиляди , с които нахлухте, май вече дадоха фира, щом мобилизирахте/частично/ нови 330 хиляди! И сега се говори, че всеки месец мобилизирате около 20-22 хиляди! Кажи и ти поне една цифра, че да ти се вържем! Иначе ще вярваме на украинците и на американците!

29

Анонимен

преди 1 година

Я ти по-добре разкажи как сина ти кара американска Тесла , докато се води на служба при главорезите на вагнер ?

28

Факт

преди 1 година

Армения обяви участие в общи учения с НАТО . Индия и Китай не признават псевдо републиките Донецк и Луганск,сега обявяват Русия за агресор..Финландия в НАТО,Швеция на път.И всичко това го направи гениалния стратег Владимир Путин.

27

Курти влезе!

преди 1 година

Но 300 хил чмобика(по официални данни) и продължаваша мобилизация не са взети от въздуха. Мамките и жьонките дето хленчат в телеграм и се молят на царя да не праща на щурм в бахмут мобилизантите понеже им обещали да стоят в тила и те не са от въздуха.И въобще от първоначалната професиналан армия от 150 хил които нахлуха миналата година почти не са останали. Всичко е могилизирано.

26

Анонимен

преди 1 година

Днес няколко пъти е забелязан президент Зеленски на Червения площад! Обкръжил е гвардията на Кремъл и не им дава да си вземат въздух! В близките мазета в резерв стои президент Плевнелиев, който ще се намеси в решаващия момент! Печена работа!

25

Анонимен

преди 1 година

През ПСВ ние ги бихме казаците, тоест руснаците, но го направихме светкавично и бързо, докато урките се офлянкаха и загубиха енерцията, сега ще страдат :)))

24

Нео

преди 1 година

Този път Песков е прав. Американците са броили само новите кръстове във войнишките гробища. Изпарените в танковете не влизат в тази сметка. Жалко и тъжно!

23

Анонимен

преди 1 година

На канал Первий ли да вярваме.

22

Анонимен

преди 1 година

РУСКИ БОТОВЕ,НЕ ЛЪЖЕТЕ КАКВО ПИШЕ В РЕЗОЛЮЦИЯТА,ПОДПИСАНА ОТ КИТАЙ ,ИМА Я В ИНТЕРНЕТ. ПИШЕ РУСИЯ Е АГРЕСОР И УКРАЙНА Е ЖЕРТВА!

21

Анонимен

преди 1 година

Твърди се, че избягалите от евентуална мобилизация украинци, не са избягали, а са отишли в чужбина, за да усъвършенстват военните си умения, и после (след 30-40 години), ще се върнат да бранят Украйна!