63

преди 15 години

Всеки е фен на 90-те у нас, понеже те ни дадоха всичко! Демокрацията, западните автомобили! Факт.

62

преди 15 години

Действително - какво спечели България от Слави?От Невада някои хора спечелиха автомобили, други - миксери.А какво спечелихме от Шоуто на Слави? Чалгата?Слави "отключи" чалга вълната в България.Аз не знаех коя е Ивана, докато той не я покани! Бях му фен тогава, гледах го. Но ми писна! Оставям изводите на вас.

61

Бай Вълчо

преди 15 години

аз виждам бенда някъде да свирят в нечия механа...а слави новия водещ на "Бързи Пари"....пък момичетата емигрират при Азисчо :D

60

spas

преди 15 години

След като за теб основното е да печелиш нещо - играй тото, лотарийка или след като си фен на деветдесетте на тука има тука нема:)!

59

djasta prasta

преди 15 години

кой е тоя слави?

58

преди 15 години

жалко за Краси Радков и Годжи. Кьоравия сигурно и тях ще уволни

57

преди 15 години

така му се полага на Слави. буржозен новобогаташ, чалгаджия и мутра на Мърдок и американците. сега май и на него ще му видят сметката накрая. американските гангстери собственици на bTV искат Слави само да им пере кинтите, т.е. да има печалби а не за загуби като сега

56

преди 15 години

А от Слави дори и фритюрник не се печели.БТВ и Слави са ТАМАГОЧИТА!На пръв поглед абсурдно сравнение. Но пък на втори поглед е много вярно.Помните ли тамагочитата? Едни детски играчки, които трябва да храниш. Те се радваха на небивал интерес... но едва няколко години. Това изглежда се случва с BTV и най-вече със Шоуто на Слави, съдейки по спадащите им рейтинги. Бяха много популярни по едно време, но, както хората се наиграха с тамагочитата, така се нагледаха на BTV и Слави. И докато BTV все пак може да закърпи положението с някое-друго предаване, пред Слави няма много избор. Хората вече не го харесват толкова, колкото преди.Рейтингът е като балон.Когато твърде много започне да се парадира с него той се раздува и следва пукване.Така ще стане и със Шоуто на СлавиБалонът вече се пропука - Алекс Раева, Мая Бежанска, Любо Нейков, Росен, Виктор Калев и още много тръгнаха да се спасяват по единично.

55

Златко

преди 15 години

На пръв поглед абсурдно сравнение. Но пък на втори поглед е много вярно.Помните ли тамагочитата? Едни детски играчки, които трябва да храниш. Те се радваха на небивал интерес... но едва няколко години. Това изглежда се случва с BTV и най-вече със Шоуто на Слави, съдейки по спадащите им рейтинги. Бяха много популярни по едно време, но, както хората се наиграха с тамагочитата, така се нагледаха на BTV и Слави. И докато BTV все пак може да закърпи положението с някое-друго предаване, пред Слави няма много избор. Хората вече не го харесват толкова, колкото преди.Рейтингът е като балон.Когато твърде много започне да се парадира с него той се раздува и следва пукване.Така ще стане и със Шоуто на СлавиБалонът вече се пропука - Алекс Раева, Мая Бежанска, Любо Нейков, Росен, Виктор Калев и още много тръгнаха да се спасяват по единично.

54

spas

преди 15 години

Ако под народа разбираш себе си сигурно си прав че цял народ го е гледал! Не мисля че обичам да ми кен.ат на главата, ама и не искам да гледам как 200-300 *** ревът като *** и чакат да ги изберат и с малко късмет(щото там акъл не се искаше) да спечелят фрютюрник или пасатор!Извинявай ама ако това разбираш под шоу - нещо ти куца!

53

преди 15 години

И какво му е гадното на Невада, че цял народ го гледаше?Както и да е, ако ти обичаш да ти кендзат на лицето, аз не съм така и предпочитам да спрат ретро шоуто "Шоуто на Слави".Но Азис също трябва да го спрат!

52

преди 15 години

Слави дано пукне! Той се промени толкова много, не мога да го позная. Не е същия Слави от едно време. Слави, защо така бе?

51

spas

преди 15 години

Защо да съм дребнав?!Не харесвам слави!Ама да харесваш шоу НИВАДЪ - това е плашещо:)!

50

преди 15 години

Обидите ти говорят за дребнавост. Дребнав си колкото любимеца си Слави.

49

spas

преди 15 години

Само не разбирам кво общо има шоуто с автомобилите форд. Тя и леля ми ме запали по китайската кухня, ама това не значи че леля ми е шоумен!Некой май не си е взел лекарствата!

48

draco

преди 15 години

:)

47

преди 15 години

ТВ План обяви фалит!

46

преди 15 години

Простотия е бил Невада ама на куково лято.Тя ме запали по автомобилите с марка Форд. А Слави - вече не го помня. Поздравявам СЛАВИ, НИКИ КЪНЧЕВ, ГЕНА ТРАЙКОВА и МАРТИН КАРБОВСКИ с песента "Минало си ти за мене".

45

преди 15 години

запознайте се с инфо и тогава говорете!аз също не съм фен на слави ама поне не се излагам по форумите като някои тук!прилагам следното:По данни на пийпълметричната агенция ТВ План / ТНС за м. юли 2008 г., "Шоуто на Слави" отново излиза начело, непосредствено след bTV Новините, по рейтинг за цялата телевизионна аудитория на възраст над 4 г.Рейтингът на шоуто е 13.53% срещу 14.23% за Новините, но за първи път изпреварва, макар и със стотни, "Комиците" (с 13.02%). В сравнение с други шоу предавания, Слави е напред спрямо "Горещо" на Венета Райкова, която е привлякла 8.1%, "Море от любов" със 7.28% или "Шоуто на Канала" с 6.85. Предаването "Аламинут", продуцирано от Робин Кафалиев, е с рейтинг 6.73% и е на 29 място сред Топ 50 на юлските предавания. По пазарен дял обаче "Шоуто на Слави" е едноличен лидер с цели 52.2% в своя часови пояс в делничните дни, следвано от "Комиците" и bTV новините съответно с 46.3 и 45.8%. Делът на "Горещо" е 32.2%. В по-долната част на Топ 50-класацията са предавания като "Господари на ефира" (5.82% рейтинг и 18.8% дял), "Панорама" по Канал 1 (5.77% и 20.3%), "Имаш поща" (5.56 и 20.9%).

44

rmmn

преди 15 години

В началото,когато стартира шоуто не го гледах.Сега от половин година го следя ,но ми прави впечатление,че водещия много вика и вместо да се разтоварвам ме натоварва допълнително.Това е мое лично мнение,,вярвам,че има хора на които в този вид шоуто им допада.