137

xoxo

преди 1 година

А Навални след като прочетох,че е спонсориран от Отворено общество на Сорос,няма какво да ми го хвалите.Същото впрочем за Грозев и Белингкат,които са под диктовката на ЦРУ

136

Анонимен

преди 1 година

До Цезар. Бладчед, ами ако Асанж и Сноудън са особено секретна операция на САЩ за дезинформация ? Де се вреш дет не ти е работа бе ?

135

132

преди 1 година

#132Цезар За какво трябва да изгние Асанж?За това,че показа как американците разстрелват цивилни в Сирия с дронове?И показа истинското им "демократично" лице?

134

...

преди 1 година

писна ми то този навални да излиза през 2-3 месеца, не го познавам ама лично ще го застрелям, дайте ми пистолет и да се свършва с този

133

Анонимен

преди 1 година

Руснаците винаги отговарят с а вие защо биете черните. ако САЩ са лоши за Асандж значи и Русия е лоша заради Навални

132

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно? Че кой реве за него бе ? Разбира се,че засяга само Русия.

131

Анонимен

преди 1 година

Драскач,подкрепен от НПОта ,това е този.

130

Читател

преди 1 година

Съсел самороден,не си ври гагата там,където не ти е мястото.Хващай автомата и тръгвай за Украйна,там покажи че си с някакви претенции. Иначе си едно ла.но след дъжд,което мирише надалеч.

129

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 133: Това (за Асандж) интересува само САЩ? А тогава защо са ревовете за Навални, който е осъден не за друго, а за финансови машинации. Това (по твоята логика) не засяга ли само Русия?

128

Анонимен

преди 1 година

До Европееца. Бая си спрел напълно.

127

Анонимен

преди 1 година

До SS. Бая нещо са построили "Строителни войски". А и идеята ти е адекватна от 1989 г. насам.

126

SS

преди 1 година

Дайте всичките ни Миг-29 на Украйна и закривайте Бг армията ни ! Само ядът и пълнят тоалетните ! Ще олекне бюджета ! Да сте чули Бг военните ни от 1945 год до сега да са направили нещо за държавата и народа който ги хрантути ?

125

Качествен журналист?

преди 1 година

До Европееца: И какво му е качественото на Христо Грозев. Въпроса е: Откъде той има пари за да бъде съдружник в сделка за 40 милиона евро за закупуване напресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". А накрая той става (както изглежда) и собственик. Ето това да ни кажат преди да го обявява някой за "качествен журналист".

124

Анонимен

преди 1 година

До Цезар. Тва интересува само САЩ. Откъде накъде си загрижен за сигурността на САЩ ? Америкаснки гражданин ли си ?

123

Цезар

преди 1 година

Асандж трябва да изгние в затвора защото е един международен шпионин разпространител на секретна информация заплашваща националната сигурност на САЩ. Другия предател е Едуард Сноудън на които мястото е в затвора с доживотна присъда. Предателите са най големите *** и вредители. За съжаление в България има много предатели обслужващи срещу заплащане Русия.

122

Анонимен

преди 1 година

Миговете ни,е възможно да да предлагани на Украйна само от един човек! И това е Кирил Петков! Грозев обаче какво го засяга тази тема? Той " гушна" своята временна " слава"!. Дали си е струвало, времето ще " му" покаже!! Цачева пък какво прави на тази снимка???

121

предателзазелено

преди 1 година

Предателят за зелени хартийки си е ПРЕДАТЕЛ!Платеният агент провокатор за зелено покрай лакърдиите за някакъв Навални ПУСКА СЛУЧАЙНО УЖ И ДУМА ЗА НАШИТЕ МИГ-29!Платения провокатор-не може информацията да е невярна!Трябва да вярвате,че руснаците са сатрапи и че нашите политици предлагат мигове на хохалите!С един куршум/пачка зелено/ два заека!Що те е шубе да дойдеш в София?

120

Европееца

преди 1 година

Христо Грозев е един от най качествените български журналисти. Той и екипа му осветиха тайните операции на Гру в България,Чехия и Русия. Взривяването на военните заводи в България е било дело на руски офицери от Гру,а държавните институции гузно мълчат и прикриват руските операции в европейска и натовска България. Такива като Възраждане и БСП обслужват изцяло интересите на чуждата държава агресора Русия.

119

Кой е Грозев

преди 1 година

Името на Христо Грозев стана публично известно в България през 2010-а, когато заедно с Любомир Павлов, Огнян Донев и Карл Хабсбург (с пети съдружник германеца Даниел Руц) купиха пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Неофициалната цена на сделката е 40 млн. евро. Няколко месеца по-късно съдружниците влязоха в остър конфликт като се стигна до издаване на обезпечителна заповед в полза на Христо Грозев, с която бе наложен запор над имуществото на "Труд", "24 часа" и печатната база. Имал е гръб.

118

А Грозев го издирват

преди 1 година

През юли руската ФСБ заяви, че Христо Грозев е участвал в осуетена операция на Главното управление на разузнаването (ГУР) на украинското министерство на отбраната за отвличане на бойни самолети на руските въздушно-космически сили. Според ведомството Грозев чрез своя координатор е намерил две куриерки. Те се срещнали на гарата в Липецк с куриер, който донесъл авансово плащане от 4000 долара за руския пилот, който уж се е съгласил на отвличането.