36

преди 15 години

POZDRAV S MOQT SREDEN PRUST ZA KORUMPIRANOTO MVR

35

преди 15 години

До кога ще позволяваме на тази *** да ни краде? Всичко е измамама - топломери, отчети , сградни инсталации...Всичко са пресметнали така, че да накарат съседите да се изядат взаимно...Но те никога да не загубят...Не е ли време Топлофикация да се приватизира? Не е ли време да се спре този монопол и рекетиране?

34

мяу,мяу

преди 15 години

Затова хората не ги плащат и са си прави.Всички са мошенници начело с Р.Овч.и компания,когате те си платят сметките тогава и народа ще си плати.

33

ffffffffffff

преди 15 години

Какво се случва в Сливен -Тъкмо се прибирам от чужбина и след 3 дни се звъни на вратата отварям аз и гледам 3 здрави момчета с лист хартия в ръката ми казват че дължа на топлофикация Сливен някаква трицифрена сума,(естествено в къщи радиаторите са разкачени и не живея във въпросното жилище от няколко години) и ме задължават да им дам срок до кога ще си платя "сметките" .Искам да попитам топлофикация Сливен това нормално ли е да ми изпращат бивш полицаи ,охранител на дискотеки и някакъв си друг за да ме изнудват в лицето на "Топлофикация" да си платя за някакви услуги които не съм ползвал ?И какво е предназначението на тези 3мата не може ли само един служител да обикаля с листа и да съобщава на абонатите кои колко дължи или тези другите двамата са за сплашване на абонати?Еи тва вече според мен се нарича чист РЕКЕТ.Не е ли крайно време да се промени закона?И какво по дяволите да правя в е...ната ви държава (вече я чувствам като чужда)

32

Пенка

преди 15 години

Стига сме им пълнили гушите на тея твари.Краха, краха па се *** .Толкова ми люти на очите от тях , че не мога да ги гледам.Хората са измислили бойлерите , те да го мислят хората като се откажат от тях.Те са цялото правителство са БАЦИЛА на България и е крайно време всеки да се позамисли не малко , а много и да купим по един препарат и да ги смачкаме тея гадини.Те ни закопават с всеки изминал ден и ако това е държава да умрат всичките ни УПРАВНИЦИ

31

Цветанка

преди 15 години

Народе събудете се !!!Стига сте плащали на тези помии.Докога ще ги търпим с тяхното пълнене на си .Така ще ни мачкат като си мълчим.Утре ще кажат , че и тока ще спират на тези които са пресрочили с един час.Предлагам багер да разруши незаконните им къщи , за които не са дали и една стотинка- а ние сме им ги купили.Днеска Топлофикация от мене проси - утре БОГ ДА Я ПРОСТИ и всичките нам наред !!!!

30

anonimen

преди 15 години

Да вземат парите на Вальо Топлото от чуждите банки и да покрият липсите!Да въведат реални цени и няма да имат проблем със събираемостта!Само големи приказки за неродовни платци, а РЕДОВНИТЕ КРАДЦИ , дето са създали скапаните закони и условия за да има такива като тях!Време е да им се потърси сметка!

29

Димитър

преди 15 години

Е , браво Топло , Браво !!!! Докато имаше пари за джакузита и маникенки нямаше проблеми . СЕга - до 15 дни платете задължения натрупвани и нетърсени с години . Аз дължа 350лв , които мисля изобщо да не им ги плащам , тъй като ще ми трабват пари за бойлер . И да ги платя във входа пак има хора с по 4000лв , така че и с мен и без мен . Искам да благодаря на Вальо Топлото - НЕВИННИЯ , че много добре се грижеше за хората в София и да му пожелая приятно харчене на скромните 10 000 000 евро . Наздраве , да си жив и здрав , пък ако ми пратиш на картата 350лв ще мога и да си платя сметката . Рекета на Топлото never End !!!

28

:)(:

преди 15 години

Системата на централното парно отопление си е добре измислена и наложителна при липса на газификация по домакинствата. Вярно е, че има загуби, но когато Големия брат пращаше газ колкото ни трябва това не беше проблем - сега обаче е защото новите Братя само взимат, а не дават! А хората не плащат и така освен скъпия газ плащаме и техните сметки - затова е толкова скъпо парното.Решението разбира се не е да се спре топлото и на редовните платци, но на топлофикация хич не и се ходи по съдилища и така им е по лесно и според мен и незаконно.Приказките за фалит могат да ги разправят хора, които нищо не разбират от отопление - нито електрическата мрежа (а вече и енергетиката ни) може да издържи подобно огромно натоварване, нито имаме достатъчно дърва и въглища, че да стигнат за милиони нови потребители - да не говорим какво замърсяване ще се предизвика при такава плътност на населението!Така че трябва да се плаща - поне докато не се измисли друга приемлива алтернатива...

27

Toplo

преди 15 години

на хоризонтални щрангове и локален топломер за всяко жилище на входа -/ Цената на този уред е 350 лева / - вьв жилището топьл и студен колектор и бойлер сьс серпентина няма да се оправят нежтата и след 100 години !!! Сега сьжтествуважтата система допуска да се краде топлинна Енергия по елегантен и недоказуем на4ин и за капак има много топлинни загуби които няма как да се из4ислят и разпределят между самите клиенти на топлинна Енергия !Това го зане и Тодор Кузманов , но той е хитра лисица и кокала който са захапали няма да пусне .За капак искат да сменят сьжтествуважтите дат4ици по 100 лева пар4ето, при 2 радиатора и серпентина в Банята/ 300 лева , които трябва да нагласите заради 10 годишна гаранция на батерията в дат4ика която изти4а / . Истината е само една --- хоризонтални цтрангове , локален Топломер / 350 лева / и всеки ден виждате колко Топлинна Енергия сте изтазходвали / Kw /h , Mw/h / и тогава Топлинните с4етоводители из4езват и сметките падат драсти4но !Да сте живи и здрави вси4ки Бьлгари !

26

преди 15 години

да се закрие! плащам си всичко д последната стинка- и хладката им вода, заради която сложих бойлер и измислените им изчисления...аре да ги закриват- нема отърване от тези крадци!

25

opkjopk

преди 15 години

След един месец ще ми се роди детето, бре. Толкова се пищисах, че не гледам какво пиша.

24

Момиче

преди 15 години

Да им го спират, но защо да страдат невинните хора, които са изрядни платци..

23

fdopp

преди 15 години

Ще ги съдя до дупка. Платил съм си всичко. Четири години не ми трябва парно и почти не съм ползвал - плащам само някакви такси мощности. След една година ще ми се роди дете и ще спират парното. Първо ще ги съдя. Второ да идват да си взимат тръбите. Трето повече и аз няма да платя 1 стотинка. Четвърто, няма да платя и 1 стотинка за общи разходи на входа. Благодаря на всички съседи, заради които ще ми спрат парното, както и на цялата държава, политици и т.н., които допуснаха това. Да бяха осъдили поне ониз *** - Вальо меката, топла китка.

22

koshchey

преди 15 години

Парното сега е едно Порно, само дето ни опъват нас отзад.... НА някои им е приятно, може да имате хомо ориентация, а?

21

SAPATA

преди 15 години

ще заведем дела. И ще спечелим, защото... няма да кажа... Но, Ако откраднатото от Вальо е стандартната комисионна от 10-15 % то колко ли са действителните кражби? И спрете с това, съседите крадат. Искам да знам, кой прибира парите от произведената и продадена ел. енергия от централите.Изобщо, едно публично дружество, като Топлофикация, защо не оповестява приходите и разходите си?

20

Lucifer

преди 15 години

Живеем за да сме роби на фирми, като тази. Да сме роби на една феодална изгъзица.... Роби- това сме! Радвайте се и се кланяюте на господарите си! На това сте способни само! Едно нещо, което е във вреда- се унищожава- това е в природата... Това ни очаква и нас...

19

keeper of the seven

преди 15 години

Ами, като пръд.не някой от нас- то това е топлина и газ- викам да искаме пари от Топлофикация и от Булгаргаз- А? Възрастните с тия пенсии, за тях някой мисли ли? Ползваш - плащаш- правилно. Като не можеш и не искаш да ползваш услугата- не ползваш. Една корупция и далавери- това е то родното... Една гнила и алчна ламя.. Всеки алчен, бърза- бързате да остареете и да си легнете в земята.. това е!

18

преди 15 години

Ще се плащат високи сметки, като в блоковете масово се краде - имало 20 начина да се намалят показанията на уредите за измерване.И на никой не му пука , че краде от съседите си.Не знам какви са тези хора , които искат да се закрие Топлофикация те не си представят алтернативите - режим на тока,замърсяване още повече на въздуха и т.н. Вече видях на няколко места в столицата да разтоварват въглища и това ме върна в детството ми на мъгливата зиме София...

17

Maya

преди 15 години

Нещо тука не разбирам. Например 5 в списъка дължи само 24 лева, а процентът на събираемост на входа е 0 %! Това не е ли някакъв абсурд? Очевидно, за да имат дължима сметка от 24 лева, хората са си плащали редовно парното. Някой може ли да обясни?