303

Бандити!

преди 1 година

Престъпници!

302

Анонимен

преди 1 година

Кефи ме как манипулират изборните нагласи не само до процент а до десетични числа. Пълни измислици.

301

Анонимен

преди 1 година

ОЛИГАРХО ПЛАТЕНАТА СОЦИОЛАГИЯ СЕ ОПИТВА ДА ЗАДЪРЖИ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ ВОДЕЩИ ДА СА ДВЕ КРАДЛИВИ И ДЕСНИ НАКОЛЕНКАДЖИЙСКИ ПАРТИИ, ЗАТЪНАЛИ В ЧЕКМЕДЖЕТА, ГРАНТОВЕ И СКАНАЛИ И СЪСТЕЗАВАЩИ СЕ КОЯ ЩЕ ПОЛОЖИ ПО-ТЪНЪК И ПО-СКЪП АСФАЛТ.

300

Анонимен

преди 1 година

Долния>>Не допускайте да ни управляват чужденци в България. Аз>> Като Киро Канадица ли??

299

Анонимен

преди 1 година

Хора грасувайте за партията, която ще се бори с ДПС за място. Не допускайте да ни управляват чужденци в България. Останалото е ясно, но поне тези да останат по-назад.

298

Хигемонията

преди 1 година

На САЩ и времето на петро долара като свитовна резервна валета си отиват!!! САЩ губи влияние глобално в целия свят заради агресивната си външна политика на инсталиране та режими и демокрация навсякъде, насила с помоща на санкции и войската си!! Държавити се дедоларизират защото никой не иска да е роб!! Освен тъпата Европа!!! САЩ си я изсмукват както всяка империя в криза прави с колониите си!!

297

До 315

преди 1 година

Сибир и Дагистан СА в Русия беее! Знаеш ли какво е колония??

296

Програмист

преди 1 година

Това е геополитическа война за хегемония в света! Между САЩ и Русия/ Китай!!Няма нищо общо с Украйна освен че Украйна предоставя месо и бойно поле срещу пари от САЩ и ЕС!На нас трябва да ни все тая дали САЩ ще останат световен хегемон още някоя година на цената на разрушение в Европейските си колонии! Даже по добре да паднат за нас, ще настане мир!!!

295

Анонимен

преди 1 година

Има официална статистика, черно на бяло може да се види от кои думи са даренията, и Русия също ползва колониите си а именно Сибир , дагистан и др

294

Анонимен

преди 1 година

Този паритет между три двойки партии ми изглежда много съмнителен.Както и еднаквите резултати на всички агенции.

293

До 308

преди 1 година

Всичките дарения на ппдб са от НПО та на САЩ , демократите в САЩ или от пране на пари!!!

292

До 301 от Програмист

преди 1 година

Подкрепям Русия, защото тя си плаща за войната сама, а не използва колониите си за икономическо пушечно месо във войната на санкции! Даже няма колонии, които ми харесва! Мразя робството! Също така не искам да работя за да издържам фалшралата позрушена екрайна до гроб!!

291

Анонимен

преди 1 година

Прогнозите са си прогнози, колко са верни, ще се види, бъдещето ще покаже. По точно това е напътствие и пропаганда за кой да се гласува.

290

Ямболски цървуль

преди 1 година

Пълно с тиквеници !Заради такива отиваме към ядрото на земята.

289

Анонимен

преди 1 година

Всичките дарения на ппдб са от ИТ сектора и то от най големите бг фирми, там ни Възраждане, ни ГЕРБ искат

288

Анонимен

преди 1 година

Голяма простотия на Янев - с ВМРО със сигурност влизаше в парламента, и при това щеше да има истински български националисти там, а не руски продажници, пишещи се за националисти! Сега най-вероятно ще остане под летвата

287

Ямболски цървуль

преди 1 година

302....Ся мноу еФтино ли тийе?

286

До 294

преди 1 година

Ти знаеш ли ,ч е точно програмистите и инженерите побягнаха от русия през "операцията" ?Стотици хиляди при това бе, смеешник?

285

САЩ

преди 1 година

Нео колонизират държави чрез преврати, подкупи, НПО та, платени активисти, финансиране, манипулация в медиите и военно присъствие във военни бази! Войната в Украйна е за нео колонизиране на Украйна, ние отдавна сме колония на САЩ! Галко, че малко хора го осъзнават..

284

Стоян

преди 1 година

Ако ПП и ДБ спечелят, ни чакат тежки дни, за съжаление. Тази партия няма капацитета да управлява.