25

Гербаджийски фермер

преди 1 година

Българското зърно е най-скъпото в Европа! Бизнесмените-зърнопроизводители го криха, с надежда цената му да расте .... Освен това качеството на нашето зърно не е особено добро, т. е, трябва и вносно зърно за подобряване! Кой мисли, че у нас не се използват пестициди? Къде не се използват? Пестицидите са едни и същи по състав, произвеждани в три държави, само търговското им наименование е различно....Ай сиктир....

24

Анонимен

преди 1 година

Защо тоя Гечев не се загрижи за истинските земеделски стопани??? Ясно се виждат тук зависимостите. Бг зърнопроизводителите са едни олигарси. Ояли се ***, на които никога не им стига. Това не са фермери.....

23

Не съм фермер

преди 1 година

Ама на тоя от долу, дето кълне и не го триете, ще му се случи това, което кълне. Бумеранг.

22

Анонимен

преди 1 година

Кой задължава България да го купува това и защо сме длъжни да се обясняваме какво и от къде купуваме? Не сме ли независима държава?

21

Дано пуклясате всичк

преди 1 година

Български фермери. Национализация на земите ви долни частни ненаядени пр.а.с.ета

20

Гогич

преди 1 година

Няма какво да чакаш, ми напараво спирай вноса на некачественото укр.зърно, пълно с пестициди. Щото накрая пак бившите соц.държави страдат и ядът некачествени укр.***, а богатия запад стой и гледа сеира

19

Фалирайте, умвирайте

преди 1 година

Мръсни фермерски българоубийци

18

Анонимен

преди 1 година

Това, което можете да правите е, да се строят силози. С Евросредства. Първо, зашото тази година сиотуацията със зърното няма да се същата. 2. Зашото и така трябва да има сериозни държавно политики за осигиряване на дългосрочен резерв с храни. Опасността от световна икономическа криза, по-точно от криза в евро-атлантическата зона, далеч не е отминала. Очаква се война в Азия,очаква се срия на $, защото лимитът им се изчерпва, очаква се доста по-малка украинска реколта, а и висока цена на енергията

17

Увеличете вноса

преди 1 година

Българските феремери, кожодери ненаядени с най скъпото зърно на планетата няма да фалират ако го намалят значително. Народът ще поеме малко въздух така. Никакво спиране на вноса и създаване на монополи от български убийци (фермери)

16

Анонимен

преди 1 година

Словакия забрани зърното от Украйна заради пестициди. На 13.04.23г.Решението беше взето, след като в партида пшеница от Украйна с тегло 1500 тона беше потвърден пестицид, който не е разрешен в ЕС и има отрицателно въздействие върху човешкото здраве", отбелязват от ведомството и уточняват, че ще съберат проби от цялото зърно и брашно от Украйна, които вече се съхраняват в Словакия.

15

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да чакаш. Пускай забраната. ЕК да си мрънка колкото иска. Щом 6 месеца се спотайваха то е ясно, че от тях ползотворно решение няма да дойде.

14

Анонимен

преди 1 година

Много ги е страх да не обидят ЕК. Вчера в сайта имаше статия ЕК смята забраната за внос на зърно от Украйна за "неприемлива". Явно са побеснели онези в Брюксел.

13

Анонимен

преди 1 година

Гечев, на всички е ясно че сте про-руски мекерета на голямото про-руско *** Радев - Рундьо! Няма нужда да ти слушаме нелепите оправдания! А да ти кажа, пукната пара не давам за българските едри земевладелци с лъскавите им джипове и палати за милиони, които разграбиха земите на дребните производители, а сега изпитвали трудности, защото огромната им печалба малко намаляла...

12

Анонимен

преди 1 година

България от производител и износител на селскостопански продукти,стана вносител.Падение,вън ЕС и Нато от България ,само вреди носят.

11

Анонимен

преди 1 година

BGEXIT!

10

БС

преди 1 година

Смее ли да им го каже открито и официално? Или народа трябва да изпрати Константинов да им го каже? Затова Възраждане имат такъв успех на последък.

9

Анонимен

преди 1 година

От заглавието се разбира, че се чудят как да фалират български фермери....Леле..лелеее..

8

Иво

преди 1 година

Българското зърно се изнася,а украинското се внася, къде е тук проблема? Българските зърнопроизводители, ако имат проблем да се обръщат към банките,ние другите работодатели, така практикуваме,на нас никой от вън не ни помага.

7

Анонимен

преди 1 година

Полека- полека и най-върлите поддръждници на политиката на брюкселовите ставленници ще узреят, че оттам ни водят на заколение, заедно със ставленниците, даже първо тях.

6

Анонимен

преди 1 година

Това е целта им на ЕС.Нали реването беше ,че Африка гладува?Защо ЕП съсипа цялото родно производство ,ние сме под чехъл.За какво са ни там ,тези представители в ЕП?