243

:)

преди 1 година

Яко бой, сръбска музика и е...е за тия "образи"!

242

Анонимен

преди 1 година

5 години!???Че те за убийство на бабичка от братчедите дават по малко...ако не си е дала доброволно пенсията.С такива простотий ни изместват погледа от катастрофалното дередже в държавата ни....опс в държавата .

241

Анонимен

преди 1 година

5г.е малко за това.

240

Борко

преди 1 година

Ништо неможе да му напраят на ЧАЧЕНЕЦААААААААА, ЧЕЧЕНСКА СИЛААА АХМАТ СИЛАААА

239

Анонимен

преди 1 година

има ли затвор за трaвестити? А чИченеца ще бели картофи и ще мие пода.

238

и те така

преди 1 година

много ше съм доволен ако тия ги вкарат в затвора ! сигурен съм че двамата тарикати ше се разхождат като булки там . обаче се чудя тротинетката в какъв затвор ше бъде , женски или мъжки .

237

Гумичка за триене

преди 1 година

Дали ще има ток ток клипчета (скандални) от затвора ??! Или сигурно ще са 18 + от там ? Емил ще хвърчи с 200 там фиу фиу!

236

преди 1 година

А сто тояги на голо за родителите които са създали лице със специални способности и са го обрекли на смърт чрез старост нерадост кога

235

Анонимен

преди 1 година

Новите ценности приемете вий на колене.

234

Анонимен

преди 1 година

Трябва да върнат казармата. Тия са за трудови войски . Кеч а . Кралски елитни части . Вечер да ги ухажват.

233

Голем!

преди 1 година

Шшш, не пипайте чеченеца ей, гадни комунисти! Това е истински мъж!!! Прави каквото трябва за да направи пари и да има фенки, ко искате? По-големите риби ядат, по-малките, тва е!

232

Тъп селянин съм аз

преди 1 година

Трябва им прецизна корекция на тримата уж мъже и настройка с правата лопата . Категоричено и с разамах.

231

Така

преди 1 година

Това са сензации в хамериканското общество. Винаги се правят нарочно за отвличане на внимание. Това че има клип с четирима *** е техен проблем. В западните общества му казват БДСМ. А на "жертвата", която винаги е доброволна - мазохист. Айде стига разигравахте тая смешна четворка, за да се отвлича внимание, от това ще има ли правителство.

230

.

преди 1 година

Трима спрелковци са най-големите новини в тая държава , през твавреме пак върнахте Тиквата да граби , убиецът на Цветков не получи нищо , сега гласят и тоя дето помля момичетата кск да го измъкнат , България обаче се занимава с чеченеца , меченеца някви шестволтови *** ...

229

До Психодиспансера

преди 1 година

Тези болни, които не представляват опаснтист за останалите не трябва да бъдат затваряни. Всеки от нас може да стане жертва на насилници, особено болните и възрастни хора. Да ги затворим всичките ли? Ето това е нацистка идеология!

228

235

преди 1 година

Отонеткин ли го каза тфа?

227

Анонимен

преди 1 година

Не "може", а трябва. На Съществото да му разбрицат тротинетката, а "Чеченеца" да го запoзнаят с истински чеченци.

226

Нео

преди 1 година

"СЕМ апелира към доставчиците на медийни услуги да не се превръщат в платформа за дискриминационни практики, както и за популяризиране на лица, преследващи скандална слава. " Това изявление на СЕМ важи и за новинарските сайтове жадни за медийни сензации, популяризиращи извращенията на индивиди с увредена психика!

225

Анонимен

преди 1 година

Тротонеткин да лежи 3 години за дискриминация и гавра с малолетен, неравнопоставен в обществото, със заболяване. Косматата горила, която натиска по главата болния, също 3 години.

224

Психодиспансера?

преди 1 година

На 20 години той не е лице със специални образователни потребности, а възрастен но невменяем мъж (очевидно не разбира какво се случва). Доколкото пише по медиите не е бил агресивен. В същото време една невменяема в София в Гео Милев от известно време напада минувачи с шило. Просто невменяемите не трябва да се оставят да се шляят по улиците. Или могат с абъдат опасни или да станат жертва на такива като тия трима КР.етени