105

преди 15 години

Що не вземеш да си сложиш твойто семейство и/или деца в една кола и не викнеш момъка прехвален *** и не го помолиш най-любезно да ги размаже с Хъмъра, както онези хора. После може пак да си говорим, ако изобщо ще можеш да си отвориш смръдливата уста за да кажеш нещо.

104

мм

преди 15 години

Знаех, че си мазно гейче, ама ходи да те перят .

103

Луд Гидия

преди 15 години

Когато бях трудовак правих стената на язовир "Жребчево", стената на язовир "Антонивановци" и водонапорния тунел на ВЕЦ "Тешел". През 1963г. електрифицирах цялото село Младежко в дебрите на Странджа. Това направих за България, то си стои и се ползва и от теб. Хранеха ме с фасул и наистина пърдях страшно, от зор, че бачкането ти не си го и сънувал. Бил си още сперматозоид, ама не си случил с яйцеклетката.

102

100

преди 15 години

100 ei gnusna myr6o-ako te iznasilqt druga pesen 6te pee6.da *** py4ata ti da ***

101

85/86/89/90/94/95/-t

преди 15 години

85/86/89/90/94/95/-tova e edno i sy6to mekotelo koeto za6titava tozi nagyl pinica.v zatvora mu e mqstoto gnusno mekotelo takova

100

мм

преди 15 години

Абе, този украинец играеше от името на страната, за която ти нищо не си създал , а факта, че смяташ сънародниците си за долно племе е достатъчно красноречив , че си някакъв *** ***.

99

преди 15 години

трябваше отдавна да се оженят но по-добре тайно.те са родени един за друг.присьдата си остава условна, не може да се вьрнат хората, но ние ставаме сьучастници на разруха всякаква на един човек, което само по себе си е престьпление.а като се има предвид Че в БГ това е ежедневие.......да не си причиняваме по-малко лошо.

98

преди 15 години

Ех, човекЪ е *** толкова колкото си иска!. Някои уточнения и допълнения: синоними на мисирка - муйка, фитка /справки български тълковен речник/. Английско съответствие - turkey .- мисирка, провал, неуспех. ако е изписана думата с главна буква буквално означава Turkey - Турция. Някои физиологически и психологически стадни особености на мисирките. Едри домашно отвъждани птици с черно оперение и ярко зачервени глави, особено ярки в моменти на напрегнатост на цялото ято и масова глъч при наближаваща опасност или явления неидентифицируеми като "познати" от тлъстото ято. Мисирките не могат да летят поради твърде заседналия си и угоен начин на живот. Лесно се поддават на контрол и при наличие на помощни средства за контрол /примерно върлина/ същите "гълчейки се изнасят към курника или около коледа към тавата с ориз. Същите са трудноподвижни, поради усиленото угояване от стопаните им. Проблемност при отглеждане. Никакво. Мисирките са от късопаметните птичи видове и когато бъдат натирени на "паша" същите забравят за настоящите пробеми и заплахи от вида, тенджера, тава или фризер. Особени отличителни черти: ярко почервеняване на главите при възнуикнала заплаха придружено с масово "гълчене". Явлението е краткотрайно от 3 до рядко 5 минути.

97

jenny

преди 15 години

Само защото е известен и вече година само това в устите на всички, ако беше някой *** гражданин всичко да е свършило.. просто това е България и нямам думи.. Не пречи да се женят хората, все пак само Бог знае бъдещето..

96

Луд Гидия

преди 15 години

Ама, *** с патките! Украинец от полски произход ли ще те кара да се чувстваш горда, че си българка? И защо си горда? Че си част от най-долното племе на света, което денонощно се самоизбива? Егати гьонсуратя! На всичко отгоре се хващаш като първия шаран на въдицата на слуха. Хората ти казват, че няма да има пищна церемония и правилно: когато си в , не си вири главата!

95

преди 15 години

Ето едно доказателство, че съществува истинската любов! Въпреки случилото се Албена ще се омъжи за Максим.И моля Ви хора не злобейте и не съдете Максим. Не забравяйте, че само Бог може да съди и никой не е застрахован, още повече когато почти няма хора които винаги са спазвали правилата. Почти не познавам хора които да не са карали пили и да не са превишавали скоростта. Катастрофи ще стават докато всички не започнем да спазваме правилата. Хора моля Ви карайте внимателно и спазвайте правилата. Никой не е застрахован!

94

мм

преди 15 години

Албена и Максим, никога няма да забравим вашата борбеност и вложените в годините титанични усилия в каузата да изведете България на върха във фигурното пързаляне! Благодаря Ви! Достойно поехте и удара, който съдбата нанесе на вас и семействата на пострадалите в катастрофата. Това може да се случи абсолютно на всеки. Нека тези дето плюят се замислят над този факт, а да не си заравят главите като щрауси. Албенка е много мъжко момиче! Браво! Желая ви всичкото щастие и попътен вятър в това прекрасно начинание! И още веднъж, БЛАГОДАРЯ, че ни накарахте да се чувстваме горди от това, че сме българи!

93

nia

преди 15 години

da leji v zatvora tova 4e e svetoven 6ampion v slu4aq ne zna4i ni6to............za men toi e ubiec!!!

92

преди 15 години

dobre zashto pishete za nqkakvi sluhove v sekciqta za 'seriozni' ***....izlagate se kato media ot dosta vreme i vse ne vi e dostatu4no!

91

преди 15 години

88. - намери си някой да те опъне, па като преглътнеш тогава говори за вкус. *** с ***, седнала да съди.

90

16 годишна

преди 15 години

Не може вечно да се чувства виновен..Станалото станало,никой не може да стори или поправи нищо... Приятен съвместен живот и дано са щастливи като двойка :)

89

преди 15 години

Важното е,че като танцова двойка са прекрасни,а семейството си-всеки сам избира.

88

нервна

преди 15 години

81 е абсолютно прав.Всички сме мълчаливи,а понякога и доброволни съучастници в цирковата арена България,и за корупцията,и за *** набези,и за всеобщата простотия,обхванала нацията.Щото само скачаме по форумите.И мълчим като УФСИ. И все пак ми се струва проява на твърде лош вкус от страна на Денкова да се сгодява за фиркания младоженец-по-просто казано -убиец точно в този момент/ако е вярно,разбира се/.Аз лично на нейно място не бих си го и помислила.

87

ivan

преди 15 години

Mnogo sme ploski .........xora osaznaite se 4e na vseki moje da slu4i saglasen sam sas 81Selqni sme za jalost sanarodnici moi

86

realista

преди 15 години

aide stiga s gluposti ste ni zanimavali, 4oveka da se ojeni sus zdrave. Tova koeto se e slu4ilo trqbva da se prejivee, sujelqvam 4e go kazvam no ne trqbva da ni zanimavate non stop s tragediata na postradalite. vseki den bivat ranqvani mnogo po-tejko drugi hora no za tqh nikoi ne pi6e. Toi si plati kato tezi 2 du6i 6e mu tejut zql jivot, ot tuk natatuk e nai dobre vsi4ki da produljim napred!