148

Кефаджия

преди 1 година

Ако не успее да се спаси докато дойде Възраждане на власт, ще търка пейките при бай Ставри, не че ще избирам Възраждане де! Но само мисълта, че ще влезе някъде, ако не се спаси ме кефи!

147

Анонимен

преди 1 година

Премиер - комунист, президент - комунист... да обвиним ПП за случилото се!

146

Анонимен

преди 1 година

До Влади *** ПП ли те управлява в момента??? Имам чувството че някои хора са си родени мал-умнии.. От кога ПП не управлява, знаеш ли??

145

ПП КОРУПЦИЯ..!!

преди 1 година

ГЛЕДАЙТЕ КОРУПЦИЯТА НА ПП ДБ КП В ГРАД ТРОЯН.... КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ЗА ИЗБОРИТЕ С ПО ЕДНА ТОРБА С N:12 - ПЪЛНА СЪС САЛАМ И ЛЮТЕНИЦА..... ГЛЕДАЙТЕ В НЕТА КОРУПЦИЯТА НА БОРЦИТЕ СРЕЩУ ПРОКУРАТУРАТА - ПП ДБ КП......

144

КИРИЛ ПЕТКОВ - П.П.

преди 1 година

Боко ще бяга в Турркия, при вуйчо си ЕрДжоган . Боки, гледай Франкия, там имат традиция да става ВЕЛИКА ФРЕНСКА РЕВОЛЮЦИЯ ОТ 1789 ГОДИНА, С ГИЛОТИНИРАНЕ НА МОНАРХИЯТА И ЛУИ 16, МАКРОН НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕ ЖИВ ....ГЛЕДАЙ БОКО, ГЛЕДАЙ .

143

До Мдааа

преди 1 година

Добре, че го събори. 3,50 лв бензин, непоносима цена на газа, а хвалипръцко фърка весело с Фалкона и великодушно потупва Байдън по рамото.

142

истината

преди 1 година

Магистралите за руската армия ли прави?

141

Влади

преди 1 година

Лук в СВА - 3,86 за кг! Благодарим на протестърите, платени от Божков, благодарим на ПП и ДС(Б)! Бих счупил с кеф главите на " битите" младежи-хулигани тогава. Сега по-добре ли живеем след протестите, които ни разбиха стабилния живот? По-богати ли сме? Пак ли има ид.иоти, да гласуват за ПП/ДСб?!

140

Мдааа

преди 1 година

Този *** Борисов е виновен за безкрайните избори, защото събори последното редовно правителство без да може после самия той да състави такова!

139

Анонимен

преди 1 година

Нещо бъркаш, построеното от ГЕРБ си е тук - и залите, и пътищата, и метрото, и още много други по-малки проекти, изпълнени по времето на ГЕРБ. Това, което видимо го няма, са магистралите, мостовете и съоръженията, изпълнени от ПП. И парите ги няма. Две години промяна - ойде коньо у реката...

138

бойкоумре

преди 1 година

Още ли не си умрял

137

Анонимен

преди 1 година

Дa мy яgeтe нa Бoko kюлчeтo, ga мy яgeтe!

136

Анонимен

преди 1 година

Местните избори ще изринат герберския *** от общините и тогава ГЕРБ ще изчезне, Гешев и Боко ще избягат в чужбина.

135

Анонимен

преди 1 година

Върни парите бе! Ковид щаб, кпп-та и клоyни, магистрали дето ги няма, асфалт откраднат за милиарди, ваксини, истребители предплатени за милиарди дето ги няма, минимална заплата и пенсии не мръднаха 12 години, здравна реформа, образователна реформа, военна, пенисионна реформа - проспани?! Работеше в най-лесното време между кризи и с голям бюджет.

134

Анонимен

преди 1 година

ПП изпапкаха паричките на мама и тате и сега са се прицелили по-нависоко - в парите на всички българи. Пълни некадърници, но пък колко хубаво умеят да харчат - с размах.

133

Анонимен

преди 1 година

До КОКОРЧО fanbase.. Плана на Кокорчо :теглим по 1млрд на месец... После да ги плаща съдружника ми от Дания...... Това не лъжа, а си е директна КРАЖБА....

132

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Кокорчо поне предлага план за справяне с кризите, а ЛОЙКО цяла кампания разнася лъжи за Кокорчо. ТАКА ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАШ БЕ ТИКВО? Тва сме го гледали, дето 6 години Орешарски ти беше виновен за всичко, АРЕ У ЛЕВО ЛОЙКО.

131

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Не съм мазохист, точно за това подкрепям КОКОРЧО и ще гласувам за него. Аз не вярвам на лъжите на герб, като теб.

130

Анонимен

преди 1 година

Е, ще ходим на избори докато достатъчен брой хора разберат колко некадълни и опасни за хората са харвардските мошеници.

129

ЕЙ НАГЛО БЕ!!!

преди 1 година

ТИ МУ БИЕШ ШУТА, ОНО ПАК ДРАПА ДА ЗАХАПЕ КОКАЛА.... НАГЛО, ТА НАГЛО!!!