14

до хаха

преди 1 година

"***" хаха-тоя е първи рашки агент ве..къв *** те гони

13

Анонимен

преди 1 година

Парламента трябва да гласува най важното,твоят импийчмънт и незабавното ти отстраняване от власт,предполагам вече всички партии са стигнали до истината,че докато ти се подвизаваш във власта,във България няма да работещ парламент и редовно избрано правителство!

12

Законите

преди 1 година

напоследък се пишат с цел ощетяване на общия интерес, наместо обратното..

11

Анонимен

преди 1 година

Целта на радев е ясна като бял ден .Оставя 10 дни за да се приеме убийствения бюджет с който се спира еврото.И помага на шарлатаните при приет бюджет е по лесно да отказват на Герб. ББ обаче не е вчерашен Да го излъжат е невъзможно.

10

Анонимен

преди 1 година

Вчера по улиците на България излязоха десетки хиляди българи, които казаха: НЕ НА ВОЙНАТА! ИСКАМЕ МИР! Събитието беше отразено от големите медии в рамките на 10-15 секунди, като беше казано, че това са възрастни хота които протестират против войната и са подкрепени от БСП.Бяха покани снимки на които нарочно се виждаше участието на малко хора. Това е срам за БНТ,БТВ, НОВА и останалите големи медии.Истината е че на тези събития имаше много и всякакви хора.Хора искащи МИР за БЪЛГАРИЯ!

9

Чичо Пенчо

преди 1 година

Ще им даде време, не за друго, а зощото няма технологично време за юлски избори, а август не е ок. Втората неделя на септември ще станат изборите.

8

Анонимен

преди 1 година

Важни за кои, за САЩ долни мишенници така е най сладко няма отговорност , заробвай България мишенници.

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Който и краварски закон да се приеме, отиваме на кино.

6

Радослав

преди 1 година

Ама те веднага се хванаха да гласуват най важното. Може да няма правителство, да не се знае дали парламента въобще ще работи, но си гласуваха по високи заплати и почивки за да ходят да се обрежат. Какво по важно от това да гласуват заплатите си и почивките си? То има ли друго останало? Пак ли ще трябва да ходят на работа за да гласуват нова почивка? Ей ще ги скъсате от работа тез депутати.

5

Законите

преди 1 година

Точно тези Закони, Американецо НЕ СА ВАЖНИ. Изменяте Закони за БНБ, евро, семеен кодекс, домашно насили, енергетика, вода, Концесии, Търговски Закон.Как не ви е срам, продадохте България за жълти стотинки и продължавате да го правите. Промените ли един от Тези Закони сте продаЖници. Не ви е срам, да мамите хората по толкова циничен начин. Нямате достойнството да им кажете, че чрез тези Закони вкарвате България в 3-та национална катастрофа. Безбожници.

4

Анонимен

преди 1 година

Пpeзиgeнтът Pageв noнacтoящeм e нaй-читaвия ни gъpжaвниk, ako npegnoлoжим, чe изoбщo имaмe gpyrи читaви...

3

Анонимен

преди 1 година

Този откакто е на власт затънахме до гуша в тинята

2

Анонимен

преди 1 година

Пapтиитe в Бr нe ca бълrapckи, cтpaнaтa e xвъpлeнa нa neтokoлoнни HПO-тa зa nлячkocвaнe...

1

Анонимен

преди 1 година

Рублен Крадев, кремълската пионка и гробокопач на България.