67

Гарабед

преди 1 година

"Имат какво да продават и на кого , скоро без пари няма да останат". Продават продават, набълбукаха се с юани и рупии. Лошото е че с тия пари могат да купуват само китайски и индийски стоки.

66

Анонимен

преди 1 година

А като си плащате горивото по бензиностанциите, на кого си мислите, че плащате ве пубери не до срани :)))

65

и колко е

преди 1 година

До Хихиковинфлацията в русия за да има увеличение на доходите....с колко им поскъпна тока,газта,бензина,хлаба ,месото ...дай данни и съпостави с европа където инфлацията е поне 30-40% и имаме 9% увеличение на заплатите

64

Анонимен

преди 1 година

А колко левчета останаха в БГ? На чужд гроб недейте плака, щото нали... и т.н.

63

Анонимен

преди 1 година

Имат какво да продават и на кого , скоро без пари няма да останат!

62

Анонимен

преди 1 година

До 51След 1945-та година 80% от бюджета на СССР отиваше за военно оборудване)))))Това е Голяма Лъжа.САЩ смятаха, че военният бюджет на СССР е 20-25% от общият бюджет.След разпада на СССР излезоха данни, че той е бил около 40% по време на войната им в Афганистан. Тоест ЦРУ може и да са били прави, но в периода преди 1979г.

61

Анонимен

преди 1 година

САЩ са толкова слаби в момента, че разчитат на това, че навремето наложиха долара за световна валута, нищо друго, а да не забравя и малоумния Холивуд, жалко за тех, преди правеха филми :)))

60

Колко да са

преди 1 година

Няколко копейки!

59

Хихиков

преди 1 година

Пенсиите и всички социални разходи за образование и медицина са замразени за 2023. Само силовиците ще получат 30% увеличение за да сържат царчето си на власт. Всичко отива за войната и величието на цар Путио.

58

ма ти

преди 1 година

До Анонименза запада ли говориш ?? щото при реална инфлация от 30 % да ти вдигнат заплатата с 10 % значи западняците обедняват,потреблението намалява,магазини фалират...дори заландото я закъса ,коя беше немската верига за обувки фалира ...младите не искат да работят а карат на социал, износа се срива понеже е неконкурентен поради скъпата енергия и суровини...които китайците получават евтино....та имап право за запада ...ЗАПАДА якооо

57

Анонимен

преди 1 година

Иронията е следната: САЩ всъшност захранва мощно руската икономика чрез Китай. Китай продават на САЩ, с тия пари Китай помагат на Русия, да не говорим, че САЩ продължават да купуват нефт от Русия и днес...

56

Петров

преди 1 година

цялата политика на Запада се основава на измами и лъжи. И тези псевдоанализатори са същите. Толкова е нивото и на българските мисир(к)и

55

Сата НАТО

преди 1 година

Просията унило хърка пред нерадостния край, който се очертава пред нея...

54

Минута е много

преди 1 година

В коя държава хората умират на опашка за олио? Не е Русия

53

Ши теглат от

преди 1 година

Дръпнатти! Ади уа!

52

Анонимен

преди 1 година

до 52 А ти даже не знаеш какво има в Сибир. Те и краварите със спътникови снимки не могат да разберат. Познай защо!

51

Анонимен

преди 1 година

Какво от това, че рублата паднала, те нали не се съобразяват с Запада, нема значение значи :)) Ти ако не се съобразяваш с некой, би ли му приел неговите правила, просто питам :)))

50

Анонимен

преди 1 година

До 45Нема как да им свършат бомбите, та нали се преовъоражаваха през Студената война))))))Да,така и Русия и Украйна имаха на складове огромни количества снаряди и други оръжия, НО тръгнаха да ги продават на страни от Третия свят, а кражбите прикриваха с пожари. Освен това Украйна отдавна прекрати производството на снаряди, а Русия закри повечето заводи и произвеждаше малки количества.

49

Анонимен

преди 1 година

до 45 След 1945-та година 80% от бюджета на СССР отиваше за военно оборудване. Познай колко оръжие имат братушките след 80 години при такъв бюджет.

48

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм вярвал, че санкциите не им таковат мaмaтa! Потреблението ще намалее! От една страна защото населението обеднява, от друга страна магазините обедняват, инфлация, девалвация, магазини ще фалирват, няма кой да работи по заводите, производството ще се срине, износът сринат от санкции, фалити във всички сфери, но xлe6apkите оцеляват! Но каква цена само!