85

Анонимен

преди 1 година

До Антайкуманаз.. Същата Ганчовица още смята , че в България може да има ''независимост '' и ''демокрация'' ...НЯКОГА !

84

Анонимен

преди 1 година

Адмирации за Австрийския парламент вчера когато Зеленски се включи да говори пред парламента депутатите станаха и напуснаха залата. По рано Австрийския парламент отказа да се обучават Украински нойници и отказа всякаква подкрепа още веднъж адмирации. А ПП, ДБ, ГЕРБ-СДС за една година направиха това за украинските неблагодарници, което управляващите през последните 33 години не можаха да направят за Българския народ. Гответе се за пушечно месо ако спечелят.

83

Анонимен

преди 1 година

До Муахаха, брей, вaтeнко, и как така "партията без избиратели" ГЕРБ 12 години печелеше категорично всички избори? Тогава даже всичко беше с хартиени бюлетини, тъй че няма как да се оправдаете със софтуер... Я обясни как стават тези работи?

82

Смех

преди 1 година

Доста жалко, че ППДБ ще изненадат неприятно избирателите си, като се коалират с ГЕРБ.

81

Анонимен

преди 1 година

Искаме си Баце , много държим да си запазим 1-вото място на НАЙ-БЕДНИ И НАЙ-КОРУМПИРАНИ в ЕС !Никога няма да си разваляме ''успехите'' , назад с Баце !

80

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за ПП-ДБ и ГЕРБ, но после да не ревете, че сте получили от същото по много. Не мога да повярвам, че има толкова лесни за манипулиране хора! Каква демокрация и какви ценности???!!! Лъжа и измама! Демагогия и бясна корупция - това са евроатлантическите "демократични" ценности!

79

Анонимен

преди 1 година

До паф... НапротиФ , винаги печели ДПС .Тия примитивни Бг-партии не си го набиха в главите тЪ-пи !

78

Анонимен

преди 1 година

До паф, мда, ако бяхме 2006г. можеше и да има опасност да спечели Изхождане, ама за щастие русофилите драстично намаляхте по естествен път! Ида се изпърдите ьза Изхождане, отдавна отминалата ви младост няма да се върне НИКОГА, и все повече ще намалявате с всяка изминала година

77

Анонимен

преди 1 година

ДПС : Да живеят ХАРТИЕНИТЕ бюлетини !ДПС 1-ва политическа / движение/ сила в чужда държава ...

76

Анонимен

преди 1 година

Копейковци, че те ГЕРБ и ПП и в предния парламент можеха да я направят тая "коалиция на войната" дето я бълнувате, и да ви пращат където искат?! Защо не го направиха? М? Имате ли отговор, или в скрипта от Митрофанова това не го пише???

75

паф

преди 1 година

двама се карат, третия печели!.....ВЪЗРАЖДАНЕ!

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимендо 73 нас рат

73

Анонимен

преди 1 година

Кой министър на образованието допусна в Бг-училища да се изучава дЖENDARSTWOTO ???

72

Анонимен

преди 1 година

ЛЕЖИ ЛИ ТИ СЕ ЗА ВСЯВАНЕ МАСОВА ПАНИКА, РУБЛЯК? ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПИШЕШ ЗА АМОБИЛИЗАЦИЯ!

71

Анонимен

преди 1 година

Б. Борисов винаги си е ПРОМЕНЯЛ мнението , поне по 4-5 пъти на ден ... Какво доверие може да им атакъв хамелион ???Докара България до НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА в ЕС ... за 13г. дългът е нараснал на 38 милиарда , откраднати от герб , ДПС и шайка !

70

Анонимен

преди 1 година

ВНИМАНИЕ! РУСКИ АГЕНТ РАЗПРОСТРАНЯВА СТРАХОВЕ,Ч Е ЩЕ МОБИЛИЗИРАТ БЪЛГАРИТЕ НА ВОЙНА! АКО НЕ ГО ИЗТРИЕШ, ДОКЛАДВАМ НА СЛУЖБИТЕ! ТОВА Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦ. СИГУРНОСТ И НЕ Е ШЕГА! ДЕЙСТВАЙ!

69

Анонимен

преди 1 година

Единственото решение е да се самоубиеш, чоджум и да се отървеш от мъките си!----------------------------------------------------------------Т.ъп, некадърен и злобен т.рол , който спами с глупости по форумите и цъка плюсове и минуси в несвяст за жълти стотинки. Жалка история сте фенчетата на Копейкин и Тиквата

68

Public enemies

преди 1 година

Мироопазващи сили в Украйна, вие чувате ли се каква глупост е това, руснаците няма да правят разлика между тях и укри, ще ги разсипят от ракетни обстрели.

67

Анонимен

преди 1 година

рашката много иска да ходим на фронта явно, самотова повтаря! ок, ще вървим! а ти върви... на *** си рузка...

66

Българин

преди 1 година

Ние българите не искаме ГЕРБ и ПП и постоянно ги плюеме, но краварите ни нагласиха изборите и ГЕРБ и ПП пак са първи, виновни са краварите.