6

пасарела

преди 1 година

Бойкикиев , та нали и ти бе сол т...к на Бойко , защо нема *** да направиш нещо ? Беше министър на правосъдието , а сега само ревеш като......................й !!Ти и тоя до тебе Атанасов не виждаш ли , че никой не ви иска , но вие пак се натискате и се прислампвачете като удавници !!! Пречите само и помагате единствено на Радев да командва със служебни правителства !! Докога !!!

5

.

преди 1 година

Добре е да се наблюдава хамалеона Бойкикев. Ако се смени мейнстрима в полза на Путин, той ще е от първите в негова подгрепа.

4

Предател Мравояд

преди 1 година

Носорогът пред Цветанка Ризова: НАТО иска 5 моста над Дунав и още толкова тунела под Балкана! Предателят не го интересува благоденствието на България, а изпълнява задачите пуснати от САЩ! За Америка българската територия е нужна за плацдарм срещу Русия и за целта е нужна логистика,за да може по лесен транспорт на оръжия през България и Румъния! ВНИМАВАЙТЕ за кого ще гласувате и ако не искате български войници да умират за Украйна,не гласувай те за Киро Простака и Мравояда Иванов!!!

3

Ристю Фашиста

преди 1 година

Стягайте се новобранци! Въшкарника , кубинките и лопатата ви чакат. Ще копате окопи. На фронта, в Украйна! Ааа и да не забравите да гласувате за мене! Щот съм готин , и не ми пука! Опсс от Козяк дано не четат..

2

О, божке

преди 1 година

Този пак се точи за баницата и властта. Като последния мандат, дето го чака, излиза да каже чак какво е прави и накрая президентът му го показа. Сега се закачи за пп-тата за да влезе въобще, но говори като някакъв всенароден любимец. Просто няма такава наглост. Искам нормалните хора да знаят, че избирателите на тези са НЕнoрмалници. Може да са образовани, но сериозно бутат маслото в една или друга посока. Много сериозно. Да внимаваме в неделя.

1

Нане

преди 1 година

Който гласува за гроб и ппдб е Антибългарин.... Погледнете го добре, таз съсмет... Това са новите кириякстеФчовци... ===))) типичен краварски слуга...