183

ЛиЛана

преди 1 година

Ако си бе мирно сидяло, не бо чууудо видяяялооо!

182

Зззз

преди 1 година

ХАХАХА, пиратка ли е гръмнала или някой фойерверк.? Гащите нацапаха ли са ?

181

ТУРЦИЯ от Нетурци

преди 1 година

Турцията от Нетурци СКАНДАЛА е червеното ченге съратник на Д.Благоев-дядото Никола Гешев роднина на Иван Гешев.............Турци от Нетурци са още Симеон Сакскобургготски,Волен Сидеров,Мика Стоичкова,Любен Беров,Нора Ананиева от Ловеч създала Гриша Ганчев,Бойко Борисов,Христо Бойкикев по майка и така нататък до края на света ........Ашколсун червено...........преди земетръса тук коментиращ писа че червената турска армия ще Ви пази от САЩ и Англия.....А сега НЕ знам червена Турция ще Ви изоставя

180

Мачка Василееее!

преди 1 година

Браво! Кръстил съм синът си на Божков - един от малкото велики българи!

179

Анонимен

преди 1 година

Гешев не трябва да губи време а да обвини всички руснаци.

178

Анонимен

преди 1 година

Интересно дойде новия посланик на САЩ и първото нещо което се случи е опит за убийство на Гешев? Просто казвам факти.

177

Хахаа

преди 1 година

Тоя сам си инсценира инциденти. Толкова е жалък!

176

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Акт за...сплашване,или за отклоняване на...вниманието в полза на...някой. Кой обслужва Каскета е ясно. Явно в негов...интерес е и тази...суматоха около Гешев. Дилетантски...атентат,.колкото за...парлама,да се вдигне шум.

175

Анонимен

преди 1 година

До химика Това е предупреждение ве мен, те ако искаха щяха да го думнат от раз :))) По непотребен главен прокурор сме нямали досега :)))

174

Анонимен

преди 1 година

"Обеща да арестува Путин и стана каквато стана..." -------------------------------------------------------------- Ти за големи бaлъци ни вземаш, бе елементарен тpол!

173

Бля,бля

преди 1 година

Црукозяк ще взриви някого само и само да бъде тяхното ! Сега ще започнат едни дрънканици за върховенството на закона ,за заплаха срещу държавността и все едни дето сме ги слушали до безкрай.

172

Божков

преди 1 година

А вие помните ли ме?

171

химика

преди 1 година

Пиратката също е "взривно у-во".. ;) Търкалям се от смях от тази жалка инсценировка. Пълна ***=щина! Сега ще ни дуднат за това следващите няколко месеца и тоя тъ=пир ще е на пиедестал като най-заплашения човек в държавата... Много жалко.

170

Здраве и Живот

преди 1 година

за Гешев, може би най-добрият Главен Прокурор, който България е Имала - сам ПреБори Мафията!

169

факт

преди 1 година

доста злобни жалки човечета пишат тук !

168

Анонимен

преди 1 година

Обеща да арестува Путин и стана каквато стана....

167

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 176Гърбавите свършиха отдавна, но чалга подръжниците им още не са го осъзнали :)))

166

Укропайх

преди 1 година

Русия свърши оръжията и бомбите. Гледайте какво става на телеграм каналите: Осташко! Важное, Colonelcassad, Рыбарь, Повернутые на Z войне, Военная хроника, Операция Z: Военкоры Русской Весны, СОЛОВЬEВ, Союз Добровольцев Донбасса.

165

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Каква милиционерска драма? Дотолкова стига въображението на прокурорчето с милиционерската диплома и неговия шеф със стаж като бивша мутра. Не че защитавам с нещо сopocoидите от ДБ и шaшмaджиите от ПП, които заедно с мафията ГЕРБ мечтаят да ме пратят в месомелачката в Украйна със стотина хиляди други българи за да крадат по време на война.

164

Не лека задача

преди 1 година

Гешев трябва да иземе имотите на санкционирани руснаци в България. Също така трябва да предаде на съдъ всички български фирми които не спазват санкциите срещу Русия