69

Анонимен

преди 1 година

По непотвърдена трролска информация щели да започнат в неделя 30.О4.с.г.

68

Анонимен

преди 1 година

Само за вчера 525 украинци са убити.Спрете се и преговаряйте проклетници.Или живота на украинците няма значение ,важното е да служите вярно на САЩ ?

67

Анонимен

преди 1 година

Мега победи за Уркопитеците.... То мега чудо.....

66

до 71

преди 1 година

Едва ли ще успеят да съберат от градинките 14 000 броя т-34 да могат да ги реставрират и пратят за утилизация на фронта. Ауе пичуе, не ви ли прави впечатление, че ра6истите не разполагат реално с техниката с коато се перчат, а е само на хартия. Това е държава в която винаги се е грабело на поразия всичко - дрехи, части, двигатели, оборудване. Когато искат да ползват в един момент се вижда, че тея умопомрачителни бройки са само на хартия. Единственото което имат по много е хората.

65

Анонимен

преди 1 година

Този, ако сложи перука ще изглежда като бабичка, а за контераофанцивата му слушме от месеци.

64

Анонимен

преди 1 година

Атлантиците направете си регистрация в Телеграм ,за да видите паралелната реалност.Самите украинци качиха клип,за издънката в Киев с С300 .

63

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ако тръгнат с 14,000 танка от урките ще останат само ку рките.

62

Анонимен

преди 1 година

Реалните факти бяха че при предното контранастъпление руснаците отстъпиха без бой.Този път няма да има отстъпление а ще има челен сблъсък.Настъплението на укрите ще свърши за 24 часа а след това руските войски няма да имат пречка да довършат бандеровците.До лятото Украйна вече ще е капитулирала но ако не започне настъпление може да изкара и до есента.

61

до 63

преди 1 година

Както се вижда на Украйна не и е нужно да има срещу русия нито авиация, нито флот. И без да имат авиация да пази, руски самолети пак не леят над Украйна. Даже и на парада им не се появиха. Чат-пат по границата и дори бомбят своите. Също така и без флот, украинците успяха да им потопат 10тина кораба, сред които и гордостта Москва. Или тя сама си потъна от фасовете ;)

60

Анонимен

преди 1 година

Спрете се,млади хора напълниха гробищата .На всичкото отгоре,руска фирма шие знамената ,които ги побиват на гробовете.Вече са страшна гледка,кому е нужно това?

59

Анонимен

преди 1 година

Ами почвайте де, какво само се разхождате из медиите и мърморите....

58

баба мара

преди 1 година

преговори и мир оставете оръжията избиват се млади хора и от двете странине унищожаваите народа и страната си заради ам интереси и печалби финансоводит на украина

57

Анонимен

преди 1 година

Ретрогрден Меркурий им пречи на украинците .хаха

56

Алекс

преди 1 година

Контраофанзивата трябва да се подготви добре.Бързането е вредно.

55

Made In USA

преди 1 година

Водещата: Бих искала да знам вашето мнение за служителя на Министерството на здравеопазването, който днес ще каже на Конгреса, че Съединените щати действат като, цитирам, посредник в многомилиарден бизнес за контрабанда на деца. Според този служител децата сега работят през нощта в кланици, фабрики и ресторанти, за да се отплатят на онези, които са ги вкарали нелегално в страната. И сега ще се продават за секс! Сенаторе, бяхте на границата, какво става там?- Да, наистина, това се случва от известно време и се радвам, че този въпрос ще бъде поставен в Камарата на представителите.

54

Анонимен

преди 1 година

Украйна е готова да смачка руския таралеж с голия си газз :)

53

Бай...

преди 1 година

От такива брадати и гнусни мизерници ми се повръща! Юдео- евангелистки гадове !

52

Анонимен

преди 1 година

Пичуе, като повтаряте кремълската пропаганди и пускате несанкциоирани обиди, това по ниакакъв начин не променя фактите. А те са, че миналата година 1/2 от анексираните територии се върнаха. Отворете картата и сами вижте, вместо да се излагате. А другия факт е, че от месеци четем за проценти от "превзет" Бахмут.

51

Анонимен

преди 1 година

А хороскопа няма ли да проверят? Да изчакат и подходящо наредени планети. Смешни са вече. Контраофанзива се обявява в Интернет ли вече? Направо да кажат къде и в колко ще атакуват.

50

Анонимен

преди 1 година

А пък Руснаците са им подготвили Кинжали. Вчера ги гледах по спътниковата телевизия. Приготвили са им 5 000 парчета. Ще им подпалят наркоманските носове. Само да не кажат после че не са знаели?