80

Анонимен

преди 1 година

Не получават или не ги осигуряват/не се осигуряват на такава заплата? Защото като изключим банките, държавните и общинските служители, и работещите в големите търговски вериги и заводи, почти всички други вземат в брой много повече от сумата, на която ги осигуряват. И в някои (малко, но достатъчно) случаи е и по желание на работника/служителя - защото го "гони" съдия-изпълнител, за да не плаща издръжка, за да взема детски, помощи, да ползва общинско жилище и т.н.

79

Анонимен

преди 1 година

77,'кой ще те оперира за спуканата язва и в крайна сметка кой ще ти направи хляба и месото. Тарикате, кой ти конструира и направи колата' --- нали си учил да се продаваш за пари? ко се оплакваш. аз плащам!

78

Аз

преди 1 година

Отново само констатации, цифри и статистики. Това всичкото го знаем и го преживяваме от първо лице. А КНСБ какво правят по въпроса!? Естествено, че нищо! Извинете, плямпат!

77

завърнал се

преди 1 година

Аз завърших ИТ колеж в Лондон .. върнах се и записах физическия , защото само там имаше свободни места , докато си превада и легализирам дипломата , и хоп стана септември къде , къде навсякъде всичко приключило и ха във физическия факултет.. И сега съм много доволен от университета и от родината.. Вече взимам повече от робите мигранти в Лондон.

76

Анонимен

преди 1 година

(Затворете вратата и си ходете. Ние ще намерим кой да ни работи.) Меринджьр парашут!

75

анонимен

преди 1 година

До 33 г. с вишу - ами а дано да живееш с такива като тебе само и да те видя кой ще ти извади зъба, кой ще те оперира за спуканата язва и в крайна сметка кой ще ти направи хляба и месото. Тарикате, кой ти конструира и направи колата? Ама чакаш това от глллупаците, нали така? А най-вероятно чакаш на супичката от пенсията на ***?

74

Акцентът

преди 1 година

на управляващите е да се харесат на управляващите фащ, а не на бг народа..

73

Емигрант

преди 1 година

Буквално под всяка статия за ниския стандарт на живот и бидност в България, извикват като гъби програмисти! И пишат колко са богати! Всички ли работят като програмисти в БГ??

72

Исторически парк

преди 1 година

Бай ти га н я мрази програмистите щото те вземат 8 бона, а той само 900лв хахах

71

Кой Ви е виновен?!

преди 1 година

Не се строи модерна европейска държава със питиепродавници.

70

130 000

преди 1 година

трябва да е според ненаситните българи, че 3/3 не са и стъпили да работят но заплатата тече,това не го смятат,защо не се научат да се разпростират според чергата си,не може всеки ден да преяждаш с луканка,да ходиш постоянно до Малдивите,Бахамите и къде ли още не и после с цялата си наглост да ревеш,че си беден,ами не си,и вече няма и кой да ви вярва,всички разбраха за несметните богатства на българите

69

Емигрант

преди 1 година

Ето програмистите вече излязоха, да потвърдят моя коментар..

68

ибре курорте

преди 1 година

Цени народни. Две за лев и 1 бакшиш ти дават. Кеф!

67

Продължавайте

преди 1 година

да издържате украинците.. и да не вие грижа за собствения народ...

66

банани и WC хартия

преди 1 година

Имате вече дънки и маратонки.

65

Програмист

преди 1 година

Вие сте консуматори , роби на глобалистите .купили сте на децата ви кола на 18г. . вие или децата ви , ще станат негодници.. Когато учиш само за пари , нищо не става.. това е пътят на провала.

64

Емигрант

преди 1 година

Аз се чудя, защото в този форум все ме убеждават, че българите взимат 4000-9000 заплати по един или друг начин..и бедни няма. Всички са програмисти или работят на черно..

63

Анонимен

преди 1 година

До до 58...... Според НСИ вадят 1000лв. на месец, а реално- 4000.--------Да бе, откъде такива пари за обикновените работещи, пък било то от сивия или розовия сектор. В този форум безкрайно много хора са откъснати от реалността. Както онзи програмиста с 34K, така и вие......

62

Емигрант до 61

преди 1 година

Ясно..не плащат данъци. Затова държавата не фунционира и няма пари за болници, пенсии, детски, образование и инфраструктура..всеки се грижи само за себе си.

61

mda

преди 1 година

Взимат пари в пликче, практика на 2/3 от работодателите. После вдигайте пенсиите ;)НАП-а пак да проверява кокошкари