38

Ах горките

преди 1 година

да земат да си починат малко, че са се преуморили, милите те... =) Баси тъпанара, пада и пада в очите тоя ***... Е защо се втълпява, че трябва да има правителство знаеме ли? Има серизони причини и те са външни и ще ни вкарат в беля. Затова им трябва правителство. На народа такова правителство не трябва точно.

37

Коста К.

преди 1 година

Ей,щом е за субсидии,аз нямам спиране!

36

българин

преди 1 година

Докато банкянската разбойническа организация не бъде "разрушена",и старите и дебели клоуни не бъдат вкарани в затвора,няма да мръднем и сантиметър.

35

Не бяхме

преди 1 година

чували до сега някой да се е уморил да краде!

34

Хектор

преди 1 година

Като са уморени да дойдат нови -свежи, а тези досега всичките в затворите

33

Анонимен

преди 1 година

Айде бе уморени с толкоз ваканции изчислиха ли колко са си почивали политиците за една година и колко лекарите например са си почивали После били уморени от какво са уморени от това да си пресмятят колко пара ще дпечелят ли?

32

преувеличава

преди 1 година

Старите шайки независимо от партията настойчиво лобират герб или дпс да влезне.

31

Анонимен

преди 1 година

"И с изключително неприятния факт, че Китай пое Русия на буксир. Тази война ще продължи безкрайно. Путин прави ужасяваща услуга на своята държава, защото тя се превръща във втория Виетнам. Напът е това място да се превърне във вечен цирей. Заради това нашите съюзници казват - трябва стабилност. Това изисква от нас консенсус" Боже тоя колко глупости е издрънкал, точновключването на Китай ще приключи по-бързо войната.

30

преувеличава

преди 1 година

Аз не мисля че пп-дб искат коалиция с герб. Петков трайно е относително доволен защото завзе достатъчно голяма електорална позиция че по отношение на курса на страната, особено вътрешния, победи и се следва този на реално трайната коалиция пп-дб-бсп парчета-умерени безрартийни технократи, която съставлява и служебните кабинети.

29

?023

преди 1 година

Щом са се уморили, да си вземат отпуска. Омръзнаха на обикновените български избиратели с техните капризи, избори след избори и А пък за обещанията им изобщо не е необходимо да пиша. Те обещават по-големи заплати и пенсии, а пък от тези от които зависят тези неща, като например работодатели и НОИ, казват че са фалирали.

28

Пенсионер

преди 1 година

Политиците ни уморени , ама гладни за власт и пари.Сигурно е добре. Знам ли ?

27

Анонимен

преди 1 година

Шарлатана и чорапеску оправиха плиткоумниците хахахахахахахахаххахахахах

26

Анонимен

преди 1 година

Ако предложат Икебаната ще гласувам за него!За други не!

25

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 4 Е, имахме и чисто нави хара и видяхме каква я свършиха. Трябват ни честни и почтени политици , ама от къде да ги вземем ? И ЕС има същите проблеми.

24

Анонимен

преди 1 година

Уморените коне ги убиват !

23

Така е ..

преди 1 година

Абсолютно вярно.Браво.

22

Анонимен

преди 1 година

Добре че Бойко се връща да оправи българиа и народа си, да има пътишта и работа!

21

баба мара

преди 1 година

изобщо не са изморени 30 години се търкалят в нс коя икон групировка си еподменила старите му-цу-ни с нови затова няма да гласувам да не ми се хилятизбори до дупка докато ги изчистим ще останат да гласуват само платените

20

с трактор за гъби

преди 1 година

Един червен тепегьоз обяснява защо трябва да ходим на избори,и непременно да изберем тия дето са предложени,щото представете си били уморени!!Който иска-да ходи,няма проблем!Аз-не!Писна ми 30 години да ме правят на серсемин!

19

Анонимен

преди 1 година

Докато лоения и герберастите не изчезнат от лицето на земята БГ няма да види бял ден.