86

Хикса

преди 1 година

Ей,ако шъ съ биете бийте се,ако не връйте заглава,надухте ни главите с досадното кукдкяне по адрес на Русия.

85

Анонимен

преди 1 година

Кога САЩ ще започнат да си плащат наем за базите в България? Не само че не ни плащат ами ние им плащаме чрез членската вноска в НАТО. Това нахалство трябва да спре.

84

Анонимен

преди 1 година

До Костичков Не знаех, че носовете се "обесват", а не "увесват". Сега знам. Не знаех, че по цял ден зяпаш руска телевизия, поради което отлично знаеш какво се случва с носовете и останалите органи на руските пропагандони. Сега знам. И се смея обилно на новото си знание, бъди сигурен в това, интелектуалецо. Хайде, продължавай да зяпаш пропагандоните!

83

МиТю

преди 1 година

Западен журналист пита Сталин:Дали РККА ще влезе в НАТО? Отговор:Ако се наложи Червената Армия ще влезе и в Брюксел.

82

Ха ха

преди 1 година

Магнитски яко ще ги плющи

81

Ха ха

преди 1 година

Тръмп не е искал никога - да има расправии с русия - след изборите сам ще поднесе главата на - зельо на путин в знак на уважение и разбирателствоЧудя се каде ще се скрият тогава - нашите байдьнисти

80

До до Лихачьов

преди 1 година

А какво се случи с тоя Николай 2ри?

79

Анонимен

преди 1 година

Комунист цитира Руски Император светец, убит от комунистите. Айде без да смеете да произнасяте имената на руските светци, които сте убили.

78

Костичков

преди 1 година

Руските пропагандони по държавните руски тв канали са обесили нос и лека полека подготвят лехтората за възможен негативен изход на СВО. Там случайни неща не говорят друзя, директивите и насоките им се спускат от кремъл.

77

до Лихачьов

преди 1 година

Ето какво казва император Николай II на традиционен новогодишен прием, 1915 г. на пълномощните министри, на българския такъв М. Маджаров - ,,Направихме всичко възможно да сме заедно, но вие избрахте да сме врагове"! Та и сега не е ясно, Русия ли ви е определила за враг, или вие с ентусиазъм сте скочили срещу нея, както винаги в блестящото ви славно минало, изключая НРБ!?След това врещите - Вай! Окупация!

76

Анонимен

преди 1 година

Товарищ Путин си мисли че Русия е като Вселената, вечно в червеното преместване.(разшиение),

75

Мда

преди 1 година

Байден се оказа най слабият президент - сега като китай си вземе таиван ще става интересноПисаха , че в момента провеждат мащабни учения - за военна блокада на острова , докато джавка срещу путин

74

до 76

преди 1 година

Тя гробната тишина на Запад тепърва предстои!

73

Анонимен

преди 1 година

На последното представяне на посланици в Кремъл никой не ръкопляска на Путин. Путин очакваше както в други години на края на речта му да има аплодисменти от страна на новите посланици, но нито един посланик не ръкопляска. Има го видеото в нета. Доста неловка за Путин ситуация, гледа объркано и няколко пъти повтаря, че е свършил. Аплодисменти обаче няма. Гробна тишина.

72

до 72

преди 1 година

Ако Украйна бе нападната от САЩ и Англия, никой по света нямаше да я счита за жертва, а щеше да бъде поставена под знаменателя - диктатор - фашист, извършващ геноцид над сопствения си народ, притежаващ химическо оръжие и разработващ ядрено такова!

71

Лихачьов

преди 1 година

Русия защо ни обяви за вражеска страна бе друня, нито сме ги нападали, нито сме им крали от ресурсите. Плащахме си всичко според договорите. Да не искате да кажете че може да ни нападнат без да сме ги предизивкали и затова трябва да се снишаваме и да им лижем подметките както по времето на соца?

70

Чук и Гек

преди 1 година

Всички искат да попаднат в рая, но никой не желае това да се случи още днес! Путин ще ви унищожи! Маските паднаха в последните часове! Плана за ,,украинската контраофанзива" се оказа не в ГЩ на ВСУ и Киев, а в Пентагона! Там е агресора и той трябва да бъде ясно посочен, порицан, заклеиймен и народите и държавите насочат помощта си за страната жертва, която е - Русия! Безапелационно!

69

Анонимен

преди 1 година

Ако в Кермъл не бяха болшевики, тукашните "русофили" нямаше да защитават Кремъл. Така че нито в Кремъл има русофили, нито тези дето в България защитават Кремъл са русофили.

68

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще бъде приета в НАТО а Путнята ще умря в мъки

67

Анонимен

преди 1 година

Но в 2008ма година бяха взели решение да влезе.