252

Анонимен

преди 1 година

В Китай не можеш да се изнесеш, там няма да те пуснат.

251

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да ходи в Париж и Лондон. До там ще летят Сармат, Топол, Циркон, Кинжал.

250

Анонимен

преди 1 година

Украйна имаше 44 милиона население. 2.5 милиона се отделиха в Крим, още 9.5 милиона се присъединиха към Русия с новите области. 5.5 милиона избягатах в Русия, други 10.5 милиона в ЕС. Стотици хиляди войници бяха избити. От това което е останало като махнеш жените, децата, старците - колко остават за мобилизация за фронта да се хвърлят срещу руската артилерия. А за да настъпва бавно руската артилерия има нужда от много пушечно месо, иначе започва да настъпва много бързо.

249

Червен каскет

преди 1 година

Ако не беше този пуст Бахмут,щяхме да сме в Париж и Лондон,рийш!

248

Анонимен

преди 1 година

"МАСОВИ ФАЛИТИ НА БАНКИ, ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ" - Изнасяйте се към Русия и Китай тук в ЕС, САЩ ще стане много зле. Аз лично цяла зима стоях гладен и на студено , не съм се къпал сигурно от 3 седмици, а и ядем само скакалци. Самолетите също ръсят яко..абе бягайте докато можете към рая.

247

Анонимен

преди 1 година

20% от територията на Украйна с население 10 милиона украинци е под руска окупация. Хоп, и Русия просто си взе 20% от територията на Украйна. Въпрос: защо там няма съпротива и партизанско дижение срещу руските окупатори.

246

Пян_Гъ

преди 1 година

Тролейчета, не се косете! Няма как САЩ да победи Русия на нейна територия. Само в медиите може да четете за "загубата" на Русия. А, и в холивудските филми. На терен нещата са плачевни. СЪВЕТ: свалете розовите со-ро-со-ид-ни очила и понаучете малко руски. ЩЕ ВИ ТРЯБВА!

245

ПРИГОЖИН

преди 1 година

Всеки командир на средно ниво знае, че ако сте създали напрежение на врага на някое място и имате достатъчен брой резерви, тогава трябва да направите маневра и да ударите наблизо - там, където врагът не е готов, там, където ще се пречупи. Най-логичният ход за укросилите би бил отскок от Бахмут и остри флангови удари с опит за пробив в нашата защита. Всеки ден обаче конвои от техника идват и идват от Часов Яр и всеки ден, преди да стигнат до фронта, укробойците умират със стотици, осейвайки "пътя на смъртта" и околните полета с хиляди трупове и стотици изгорели бронеавтомобили,отивайки на клане

244

Посейдон

преди 1 година

Днес гледаш Америка - утре я няма!

243

ПРИГОЖИН

преди 1 година

Битката за Бахмут е изключително изгодна за руските войски, тъй като те вече отхапаха голямо парче от територията на Украйна през 2022 . Ако специалната операция остане в тези граници,плюс минус няколко десетки километра, тогава това ще реши много от задачите на операцията. Бахмут дава възможност на руската армия да натрупа сили, да заеме изгодни отбранителни линии, да подготви мобилизираните напълно въоръжени да посрещнат произволен брой противници.Бахмут е изключително изгоден за нас, ние смиламе украинската армия там и ограничаваме техните маневри.

242

Анонимен

преди 1 година

"Няма да могат да я използват, никой няма да "нахлува" при тях. По кой ще гърмят с артилерия? По ракетите? И артилерия и всичко ще изчезне за минути." Е, в този случай и Русия изчезва за минути. Както виждаш за това се водят още конвенционални войни

241

СКОРО

преди 1 година

МАСОВИ ФАЛИТИ НА БАНКИ, ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ, ИНВЕСТИЦИОННИ ФОНДОВЕ И БИЗНЕСИ, КАКТО В сащ, ТАКА И В ес. СЛЕД ИЗЧЕРПВАНЕ НА ГАРАНЦИОННИТЕ ФОНДОВЕ, СТОЙТЕ ГЛЕДСЙТЕ БУНТОВЕ, ПРОТЕСТИ, ВАНДАЛЩИНА И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.

240

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕОБЯТНО

239

Анонимен

преди 1 година

Дууум! Да падат укрите и да стават на мезета!

238

Анонимен

преди 1 година

А какво става с пролетното контранастъпление? То пролетта вече мина!

237

Анонимен

преди 1 година

Няма да могат да я използват, никой няма да "нахлува" при тях. По кой ще гърмят с артилерия? По ракетите? И артилерия и всичко ще изчезне за минути.

236

Анонимен

преди 1 година

А контранастъпленито? Кога? --Нали ти казах на 9 май. И преди така питахте и после укрите си върнаха 20 хил кв км окупирана територия. Имайте малко търпение.

235

Анонимен

преди 1 година

"Финландия и Швеция са лесни" - Хаха четете малко история и тогава пак да говорим. Тия държави бяха неутрални т.е доста по добре въоръжени. Само артилерията на финките е повече от на Германия + Франция

234

Анонимен

преди 1 година

First Republic Bank е конфискувана от регулаторните органи на САЩ. Банката ще бъде продадена на JPMorgan Chase. Това е вторият най-голям банков фалит в историята на САЩ. FDIC изчислява загуба на 13 милиарда долара за фонда за гарантиране на депозитите.

233

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са гола вода, трябваше им една година да превземат 20% от Украйна, за цяла Украйна ще им трябват поне още няколко години. Станаха за смях на целия свят, една Украйна не могат да превземат.