40

Анонимен

преди 1 година

Най-добре за страната е да излезе от ЕС и НАТО.

39

Киро Канадеца

преди 1 година

Най добре новия посланик на Сащ да излъчи правителството и без това той управлява

38

Ейййй

преди 1 година

Що не се случва това в съседна Гърция пример

37

Айде без пропаганда!

преди 1 година

Статиите в този сайт са все "доказани факти"-като честите статии с интервюта на "експерти" със заглавия "цените на имотите ще продължат да растат и това е обосновано", а като погледнеш лентата най-горе на сайта-съсобственик на imoti.net Или пък "обективните" анализи за "добрите сили" и "хората искат редовен кабинет". Не минава вече. Посочете ми един "експерт", "социолог" (или какъвто и да е "лог"), "коментатор", "анализатор", който да е ОБЕКТИВЕН! Не се и крият. Гнусни сте!

36

Бизнес

преди 1 година

Нищо ново под небето но сега вече легално, най новият бизнес в България но само в полза на новите управляващи блокове и структури се нарича избери

35

Интересни факти

преди 1 година

Дали е случайно, че от една страна 3/4 от населението е по-скоро консервативно, но като отидеш да гласуваш такива партии почти няма и че 60% не гласуват (казват "няма за кой")? Имаме либерални партии в целия спектър-от крайни, до сравнително по-кротки. И с под 25% при 40% избирателна активност първият се хвали, че "спечелил"? А другите след него са по-зле! Рейтингът на парламента и партиите е под 10% (подозирам завишен). После защо има референдум за Президентска република и ЗА Лева...

34

М да

преди 1 година

То за какво са ни тогава тия постоянни избори дето се харчат парите на народа, избори след избори че те се превърнаха в много добър бизнес за ромите и мутрите и депутати за тях добре дошло копейкин онзи ден още не бяха преброени бюлетините и той с цялата си наглост заговори за нови избори тази държава и народ са забъркани тотално дето ги търпи е тия ***...!?

33

Дeбeлaтa Hacтa

преди 1 година

Pogнинa - kpиnтo милиoнep, pogнинa - kpиnтo милиoнep...

32

Анонимен

преди 1 година

Досега всички кабинети бяха все експертни. С много подготвени кадри и големи професионалисти в областите си.

31

Анонимен

преди 1 година

Който се събира с ПП пропада. ПП нямат експерти, само нагли шарлатани.

30

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха,ха, честти избори с мадуровските машини? Голям виц. Киро дето раздаваше кодовете." Дневникът е подправен". Защо им падна резултатът на ПП,ДБ, защото не гласувахме 100% с машини. Та се наложи да купуват кметове с почти милион раздадени пари. Докато ДАНС и МВР бездействат. Особено в някои традиционни за ДПС села.

29

Мадама

преди 1 година

Киро и Асен щом се правят на ощипани булки и не искат да се коалиция за пореден път в благото на народа, тогава глоба която да забравя на всеки техен депутат да не получи заплата след като отказва да работи за народа си и да бяга от отговорност заплата не! Само на служебното правителство!

28

Анонимен

преди 1 година

Ако са искали кабинет хората щяха да излезнат и да гласуват

27

И кой казва?

преди 1 година

И чие мнение е толкова меродавно, че да кажете "Най-добрият вариант за страната - експертен кабинет"? Че даже няма съмнение, направо "Ще склонят ли партиите"? Чиста обработка на общественото мнение. Кое е най-доброто? И кой казва кой е експерт? Колко набедени (някои самонабедили се) за експерти обикалят и ни обясняват какво ли не, а не стават за * . Имало проучване, че "хората искали редовен кабинет", а никой не знае да е питан. С който си говоря ми казва "По-добре Служебно на Радев". Странно!

26

Анонимен

преди 1 година

Аре чииииба всичките козяци! Докато не свърши войната найд-добре ще е служебно правителство с ограничени правомощия!

25

ПОДМОЛЕН ИГРАЧ

преди 1 година

Корниту съм я сложил в БСП за да я затрий но тя още не е оправдала очакванията ми

24

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Съгласен съм.Радев да отиде в нагазин "Експерт",да събере ромите хамали и да куфее.Те и без друго броиха гласовете на няколкото гласували.

23

Аз

преди 1 година

Аре стига бе дееее! Докато 3 години си играхте не избори, служебни правителства и експертни кабинети другите построиха заводи, атомни централи и газопроводи. Аси 5 лева не мое раздЕлите! И за тва не ставате!

22

Мда

преди 1 година

Като е експертен никой не поема отговорност там е гяволькаНиски доходи , смразяваща бедност никакво здравеопазване и всеки експерт ще се оправдава с другиятА няма нужда

21

Анонимен

преди 1 година

Експертен кабинет е кошмар за всяка една държава. Ние имахме при Беров - рай за крадците.