247

11

преди 1 година

Брееей, ама то не било бункери, а резиденции. Приличат си едно към едно. А пък и щом средния статистически руски войник може да бяга панически с по два телевизора под мишниците, подритвайки автоматични перални кат Меси, крепейки на главата си поредния украински бързонагряващ бойлер, едновременно с това, биейки се мъжки с права лопата срещу хамериканските хаймарси, защо пък баш тарторът да не си носи ядрени куфари с червени копчета и цели криптирани телефонни кабини.

246

Анонимен

преди 1 година

Путин се опасявал да не го подслушва Запада. Наистина обидно недоверие. Трябва да вземе пример от Ангела Меркел. Американците я подслушваха, а тя гък не каза. С нищо не накърни чувствата им.

245

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно ако Путин вземе да се здрависва с несъществува'и хора ....да пада по стълбите и да бърка президентите та дори и държавите ....Украйна с Иран .....Сигурно сън няма да се спи от медийни *** .....ама щоб е Джо ...няма проблем всичко е точно ....това се нарича втълпяваш на тия дето имат по малко мозък ...каквото си поискат ...те ще вярват дори на най голямата шега или простотия !

244

възмутен

преди 1 година

Той Путин пътува, ама къде е Зеленски. Скрит в някооай бункер. Само че Руският КИНЖАЛПРОНИКВА ДО ГОЛЯМА ДЪЛБОЧИНА. Наскоро изби тайният Натовски щаб за Украйна на 130 метра дълбочина, загинаха около 300 Натовски висши офицери. Та един Зеленски ли няма да намерят. Просто е само един глашатаю

243

Анонимен

преди 1 година

В безопасност бил! Някой ден ще намерят кожата му, опъната на някой плет. И не мерете Путин със своя аршин. Той не веднъж е доказал своята смелост. А вие?

242

ХХХ

преди 1 година

Е той ако не пее някакви интересни простотии ....кой ще му даде убежище и пари ? Ако каже че Путин си е наред и си чеше т**ките ...никой няма да го приеме .....това е единственият начин да си съчини добър роман за да бъде интересен и да струва пари и сигурност !

241

Анонимен

преди 1 година

До 253На пресконференция даже Путин каза че няма смартфон. )))))))Никой нормален човек не вярва на Путин.

240

Странно!

преди 1 година

Защо пълната версия на интервюто е поокастрена по рубладжииско ганьовски традиции? Ами гледайте или четете интервюто на руски или английски, по-различно е!Най-интересното е, че след провала под Киев и данните за провала в Харков(където на 3тия ден навлязоха руските войски) и многото руски загуби, и осъзнаването, че блиц крига се е провалил, Путин се почуствал много зле и е бил няколко дни в болница.

239

Анонимен

преди 1 година

Поредните пълни глупости. На пресконференция даже Путин каза че няма смартфон. Обаче аз имам. И жалкият редактор има. Имам и clir и като се обадя да му кажа че няма бомба ще се насерее.

238

Анонимен

преди 1 година

Путин е параноичен, ама дедо не е дементирал. Добрееееее. Хахаа

237

Непозната

преди 1 година

А непараноичният З*еленски къде живее?

236

Анонимен

преди 1 година

И яде деца... и затова не е умрял, а трябваше да е дал фира преди 6 месеца....ех, тоз' Путин, няма отърване, ей...

235

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще му отрежат грозната, плешива кратуна.

234

Анонимен

преди 1 година

Интересно как ли пътува американският президент . Ползва обикновени самолети и 1-2 коли охрана предполагам

233

Хахав

преди 1 година

Интересно, хем го пазил лично, хем бил инженер в комуникационния отдел.Кое сега е вярно?

232

Забавно е как

преди 1 година

стандартните мерки за сигурност на ръководителя на някоя от глобалните сили,които предателят е "осветлил" като свръхекстри,се тълкуват като "параноя"от наглосаксонските медии,щом Путин ги съблюдава.И Байдън,както споделят колегите по-долу,е задължен по протокол да ги спазва,не говори по обикновен телефон,има специален офицер край себе си,вози се в специален автомобил,пътува със специален самолет-команден център,а резиденцията му е защитена от наземно и въздушно нападение повече от Киев.

231

Анонимен

преди 1 година

До Не е баш тъй 241, отново смешки, 40% от броя на населението. Ако на това казваш повече от половината :)), важното е, че броя на населението не е фактор в търговията. Колко руппли държи Китай в запас? 0 нали? А колко юана държи рассийка? Бъз съмнение пак някаква смешка, но и двата брикс колоса, държат много млдр. $ и за $ продават де що изкопаят.

230

Анонимен

преди 1 година

Кат га страй, да тургат в сандъка барабар с него и на Бойко кучато да га пази!

229

Тцтц

преди 1 година

Що един не избяга С.Корея или Сирия дебаиалкажите ви?

228

Пак по опорката?

преди 1 година

До Мдаа: Това сме го чували и друг път. Да си припомним, че ЦРУ не успя да ликвидира Фидел Кастро (който им беше под носа) въпреки че не веднъж са се опитвали.