34

Анонимен

преди 1 година

В ЕК са изключително НЕкомпетентни!

33

Урсулю:

преди 1 година

"Няма не искам! Щом ви заповядам,и насекоми ще хрупкате за да намалите въглеродния отпечатък! А за любимите ни укри - ще си ги отглеждате вместо домашни кученца! Ще ги храните,поите,ще ги почесвате зад ушичките,по коремчето,ще ги къпете във ванате,ще ги глезите,ще им почиствате акото,ще се грижите за кутретата им и ще давате всичко от себе си за да са щастливи и да махат с опашка или в случая жълтосини пердета... Айде,евророби действайте,че ви спирам грантовете за политутките и дупедатите! "

32

Анонимен

преди 1 година

Слушайте глупостите на ЕК после се чудете що укрите стават все по нагли!

31

Анонимен

преди 1 година

Преди войнта, беше напълно абсурдно да влезе в ЕС украинско зърно, тъй като не отговаряше на ЕСтандати, поради наличието на пестициди. Щом започна войната и вече всичко му е наред и можем да зобаме от него!

30

Анонимен

преди 1 година

ЕК отдавна си позволява нагло да се намесва в икономиката и вътрешната държавна политика на уж суверенни държави и е крайно време да й се бие шута.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28Е, предполагам че украинският е много адаптивен предприемчив и с голямо желание за учене. Аз пък мисля че е това, както тука един се цепи - той просто е евтин. А за такива като оня е важно да си напълни гушата ама това дали е качествено, дали не е опасно няма никакво значение. Затова сме на това дередже, драги мой. Ама на такива като тебе само им дай да ръсят глупости в нета такива с лопата да ги ринеш.

28

до 29

преди 1 година

Къв СИВ бе ... ти си РОЗОВ. Да те светна пич СИВ, е бившата икономическа организация на социалистически страни, щом не знаеш, явно си много млад :)))

27

Анонимен

преди 1 година

Викайте Слава Украiне и не мъркайте!

26

Христо Христов

преди 1 година

До 22 Винаги съм твърдял, че не само немските политици са некадърници, но че и ВСИЧКИ немци да изчезнат - ще се усети единствено по това, че светът ще стане по-добър. ПП. Урсулата е по-скоро белгийка и потомствена ес номенклатура, отколкото немкиня.

25

Анонимен

преди 1 година

В днешният забързан и динамичен свят, бъгларскиятфермер просот не показва нужното ниво на адптивност, предприемачество и желания за учене и промяна, така че не е изненада, че си заминава, следвайки пътят на кучето Динго.

24

Анонимен

преди 1 година

До Бай чепЩо бе,ти какво работиш? То само приказки и баба знае. да си земеделец изобщо не е лесна работа това е зверски труд и точно заради това трябва да защитаваш собствените си производители. Омръзна ми политиката на някои да бърка в икономиката и в живота на хората. Крайно време е хората да се осъзнаят и да не стават маши в чужди ръце. Щом нещо не ми отърва не го искам, въпреки че някой упорито ме натиска да го направя щото на него така му отърва.

23

Анонимен

преди 1 година

СИВ ряпа да яде пред тия, даже и СССР така не ни нареждаше, верно комунизма го построихме, да ни е честит!!!

22

Анонимен

преди 1 година

До 14 "България е суверенна страна " - не, нито един член на ес не е суверенна държава.

21

Анонимен

преди 1 година

Ми те и за Ковид преди 3 години и един месец реагираха по същия начин - че няма смисъл да се мери температурата и да се карантинизират болните.

20

ПроСоТо

преди 1 година

Какво означава "Компететност на цялата общност" ?..-Полша и Унгария не са ли ОТ КОМПЕТЕНТНОСТТА да решават какво да правят?..Нали ТЕ са ЧАСТ от "Общността",притежаваща въпросната компетентност?...Аааа,ясно:..-Под "Компетентност на общността" се разбира "компетентността" НА СИНЕКУРИТЕ в Брюксел..!..."Урсус воскресва!"../ Чудно ми е това деградирало отроче-"ЕС",до кога ще се гърчи в безумната си инерция?...Добър замисъл,ЛОШО изпълнение....Който доживее,ще види../

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14Поредната политическа изгъзица от Германия - Урсула фон дер Лайен. Изключителна кариеристка, която е готова на всичко за да се задържи във върховете на ЕС,. Както съм казвала и друг път - голяма грешка е да се допускат германски политици във върховете на властта. Те са доказано некадърни и не водят до никъде, или по скоро до под кривата круша. Погледнете историята ,дори близката такава, и сами ше се убедите.

18

Къде?

преди 1 година

Къде са данните за изнесеното украинско зърно? Колко процента са изнесени в гладуваща Африка и колко са останали в Европа? От зърното, останало в Европа какво е разпределението по държави? Да не се окаже, че е набутано главно в източна Европа за да досъсипе селското им стопанство! Хем европейската комисия констатира, че вноса съсипва местните фермери, хем заявява че забраната е недопустима. Не забраната за вноса, а тази диктатура е недопустима!

17

Анонимен

преди 1 година

ЕК/ЕС си отива, спете спокойно деца!

16

Анонимен

преди 1 година

Значи, Унгария и Полша нямат нужда от повече зърно, складовете им пълни, но според ЕК, трябва да продължават да го купуват!?

15

Анонимен

преди 1 година

храна за руските тролейбуси, същите дето рИват че им било скъпо, обаче против вноса на по-евтино:)