297

Анонимен

преди 1 година

Едно време ква подкрепа имаше са съветските лидери. Съсипаха я и тая държава

296

Анонимен

преди 1 година

Хахах да вее, колкото и аз вярвам на това проучване толкова вярват и в Путин

295

CCCP

преди 1 година

Много нисък процент, нещо не е както трябва - Си Дзинпин и Ким Чен Ун имат по 100%!

294

До таракана

преди 1 година

И между другото, този Путин, който ни пробутват сега, никога няма да го видите с жена! Индикациите, че е от другия край на дъгата са достатъчни! Така че , по-леко с гей-ският Запад! А вие наистина можете и да си го "обичате"!

293

Анонимен

преди 1 година

Не ми дреме нито за оркитее нито за путиня им

292

Анонимен

преди 1 година

сам го каза Полковник - три месеца и после, а тука втора година ще преполовят скоро и пак нищо не постигна проскубаната мечка ли е видра лие, заек ли е

291

Цяла година

преди 1 година

Великата Мечка хвърля боНби и ракети, събаря жилищни сгради, а на фронта олекна яко. За 6 месеца един завод, за 5 месеца някакъв си Бахмут с размерите на Карлово и уууупс още не са го преДвзели. За каква армия може да става дума?

290

Анонимен

преди 1 година

Само краварите и европе да лите са против Русия

289

Център нападател

преди 1 година

До Полковник -- Да, полковник, но Рашковецете разгромиха Германия НЕ без помощта на САЩ и Великобритания. (Това за протокола, за да не го забравяте) ДНЕС същите държави НЕ подкрепят рашистанците и вероятността да загубят е повече от 99%.

288

123

преди 1 година

До Полковник Да ти напомня, че руската мечка вече от 13 месеца се превърна в проскубана кокошка

287

Полковник

преди 1 година

Само да ви напомня на неуките тука.През първите три месеца на нападението на Германия през ВСВ бяха пленени 5 милиона руснаци.Унищожени бяха 100 дивизии.Ударните части на Вермахта стигнаха чак до Москва.И въпреки всичко руснаците се мобилизираха и разгромиха германците.Това е руската мечка която ще прегази и Украйна.

286

Реалист

преди 1 година

Срине ли се властта му, точно тия 80% първи ще се отрекат от него!

285

Някой

преди 1 година

Хитлер е имал далеч повече доверие,да не говорим за Ким Чен Ун ! Северно-корейците даже всички са се постигали като него, да засвидетелстват "любовта" си! Путин още дълго трябва да драпа, за да превърне в Русия в истинска азиатска диктатура! Аз лично се съмнявам!

284

Анонимен

преди 1 година

гати льохмана - как му вярват на тоз - ако не беше милицията да ги респектира дали щеше да е така, ако не бяха телевизиите да облъчват населението с угодна на другаря информация дали щеше да е така

283

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Около 80% от руснаците са функционално неграмотни страхливи крепостници. Ама дори от тях над половината не вярват на Путин. А от заможните и интелигентните руснаци не вярва почти никой. Личен опит като човек със заможни роднини и приятели в Русия казвам. Срам ги е да се нарекат руснаци.

282

Анонимен

преди 1 година

За сметка на това пък родните русофили му вярват на 180% :)

281

Грозната истина

преди 1 година

В интервю от 23.03.2023г Пригожин заяви, че Русия не воюва с НАТО в Украйна , а с ВСУ, както и че не е виждал нацисти в Украйна. Много моля русофилите преди да почнат да плямпат глупости да изгледат интервюто (ако знаят руски) в което единствения човек който хем е близък до Кремъл хем, за разлика от разни чиновници е бил на фронта отрича главните опорки на Кремъл. Интервюто е от вчера и го има в Туитър.

280

Анонимен

преди 1 година

Нещо пишеш едно и също, в транс ли си?

279

Анонимен

преди 1 година

Да не повтарям долния, ама не мога да се сдържа - как може да ти е симпатичен тоя с тая визия....

278

Полковник

преди 1 година

Естествено че ще го подкрепят.Русия е обединена в момента.Така стана и през Втората световна война в началото загуби а после обединение на народа и разгром на фашистите.И сега ще стане така.Междудругото в момента руските войски са образували котел при Авдеевка.В чувала са поне 10 хиляди бандеровци.