36

от Варненец

преди 15 години

Да го сложа на *** в двата г.за, *** нещастен.

35

Пловдивчанин

преди 15 години

Е аз не окнтактувам с хора извън моя град.

34

преди 15 години

Слави пък е съвременният Левски!Гордея се, че съм от България заради него!

33

СОФИЯНЕЦ

преди 15 години

НЕ ПЛЮВАЙТЕ - ВАРНЕНКИ СА СУПЕРЯКИ МАДАМИ, ВЛАДЕЯТ СЕКСА ДО СЪВЪРШЕНСТВО, ОСВЕН ТОВА СА ЧАРОВНИ И ИНТЕЛИГЕТНИ, ГОТИНА КОМПАНИЯ СА

32

преди 15 години

ми кой ти е казал, че ще се женя, аз съм си се оженил при това отдавна

31

Пловдивчанин

преди 15 години

Стават само за едно малко, но не и да се жениш за тях.Варна, Пазарджик и Плевен са сутеньорските градове.

30

софиянец

преди 15 години

не им вервай на тия слухове ! тия слухове ги пускат варненци за да не им се мотаят разни *** провинциалисти из града, да им свалят мадамите и да им се къпят в морето.

29

преди 15 години

ВАРНЕНКИ ОБАЧЕ СА НАЙ-ЯКИТЕ ПИЧКИ

28

Пловдивчанин

преди 15 години

Ходете на Бургас! Варна е примитивен град със спартански нрави.

27

НЕ на мутро-черномор

преди 15 години

БРАВО, ПИЧ, МНОГО ДОБРЕ МУ ГО КАЗА НА ТОЯ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НОМЕР-15 - ЗАТОВА ЩЕ ВЪРВИМ ВСЕ НАЗАД, ЗАЩОТО ИМА ТАКИВА КАТО НЕГО, КОИТО ОБЯВЯВАТ ЛИЧНИЯ СИ ИНТЕРЕС ЗА ОБЩЕСТВЕН

26

Андрешко

преди 15 години

ти миришеш отдалече на платен писач на мутро-хотелиерите. И защо мислиш, че под формата на прокламиранто от теб родолюбие, трябва да храним, тези които окрадоха и съсипаха Родината. Щe се радвам да ми отговориш. Защо те не върнат открадното, а пак ние народа да се лишим от по-изгодната и по-хубава почивка в Турция и Гърция заради тяхното благо. Ти май мислиш, че наистина всички в тая България са се разделили окончателно с разсъдъка си ...

25

Пловдивчанин

преди 15 години

Мацето от снимката сигурно е от Бургас. Но едва ли е от дрисливата варна. Варненските *** са много черни като ***, грозни и фъфлят.

24

Сваляч от класа

преди 15 години

Мацето от снимката става за чукане! Определено по българското Черноморие е много добре от към готини гаджета. За това и следващото лято ще го посета, за да се оте6а!

23

beliEvil

преди 15 години

Вместо на турци и гърци,оставяйте си парите тук,по нашето море...че свършиха кинтите за бИтон и тули.

22

Пловдивчанин

преди 15 години

Варненските *** са много черни като ***, грозни и фъфлят.

21

преди 15 години

Абе човек ти ненормален ли си или имаш къщичка под наем на морето!Кой си плаща на държавата,всички крият данъци на умиране,ако икономиката зависише от курортите да сме като в зимбабве!И вместо да се вайкат хотелиерите да вземат да си оправят отношението към клиентите си,инфраструктурата и цените!Не може да строят хотели за милиони а покрай него само кал и ***,ще бягат хората не ами.... ще си останат само пияните чужденци!

20

tik tak

преди 15 години

neme interisuva moreto das da i go nabiq v dupeto

19

преди 15 години

Презасторяването отблъсква семейства защото те искат спокойствие и релакс, но пък за сметка на това Черноморието е като магнит за младежи, които идват тук на секс туризъм заради евтиния алкохол, и изгодните нашенки, които отварят "спестовните касички" срещу 50 евро.Жалко...

18

преди 15 години

И аз повече не искам в България на море... Тази година окончателно се отвратих от всичко... Обиколих няколко различни курорта и навсякъде беше мръсотия, селяния, простотия, гъчканица, отвратително обслужване... За съжаление българските хотелиери така и не се научиха как се прави качествен туристически продукт, как се обслужват клиенти, как се поддържа чистота, и т.н. Природата е съсипана и крайбрежието вече е грозно...Номер 15, ти май си от тези, които печелят от туристическия бизнес у нас, а? За твое сведение, предпочитам вече да си давам парите на турци и гърци, отколкото на алчни селяни и мутри.

17

jungle man

преди 15 години

пък аз не харесвам морето, не бих отишъл на почивка там!виж, ако е някъде на Карибите - Аруба, Бонер и т.н. бих се замислил... ама пак едва ли!така че авторите да си поправят първото изречение!!!