212

Анонимен

преди 1 година

Украинските сили?....Какви сили бе ....какви подвеждащи думи и понятия?....Това не е мачле.Това е нападение на Руска армия с инвазия в украинска територия.И там , на украинска територия няма някакви неиндифицирани ,,сили" , а армия на държавата.Която не си проявява силата, а си върши отговорно задълженията.А те са,...всеки пиян негодник прекрачил границата да бъде унищожен.

211

Анонимен

преди 1 година

,,Украинските сили"..??????.Този , който е вметнал тази глупост , нека си вземе копейките, но да не се меси в проевропейския курс на България.Да си ходи там в Русия да си пише налудничавите шизофренички сънища.

210

Тази война може

преди 1 година

Да не и оправдана, но със сигурност е ПРОВОКИРАНА от САЩ и Украйна! 8 години Мински споразумения и Запада НЕ искаше мирно решение на конфликта!!

209

Анонимен

преди 1 година

Между другото , нека напомним , че ....разликата между комунист и фашист е само в това, кой ще нападне другия..Колкото до подвеждащите заглавие...Украинците , и не само те, които бранят земята си от чужди нашественици не извършват престъпление Убивайки нашественици Нека напомня също така на силите в България , които си въобразяват , че ще заблудят с подвеждащи вниманието публиката безсмислици.

208

Ванко 1

преди 1 година

Има си хас, руснаците и украинците да са добри и милосърдни, само като им видя лисичите муцуни и бозавите лица ми става ясно, за какви рептили става въпрос.

207

400 000 нови мобили-

преди 1 година

--зирани дали ще има ,ако знаят ,че паднат ли им във ръцете ще минат всички известни жестокости ще ги държат живи за да ги мъчат !Хумана война -- къде е тази война ,Путин ли я води питайте разкъсаните деца и цивилни ,вижте хуманата война на какво направи Украйна от това какъв по-голям садизъм ! тоя започна садизма си спрямо цял народ без да му стане тъжно за милиони човешки трагедии ! И се надява всички да отнесе със атома ако му е заплашен живота !

206

Анонимен

преди 1 година

USA извършва престъпленията! Те диктуват тази мизерна война.

205

българин

преди 1 година

Украйна сама си предизвика съдбата като избиваше мирното население и непрекъснато провокираше Русия.Не всички сме равни - някои са по равни.Например съседа ловец ми има пушка но нямам проблем.Ама същата пушка ако е в гетото при ромите - ужас ужас ужас.А пък и двата са хора нали? Равни пред закона? Защо тогава пушката в съседа не е проблем а в гетото е проблем?България може да има натовска база-но ако държи насочени ракети към Москва-и тук ще стане война.Разбирате нали?

204

справедливост

преди 1 година

Руснаците нахълтали в Украйна. Бомбардират цялата страна. С водка ли да ги посрещнат?

203

Ауу значи

преди 1 година

Гертвите също могат да бъдат агресори и престъпници!

202

Когато Amnesty Inter

преди 1 година

Съобщи че Украйна стреля безразборно по цивилни, използват зивилни да прикритие, Зеленски просто забрани Амнести на територията на Украйна! И МНСъд не го осъди!И сега никой няма да го осъди! Може да забрани и ООН достъп до Украйна ;)

201

До 210

преди 1 година

На война има също закони-международната конвенция в Хага гарантират правата на зивилни и военнопленници! Както и наказание за нарушенията на тези закони ( но само ако си от Русия или Африка ;)

200

кой почна?

преди 1 година

Путин започна войната. Той е виновен за престъпленията от двете страни на фронта.

199

време е за край

преди 1 година

ООН .... много ясно .... насилието води след себе си насилие ! Екзекуциите водят след себе си екзекуции. Мъст срещи мъст. Кръв за кръв. Хората сами се избиват вярвайки , че отмъщават и умирайки с идеята за справедливост .... спреаведливост която няма нищо общо с болни , психопатни действия на вождовете и от двете страни. И когато хората проумеят че след 5 години война напредъка е някаолко метра и милиони убити , то тогава ще разберат ,че уръжията трябва да са химикал , лист хартия и чест

198

Do 205

преди 1 година

Да, бе! Руснаците черпят украинците с "небесен огън", събарят сгради, убиват деца, жени и възрастни хора и укритие трябва да ги черпят с водка и сальодка, нъл тъй? /// Проблемът на вас, русожопния дудууукариат, е че не можете да се събудите още и измиете червения Батак от СеСеСеРейските си черепни кутии.

197

Анонимен

преди 1 година

Ако се вярва на досегашните постижения. Голяма нищо.

196

Така е ..

преди 1 година

Война , като на война.Там няма закони и ограничения. Всички ниски животински страсти излизат на преден план. Нали за това е войната.

195

До 208

преди 1 година

Има ли розследване на ООН за депортшрани насила в Русия деца? Има ли присъда? Доказателства? Нещо??

194

Джордж Оруел

преди 1 година

И какво ново са открили в ООН?Че войната си е колективна и индивидуална лудост и безумие?Тъкмо там е мястото на всякакви садомазохисти, за да вилнеят на воля и дори да се самовеличаят като ,,герои".Още повече в две страни с тежко травматично тоталитарно-комунистическо наследство. Докато не бъде осъден комунизмът,както бяха заклеймени събратята му фашизъм и националсоциализъм,няма спасение от рецидивите на тази човеконенавистническа идеология (спр. македонизъм).А също и всички военнопрестъпници.

193

Анонимен

преди 1 година

Като украинците убивали пленени войници - голямо престъпление. Като руснаците депортират деца от Украйна - ми то си е добре за тях. От русофила по-голям лицемер няма.