48

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се мисли. Трябва да се забрани всякакъв внос от там, включително и на украинци

47

ПроСоТо

преди 1 година

"ОБМИСЛЯТ" ?..."Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"...Та докато "мислят" тия,ще ни пробутат поне един милион тона украинско зърно..

46

Анонимен

преди 1 година

Искам да питам хората, тук по младите тия, 40 плюс го помнят какъв хляб сме яки по бай Тошово време хляба тогава имаше *** припекана, до червено и хрупкава сега всичко се прави от нискокачесвена фуражна, пшеница

45

адолф

преди 1 година

До Анонимен 49 и според тебе това че почнали да го обмислят е нещо смислено ли? Ами те може да си го обмислят още една година тия негодяи.

44

аааахахахааааа

преди 1 година

Хората вече го забраниха това украинско зърно а на Радев калинките го обмисляли още. Няма държава която е управлявана от шапкари и да е била добре.

43

САТАНА

преди 1 година

Имаме много зърно, което залежава,идва ново, къде ще бъде,у вас ли ?!А сега да чуя онази философка Кукушева, че внасяме само слънчоглед от Украйна...

42

До 28

преди 1 година

Готин ти си по рождение незнаещ или просто си говориш така. Имаш ли понятие колко труд, нерви и пари хвърлихме по тия наглеци. А колко материална помощ, квартири, превоз, суха храна. А колко хора не спахме с денонощия за да им осигурим всичко това и документи. А как ни се изплюха в лицето с техните претенции и лигавенето. А как вършехме всичко това без грам заплащане а те излизаха от Поршета и чакаха няколко часа за да вземат по една възглавница щото им се полагала без пари.

41

Анонимен

преди 1 година

Направете го! За първа година не ни станаха козунаците.Много лошо брашно.При условие че си имаме жито да внасяте украинско зърно е престъпление.

40

Ноби

преди 1 година

Чакали становище от Брюксел. Мръшляци продажни

39

Анонимен

преди 1 година

Меки китки. Ще обмислят, докато големия дупедавец на НАТО Полша, прсото забрани вноса. Ами направо да с кажат, че чакате разрешение от посолоството. Безгръбначни, жалки...

38

Анонимен

преди 1 година

Това не са избирани министри, а назначени и не са длъжни да защитават избирателите си! Негодувайте срещу този, който ги назначи!

37

Василев

преди 1 година

Другите европейски държави дават милиарди за оръжие, което купуват от България и го вкарват чрез посредници в Украйна!Така , че това шопарче комунистче като тейко си, да не лопчи глупости, а да направи така, че да имаме износ и да издейства субсидии от ЕС за загубите!Агент Даниъл Мабулачи!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Нали пазарна икономика, либерализация на пазара, ала бала портокала. Ще променяме играта, забрави за правилата, само ние ще сме важни. Нали така пее един политик?

35

Анонимен

преди 1 година

Руснаците за пореден път доказаха, че са хора и с големи сърца. А не като киевските фашисти - страхливи и злобни миш ки.

34

gogo

преди 1 година

Този министър със наднормено тегло и келнерска физиономия също трябва да предложи забрана на внос на турски, гръцки и македонски домати и краставици и изобщо на всякакви зеленчуци и плодове. Също няма да е лошо да се забрани вноса на италиански и турски перални, печки и хладилници, забрана за внос на азиатски телевизори и т.н.. Ще ядем краставиците само на "наши" производители по цени каквито те кажат и когато кажат, а българските заводи ще простперират отново. Ура и да живей!

33

Анонимен

преди 1 година

Урките немат избор с износа си, не ги харесвам но е така, но винаги съм казвал, че българите са най-опасното племе на Балканите, могат да си променят мнението на секундата, както им е изгодно на тях, да има кинти дето се вика :)))

32

Анонимен

преди 1 година

Какво има за мислене полша чехия и останалите соц държави забраниха вноса преди няколко дни. Или на вас буга рите евроге йците ше ви издърпат ушите и ше ви отперат по един шут у дир ника??????

31

Анонимен

преди 1 година

Моят интерес е хлябът да е под 1 лев. Трябва ли да ми се запази интересът, министъре?

30

Анонимен

преди 1 година

Като се вижда как ги мислят нещата, а дано до новата реколта го измислят.

29

Анонимен

преди 1 година

Много закъсняхте.