154

Анонимен

преди 1 година

На този да му връчат един Оскар и да го карат към затвора.

153

Аз

преди 1 година

Давайте му доживотна на тоя вредител и спрете да ми го показвате тоя .....

152

Мдааа

преди 1 година

Този яко се подиграва на съдебната ни власт....но те са си за подигравка или и те трябва да гледат небето на квадратчета!!!

151

Кой лъжете беееее

преди 1 година

Мдааа...същото "правосъдие" като при милен цветков. До сега трябваше да е в затвора и да излежава присъда!!!

150

Анонимен

преди 1 година

Ако още се проточи работата то и съдиите ще хванат амнезия...

149

Анонимен

преди 1 година

Този е готов за Харвард. Да го пратят там на магистърски курс, като Киро ментата.

148

Софийски тайни

преди 1 година

Тоя от къде изкара тия кинти да елиминира доказателства и топ адвокати, говорим за 6 цифри.Или знае неща за много хора ,но пък защо ще го държат жив .

147

Анонимен

преди 1 година

Леле леле слушам по новините и адвоката и този *** как лъжат нагло.Няма такава държава пак ще се размине на брутален убиец.Няма да се оправим като държава никога,за милиони няма закони! Не бил карал той,давал колата за тест драйв,Бла ,Бла а какво стана с записите от камерите,какво стана с проверката на полицаите, голяма схема е и голяма корупция отвратителна държава сме!Жалко за момичетата!

146

Ключа към успеха

преди 1 година

Законите се пишат от топ адвокати и всеки закон си има скрита врата.Ключовете за тези врати ги дават на топ кантори и при нужда се ползват ,но хронорара стига до 6 цифрени суми...

145

Нарцисизъм

преди 1 година

Младото поколение големи филмари...Тоя бозавия недохраненик сигурно се мисли за голем гангстер родолюбец и праведен християнин,а е най-обикновен наркоман -убиец на две млади момичета.Патреот унищожител на бъдещи майки и деца.Жените околонего некви нераждащи ходещи приспособления за задоволяване на животински страсти.Голем фимл.

144

Пенсиониран джазмен

преди 1 година

Комсомола май наистина не помни.Татуирал си знаме да знае от коя държава е,кръст да знае от коя религия -доле горе католик или православен може да се чуди,татуирал си и рожденните дати на момите и родата .Може- може забравя се ,особенно като си минал 25 тата година...

143

Анонимен

преди 1 година

Подшушнато му е да шикалкави. Ако нямаше такъм масов отзвук случая, отдавна да са замели под килима.

142

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало това чудо ще бъде освободено. Направо си е невинен.Той даже не е бил там, може би извънземни са карали джипа.

141

Анонимен

преди 1 година

Другият път другият Семерджиев да мачка направо роднините на Сийка и каскет

140

Мнение

преди 1 година

Убийте го да не се мъчи да мисли. Мозъкът му е изпържен от кокаина както мозъкът на Гешев

139

Анонимен

преди 1 година

остава само и хемороиди да му излязат..

138

Анонимен

преди 1 година

Горкия напразно са го задържали мястото му е сред 240 те

137

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

В една нормална държава ,това същество(не смятам че е човек),досега да е изпържен на електрически стол...но тука го разкарват по съдилища ,колкото да мине времето и да го пуснат!!!Ако бях баща на някое от момичетата ,този щеше да изчезне ,барабар със шайката му наркомани !!!Крайно но справедливо...

136

Анонимен

преди 1 година

Това не помни, онова не помни, не бил той, а извънземни, ясно е, на луд ще се прави. Редовната практика при такива, като него.

135

Гадняр

преди 1 година

Обществото ни няма съпротивителни сили. В това е целия проблем. Преди стотина години е имало смели българи, които са се разправяли със самозабравили се съдии, политици, чорбаджии... Затова първата задача на червените другари е била да унищожи организации като ВМРО, които са отстоявали българките интереси. Спомнете си как са приключили със Стамболийски, след като е тръгнал да ни присъединява към Югославия. Тиквата и приближените му заслужават същата съдба.