98

L.

преди 1 година

Абе, от Зеленски няма ли нещо днес? Да не е нападнал вече... белите прахчета?

97

Анонимен

преди 1 година

Брей, тия лоши Кирчо и Кокорчо, бе ... след като вдигнаха цените, сега пък се опитаха да убият и светилото на нацията Милиционерина с каскетя - Гешов.

96

Анонимен

преди 1 година

Активираха всички герберасти на хранилката да героизират Гешев.

95

Анонимен

преди 1 година

Много евтин цирк. По-евтин дори от тоя с покушението срещу Тиквата уж от Доган.

94

Анонимен

преди 1 година

И кой ще убива един доказан некадърник, който не е спечелил нито едно дело и заради когото България плати глоби в Страсбург над 28 млн евро.

93

Анонимен

преди 1 година

С какъв 'кортеж' се движи тоя сме шник? Бананова република.

92

Анонимен

преди 1 година

Мисля че имаше акция на прокоратурата,за проверки на незаконни казани за варене на ракия,мисля че там са,засегнати сериозни интереси!

91

бре

преди 1 година

ще набедяд накой неудобен както винаги и ще му лепнат доживот

90

Анонимен

преди 1 година

Айде вече да обявяват руската следа и , че лично Путин е поръчал Гешев, много се забавиха

89

Ангелов

преди 1 година

Тоя уж нямаше да участва в филма на Гешев пък сега имал сведения за режисьора. И тези драскачи и разбирачи за които кратера бил малък че било постановка щтото не харесали Гешев. Някои пък може да не харесва радев или Борисов или Киро умния това не значи че трябва да ги взривава това е удар по държавата по България жалко че има хора които приемат този терористичен атентат за инцидент които че Гешев се е спънал и си е одраскал коляното.

88

Ужасен

преди 1 година

Показаха ни две дървета и обгоряла трева,по страшна гледка не бях виждал през живота си!

87

Пян_Гъ

преди 1 година

Никакъв заподозрян нямате! По-важно е да хванете поръчителите, а изпълнители винаги се намират. И вие - Радев с юмрука, ДБ, ПП, БСП - също сте отговорни за срива на държавността. Гешев, та Гешев... Подпука олигарсите на мафията и го нарочиха. Как Тел Авив арестува Айхман? Изпратиха екип в Аржентина. Няма закони-макони, демокрации-автокрации: това са п-ки за ба-лъци. Знаят къде са бегълците от правосъдието, КАКВО ЧАКАТ???

86

Анонимен

преди 1 година

Това, което се е оказало решаващо, е била бронировката на автомобила. Щом издишат службите, наблягай на бронята. Народът да плаща новите брони. Ако бронировката на автомобилите е недостатъчна, купете им Леопарди или Абрамси.

85

карачанаков

преди 1 година

Да не са Ристо,Ачо и Надка и аз смятах че са те ама като се замислих ако Гешев го няма те какво ще правят по цял ден ,особено Надка ами тя се спря Гешев та Гешев. А за тия умните и красивите дето било постановка и фойерверк НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТОЯГИ СА МАЛКО ,НАЛИ?

84

Анонимен

преди 1 година

До възмутенПИРАТКИТЕ СА СЕРИОЗНА РАБОТА!КОНФЕТИТЕ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ДЕТСКИТЕ РОЖДЕНИ ДНИ СА ПО ОПАСНИ ОТ ТОВА,КОЕТО СА ВЗРИВИЛИ НА МЕЖДУСЕЛСКИЯ ПЪТ.

83

Анонимен

преди 1 година

Нали имаме ПРИЗНАНИЕ от властта още от времето на И.Й.Костов че в България до ДНЕС , имаме ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ , СРАСНАЛА СЕ СЪС ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ !!!Търсете се един -друг , там , и не намесвайте народа !

82

Умник

преди 1 година

Покажете го този брониран автомобил. Сигурен съм, че дори не е одраскан от "бомбата"

81

възмутен

преди 1 година

Каква е тая пародия? Пиратките, които хвърлят по стадионите са по-силни и по-опасни. 2

80

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се сърдите : С такива управляващи --34г. , толкова !Ако не вярвате попитайте и ФЪФ ЕС !

79

Анонимен

преди 1 година

Все още само четирима са ''ГОРДОСТТА'' на народа вече 34г. , Доган-Пеевски-Баце -Гешев ! И България , най-бедна и най-корумпирана държава , на всички последни места по всички показатели в ЕС !!!Ключът на бараката е точно там !