299

DO 325

преди 1 година

И как се казва филмът

298

Анонимен

преди 1 година

Отврат! А аз пък гледах английски филм, където Петър 1 е африканец, черен.

297

До 323

преди 1 година

В България специално ми е странно защо би ти било неудобно да кажеш че си бял хетеросексуален, при положение че процентът цветнокожи е минимален, а хора с различна сексуална ориентация се виждат осново в youtube и по телевизията(все едни и същи въртят)

296

..

преди 1 година

Вече всички са *** и ***... Да ти е неудобно да кажеш че си бял хетеросексуален. То бива равенство но да се изкривява историята малко в повече идва.

295

Анонимен

преди 1 година

Аз пък нямам проблем да гледам филми с цветнокожи, Бог е създал всички хора равни, независимо от цвета на кожата им, тази теория че едни са по-равни/по-подходящи от други си е чиста доза расизъм. По-добре младите да гледат такива филми, от колкото като видят черен по улицата да се спират и да го зяпат като някакво полезно изкопаемо.

294

Анонимен

преди 1 година

Изгорелият от слънцето Орфей беше в халтурата на Холмарк "Язон и аргонавтите".

293

Абе

преди 1 година

То и Орфей го бяха представили *** в един американски филм, мисля, че беше за Одисей.Американците са добри в бизнеса, но в културно отношение са жив зян. Лошото е, че Холивуд, като цяло, оформя житейската култура на младите В най-харесваните от младежите сериали в последните години, често има гей двойки и цветнокожи не на място.Това е новото нормално. Битката за сърцата и умовете на младежите. Техен е утрешният ден.

292

шопендар

преди 1 година

оказа се че и снежанка е тъмнокожа в последният филм за нея

291

БПФ

преди 1 година

Просто НЕ гледайте такива филми, мека фалират !!!

290

ПроСоТо

преди 1 година

До ЛЕНИН=СИФИЛИС.......авер,днес е 15.04.2023 година бре!...Що не попита екипа,който те е събудил от вековната кома, в кое време се намираш?

289

Анонимен

преди 1 година

Всъщност жената е красива, а това е най-важното! Ако вместо нея, бяха използвали някоя Мис или Мисис България, негативните коментари щяха да са в пъти повече!Ако приемем, че Клеопатра е от гръцки произход, както се твърди, то едва ли е бяла като скандинавка или рускиня! Гърците са етиопци по произход, така че въобще не са бледолики!

288

Анонимен

преди 1 година

добре че не снимат филм за Левски

287

ПроСоТо

преди 1 година

След превъплащението на изключителната красавица и актриса Елизабет Тейлър в ролята на Клеопатра,просто всички останали опити стават смешни..Особено ако "героинята" е вапцана в кафево..

286

...

преди 1 година

Какво пък толкова има , това ли е важно цветът на кожата и етноса? Не е ли по важно да си изиграва ролята по най добър начин а не такива *** изказвания? Но разбира се, това е възможно в България...фалшиви патриоти.

285

Анонимен

преди 1 година

Па оно се знае веке колко лета си е македонската династия на Птолемеите. И ние макетата сме църни гяволе, бе? Оти не разумете? Египетот е Македонски! Теа пироди ни са гробн утвари, еле са барбекюта да сушиме вода за сол, оти солена вода кой ке я купи?

284

fact

преди 1 година

що си губите времето да критикунате?ПРОСТО НЕ ИМ ПЛАЩАЙТЕ НА ТЕЗ. Да си прават кукупродукциите и да фалиргат. не думи, дела требват.

283

Нетфликс предозират

преди 1 година

От Нетфликс от сега подготвят снимките на военната драма тъмнокож украинец се влюбва в транс руски войник и тяхната любовна история

282

Тъй де

преди 1 година

Черна македонка :-)

281

Анонимен

преди 1 година

Не виждам смисъл да гледам на варации на филм, който вече съм гледал.

280

Анонимен

преди 1 година

Филм изопачаващ историята, за да печели точки в полето на фемининацитата и афроамериканските ра-систи.