41

преди 15 години

Големият изважда на показ много важни трендове които съществуват в бг общество през последните години, които не са особено лицеприятни. Това е животът в Бг. Замислете се защо е така и как това може да се промени вместо да се плюнчите и псувате. Нещата са много по-сериозни отколкото забавни.

40

преди 15 години

ХА-ха. А ти защо си мислиш, че като Нико Тупарев се махна от SIA и е оставил други уж да дърпат конците, няма никакви права над BIG BROTHER??? Това е така, защото на него сега му трябва много време, подготвя цели 4 нови продукции, едната от които ще разбие пазара. "ХВАНАТИ В ИЗНЕВЯРА". Ще дебнат и хващат прелюбодейци, а за сеирджийския български зрител това ще е още по-голяма зарибявка и от БАЙ БРАДЪР. Личи си, че не сте навътре в нещата и не знаете за тънките игри. Ама си мислете каквото искате де. Аз само ви казвам как седят истински нещата.

39

Kristina

преди 15 години

prav si si bratle ...

38

преди 15 години

Докато има простаци да гледат простаци тази помия ще върви. А в Чалгария - дал господ от тях! Защо е само в праймтайма. Забравям за Н.телевизия за следващите месеци...

37

fotini

преди 15 години

тук съм ...незнам даи идея как може да се намерим......маил ако е удобно

36

преди 15 години

какво е това ЕМО

35

преди 15 години

Да, много хора псуват Биг Брадър, за дето хората вътре били простаци, а това всъщност е извадка от народа. Аз лично познавам много висшисти, които да интелигентни на хартия, но са пълни алкохолици и псуват децата и жените си. Хората в къщата са ПРОСТАЦИ, защото са извадка от тоя *** народ, значи такива сме ние българите. Знаете ли, че алкохолизмът е дълбоко заседнал в народното ни съзнание (народните песни - тип "дай ми вино за да пия")? Мъжете много често са потни, миризливи, наливат се с ракийка по повод и без повод и псуват, а жените са домакини или пък стават *** за да не са домакини. Ето това е действителността, няма какво да се лъжем.

34

аз

преди 15 години

Г-н Анонимен след като твърдите ,че жена ви е много навътре в нещата значи трябва да сте разбрали вече че епизод няма да е продуциран от Нико Тупарев а от Димитър Митовски !Това ме навежда на мисълта, че съпругата ви май е навътре в нещата но само във вашата кухня, а не в кухнята на предаването !!!

33

taratajka

преди 15 години

Г оляма грешка са направили тия от Брадъра

32

преди 15 години

Хората в къщата са ПРОСТАЦИ, защото са извадка от тоя *** народ, значи такива сме ние българите. Знаете ли, че алкохолизмът е дълбоко заседнал в народното ни съзнание (народните песни - тип "дай ми вино за да пия")? Мъжете много често са потни, миризливи, наливат се с ракийка по повод и без повод и псуват, а жените са домакини или пък стават *** за да не са домакини. Ето това е действителността, няма какво да се лъжем.

31

Selqka

преди 15 години

Е те това на нищо не прилича *** гаврата *** нещото.От това по долнопробно предаване не може да има

30

boby

преди 15 години

Big Brother 1 го гледах, беше нещо ново и интересно. Оттам насетне само се чудят с какви напъни да излъжат хората да ги гледат, така че "Не, мерси!".

29

Момче на 20

преди 15 години

хората в къщата са ПРОСТАЦИ, защото са извадка от тоя *** народ, значи такива смепние българите, ясно ли ти е? Знаеш ли, че алкохолизмът е дълбоко заседнал в народното ни съзнание (народните песни - тип "дай ми ввино за да пия")? МЪжете са потни, миризливи и псуват, а жените са домакини или пък стават *** за да не са домакини. Ето това е действителността, няма какво да се лъжем.

28

virus

преди 15 години

хаха, съгласявам се с номер 24.и да добавя, че пък да го гледаш това нещо и да се кефиш, трябва направо да се мразиш, барабар с родителите си.пък момчето на 20... милият, раничко си изкуфял :(

27

преди 15 години

NO-4,търсех те,искам да ми обясниш /ако имаш желание/,как да ти пиша извън форума-аз съм Фотини.Лек ден,и не се ядосвай с коментари ,за да си щастлива.

26

преди 15 години

НаЙ-Големите БУДАЛИ са тези които ги гледат и се кефят на такива Простаци!

25

преди 15 години

Ще ви кажа само едно нещо. Ваша работа дали ще ми повярвате или не. Жена ми е много навътре в нещата, в кухнята на предаването бих казал. Та тя ми е казала, че всичко е предварително режисирано, уточнено, а победителя се решава кой ще е три дена по-рано. Вашите SMS-и, драги телезрители, не играят никаква роля, освен да правите още по-богат и без това неприлично богатият г-н Нико Тупарев. Лек ден.

24

преди 15 години

трябва да не уважаваш себе си за да пускаш смс-и за този фарс

23

преди 15 години

Знам от сигурен източник, че ще спечели на Здравко детето.

22

edna jena

преди 15 години

Простотия - подбор за чудо и приказ . Как някой от Нова тв не помисли, че предаването , което винаги започва в 20.00ч се гледа и от деца . Как бихме обяснили на децата си, че в къщата има ?! Това ли трябва да гледат?!Да вземат да вкарат и лапето на Здравко, та горкото да има и то награда. А баламите да пращат смс-и.