18

мдаа

преди 1 година

Както се казва - истината няма значение! Правилото на всички западни медии + нашите е, че Русия е зло, САЩ добро. Истината няма значение!

17

Анонимен

преди 1 година

Ама баш вие ли квичите за пари? Че и за истината???? Това ващо не е сериозном ***.бг....

16

селянин

преди 1 година

да обясним причината да идем у оремако е да пийнем 5 ракий а повода да излезем е да покопам на лозето същото е и там

15

Анонимен

преди 1 година

Енчо,Енчо та те нали затова блокираха руските телевизионни канали,че недай си боже стадото да вземе да разбере каква е истината и да подпука управляващите...обаче от друга страна щедро се дават пари за дезинформация...

14

Шок

преди 1 година

Ако някой преди време ми бе казал че в ЕС ще има цензура и спиране на медии в 21век.каквато имаше в СССР,щях да се изсмея.Но сега е тъжно и страшно да го гледаш.

13

ква разлика,бе

преди 1 година

Ако си въобразявате,че като дращите платени глупости и някой ви се връзва,значи сте в голяма грешка!Кой нахлу в чужда държава?Русия!Ми това е!А вие с вашите "понеже обаче защото" си драскайте,нямате проблем!А съвсем друг въпрос е,че там се води реално гражданска война,и лично аз пет пари не давам ни за едните,ни за другите!

12

Анонимен

преди 1 година

Ау голЕм рев сред краварските пропагандни станции, че вече никой не вЕрва на пропагандата и лъжите им!

11

Румен

преди 1 година

Истината е , че СССР, ОНД, РФ, Русия /Болшая и Могучая / и каквито имена да си сложи. Не е с капацитет да си управлява територията си. За това и много държави не са на нейна страна . Нито икономически, нито политически. Културно е също много различна, че да е една. Диктатурата и е като в за азиатска страна.

10

Това, че можем

преди 1 година

да различим пропагандата от истината, ни прави някак си "путинофили", "***" и какво ли още. Но все пак, реалността е обективно съществуваща, независимо от вашето мнение.

9

мисирка

преди 1 година

Лъжа е, не чуваш ли, спри се, лъжа е..

8

Хахах

преди 1 година

Най много се лъже преди избори, по време на война и след лов

7

Хора

преди 1 година

Чиновниците в Брюксел ги е страх от истината,затова налагат забрани и цензура.Гледайте някой новини по Руска телевизия и ще разберете как ни правят на луди от ЕС .

6

БАНко

преди 1 година

КОГАТО ВСИЧКИ ИМАТ ДОСТЪП ДО ДРУГАТА СТРАНА , РУСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ , РУСКАТА ИНФОРМАЦИЯ , ТОГАВА ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ !!! СЕГА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ЛЪЖЕ И ПОДВЕЖДА ....!!! ВИЖТЕ ЕВРОПАТА - ВРИ И КИПИ СРЕЩУ ОРЪЖИЕТО ЗА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА !!!

5

Анонимен

преди 1 година

Да. 100% от украинските съобщения са лъжа.

4

Факт

преди 1 година

В Европа има цензура,забрани и тн.как хората да разберат като не могат да чуят и другата страна.

3

Анонимен

преди 1 година

То няма грам истина в медиите. Всичко е пропаганда.

2

Анонимен

преди 1 година

Никой не го интересува истината, мисирkитe си бичат само пропагандата и си спят спокойно в курника.

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Прочетете малко статии, като напишете в Гугъл за "Факт Чекъри" и изгледайте няколко клипа на Диляна Гайтанджиева, всичко ще ви стане ясно. С "ПЛАНДЕМИЯТА" от короната е същата работа.