114

Анонимен

преди 1 година

Знакови крадци и мошеници!

113

Главанак

преди 1 година

Ако ПП ДБ п родължават да се хващат на въдицата на главатаря на мафията, то ще изгубят надеждите на техните избиратели Как може да се подават на ултиматуми, кой ги би през устата да правят проектокайбионет! Главатарят ги подхлъзва с една единствена цел- да ги унижощи, както и много други партии. Всеки знаеа , че той е най големия лъжец и манипулатор. Акто п родължават така, ПП ДБ да се считат за унищожени! Тогава избирателите им явно ще трябва да се нпасочат към Възраждане!

112

Анонимен

преди 1 година

ГЕРП не искаха да отменят плоския данък 2009 г. и държавата ще фалира. Освен това в еврозона ще се тегли нови заеми за спасяване на други задлъжнели държави и бг ще плаща

111

Pumpkin

преди 1 година

По-знаково от твоето нема...

110

Анонимен

преди 1 година

Ми НЕ искат хората НАДОЛУ. ЗАтуй ти тезнаха клона , а ти кут си се надупил да се коалираш - зор, майка, зоооррр. Ха , сЕдни си на трибуквието и изчезни.

109

Анонимен

преди 1 година

Посланикът на САЩ в Русия Лин Трейси: "Каквито и разногласия да имаме ние, САЩ, с руското правителство, те не са разногласия с народа на Русия." - а 80% от руския народ подкрепя Путин и специалната военна операция на Русия срещу нацисткия режим на територията на бившата УССР.

108

фактчекеджия бг

преди 1 година

Не е вярно, че жертвите са причинени от отломките на украинските ПВО които са стреляли по руските ракети над цивилнит обекти, вярно е, че не е вярно, че жертвите са причинени от украинското ПВО.

107

ЖЪЛТИТЕ И КОПЕЙКИТЕ

преди 1 година

СА ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ..... ОПУСТОШИХА ВСИЧКО 2020-2022... САМО ЗА 2 ГОДИНИ.......

106

жоро бекъма

преди 1 година

Борисов да каже чегарил ли е Деси от Дулово Пиар Севи и видинската КП

105

Ха ха

преди 1 година

Явно - пп ще са новите патреоти на бацо след каракачановКирчо ли ще дьржи торбичката била за дръжката

104

Анонимен

преди 1 година

Руският пътнически лайнер МС-21 ще струва няколко пъти по-евтино от западните конкуренти. Цената на ВС-21, който ще замени основните самолети на западните концерни във флотовете на авиокомпаниите. "Цената на новите МС-21 за "Аерофлот" и други превозвачи ще бъде значително по-ниска от пазарната. Това е съзнателна стъпка на държавата, която иска да намали тежестта върху авиокомпаниите а оттам и върху пътниците, чиито цени на билетите включват лизинг.

103

Анонимен

преди 1 година

ДНЕС, ЗАЩО НЯМАТЕ НОВИНАТА ТАЯ НОЩ РУСКИТЕ МИРОЛЮЮБЦИ И ПРАВОСЛАВНИ БРАТЯ СЛАВЯНИ КОЛКО ДЕЧЧИЦА УБИХА ПРИ АТАКАТА? ЩОТО СТЕ НА ОТЧЕТ ПРИ МУТРИОФАНОВА ЛИ?

102

Ха ха

преди 1 година

Бацонио е велик - награби пп като млада племейтка - и ще има любов , любов

101

Анонимен

преди 1 година

ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБИРА В КОНТЕКСТА НА ГЕОПОЛИТИКАТА. В ТОЗИ СМИСЪЛ НЕСЛУЧАЙНО НЯМАМЕ СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ. МИТРОФАНОВА ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЗА ТОВА ЧРЕЗ ПИОНКИТЕ СИ ПП, ГЕРБ, БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН, ДПС. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ И НЕЩАТА ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ!

100

Анонимен

преди 1 година

Да ама Киро няма да направи кабинет! Това му е разпоредено от Москва!

99

Анонимен

преди 1 година

В тая руска република управия скоро няма да има! Бягайте на запад!

98

Тоя трябва

преди 1 година

Да се допита до "ЕКСПЕРТА".От тоя нищо не зависи.

97

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО НЕ ПАДНЕ ПУТИН, ТУК КАБИНЕТ РЕДОВЕН И НС НЯМА ДА ИМА! ВСИЧКИТЕ МУ ВАСАЛИ РАБОТЯТ ЗА ТОВА - ДПС, ГЕРБ, ПП, ВЪЗРАЖДАНЕ, СЛАВИ, БСП! А, ТО ПОЧТИ НЯМА ДРУГИ!

96

бг

преди 1 година

ВСИЧКИТЕ МАСКАРИ- В РИСАЙКЪЛ БИН-А!

95

Този е човека на

преди 1 година

Човека с частния КЕЙ,с печати,знаци,емблеми,схеми,далавери и герб на ***.