44

Анонимен

преди 1 година

Ако не закрият ИТ, заплахите ще скочат. Няма да спрат. Освен това училищата трябва да са само дистанционно и задочно, защото сега всеки ученик мое да внесе бомба в междучасие. МВР не може да справят ако завалят нови заплахи отвсякъде и ще трябва да се затвори сичко.

43

Анонимен

преди 1 година

Не му се ходело на училище. А ускал ли е заплахи към други училища? Ако да значи лъже, че го прави защото не му се ходи на училище.

42

Анонимен

преди 1 година

Че има отнесени пубери, има си, ама точно преди изборите "изневиделица" да пусне некакъв т ъп мейл, звучи малко като нарочно отново сплашване на народа :))) Не им ли писна вече, той със сплашване дойде и Боко на власт през 2009-та :)))

41

Анонимен

преди 1 година

Затворете и сички ИТ фирми че са мошенически и само събират лични данни. Няма никаква работа и се крият зад разни сайтове.

40

---

преди 1 година

Хлапаците ви направиха на луди и смешни.Чак Путин намесихте в игрите си .

39

Анонимен

преди 1 година

цялата глупост се получи заради неадекватноста на полицията, първата меил бомба с транслейтантия текст, за която се предполага че иддва от руска хакерска група и беше дадена ненужна медиина популярност, естественно след това купчина пубери на които не им се учи, решиха и те да се правят на интересни, ама големите *** са в МВР как може да се обръща внимание на подобни меил съобщения, нема се учуда ако вземат да платат и на некои нигерийски мошеници

38

Анонимен

преди 1 година

Пратете дрисльото в дома в Бойчиновци за няколко месеца , след това да го видим дали ще смее и 1 имейл да пусне дори на майка си !

37

Анонимен

преди 1 година

Е ако така се "отплащат" за всеки сигнал за бомба, то ако има реална опасност, как някой ще се реши да ги предупреди? И ако ги предупреди и бомбаджиите се уплашат и се откажат или отложат, човека ще ходи в затвора щот няма бомба ли ? Защо изобщо такава информация се предоставя на медиите да всяват паника и циркове?

36

Анонимен

преди 1 година

да кажат в кое ИТ училище е учил, та да знаеме че там ИТ-тата за нищо не стават

35

КИРО ТЪПОТО

преди 1 година

МОМЧЕТО ИМА ДАННИ ЗА БЪДЕЩ ПРЕМИЕР.

34

Анонимен

преди 1 година

Но има проблем с търсене на работа Не можем да пращаме молба за работа. Скрихя всички пощи и не може да се намери работа.

33

ТАКИВА НИ ТРЯБВАТ.

преди 1 година

ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП НАРУШАВА РЕДОВНО КОНСТИТУЦИЯТА, ОСНОВНИЯ НИ ЗАКОН ... И? ПРЕМИЕРА КИРЧО СЪЩО НАРУШИ МНОГОКРАТНО ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА... И? В НИКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ НЯМА НЕЗАВИСИМИ ЖУРНАЛИСТИ - ВСИЧКО Е ПАРАПЕТ...И? НА ТОА ЮНАК ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ ПЪТ В ПОЛИТИКАТА, ЩЕ НОВИЯ ЯВОР БОЖАНКОВ.

32

Анонимен

преди 1 година

Страиш магистрали на 3йни цени, които вече се рушат, сключваш договор за гас със комисионни и те назначават в нарушение на конституциата. Крадеш и ощетяваш със милиарди..... Влизаш в затвор? Не, точиш се да управляваш още един мандат с фалшификации на избори.

31

Анонимен

преди 1 година

учил в ИТ училище :))) на какво ги учат в тия училища бе, че ползвали телефон за регистрация и разпращане на меили :) егати и смешниците, всеки смарт телефон оставя отпечатък и независимо от впн-и и всякакви прикрития той си оставя отпечатък, а пък ако е имал инсталиран вибер, телеграм или ватсапп разкриването му е върпос на минути, ама направо немога да разбера, как може толкова ниско ниво на образование, да ги у тъппите ИТ-та :)

30

КИРО ПРОСТОТО

преди 1 година

ЗА КАКВО СА ЗАКОНИТЕ? ЩОМ НЯКОЙ ГИ НАРУШИ - В ЗАТВОРА!

29

Ит

преди 1 година

Хората масово не са образовани в сферата на информационните технологии , но не са и длъжни толкова, най-малкото дали ще се логваш в социална мрежа, поща или онлайн банкиране е редно да влизаш от сигурна мрежа, защото после може да станат много поразии от твое име без да знаеш, а това как се доказва едва ли и адвокат знае, сега туй момче може ако има вина или няма как ще се докаже може да е загубил лаптоп, телефон и т.н , пък кой стой зад тях не се знае, зад една мрежа може да има хиляди хора

28

Анонимен

преди 1 година

Е чак в затвора - малко пресилено ще е. Но трябва да бъде наказан 2-3 месеца през вканцията може а копае градинките в София примерно. Защото ако нчма наказание това със заплахите ще се превърне в спорт сред децата.

27

Анонимен

преди 1 година

ами децата ще ни спасят от фалшивите избори

26

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на ученика ще е никаква, защото няма ученик.

25

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрахме къде е Русия ,то беше ясно че тоеаса малолетно ,купят в Айпи училища пробват какво ьюса научили в училището )